Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, Έιντα, έχει την πιο τρυφερή σχέση με την νονά της, Σίσσυ Χρηστίδου

Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, Έιντα, έχει την πιο τρυφερή σχέση με την νονά της, Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ είχε τα γενέθλιά της και η Έιντα της έκανε μία έκπληξη που την συγκίνησε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκλεισε τα 43 και βρέθηκε με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι της είχαν ετοιμάσει ένα birthday party με θέμα το λευκό χρώμα. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η καλή της φίλη και σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά, ενώ δεν έλειπε, φυσικά, και η κόρη της Χριστίνας, Έιντα, την οποία η Σίσσυ βάπτισε πέρσι τον Ιούνιο και από τότε επιβεβαιώνεται ξανά και ξανά ότι της έχει μεγάλη αδυναμία!

Η γνωστή σχεδιάστρια ανέβασε δύο φωτογραφίες της Έιντα με την νονά της, σε stories στο Instagram, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την τρυφερή σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους. Μάλιστα, σε ένα από τα στιγμιότυπα, η Σίσσυ Χρηστίδου φαίνεται έκπληκτη όσο την αγκαλιάζει η μικρή, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι δεν ήταν ενήμερη για αυτή την γλυκιά παρουσία στο πάρτι γενεθλίων της αλλά και ότι την συγκίνησε η απρόβλεπτη αυτή άφιξη.

Η Έιντα έχει την πιο τρυφερή σχέση με την νονά της, Σίσσυ Χρηστίδου

Για την σχέση της μικρής με την Σίσσυ Χρηστίδου, η Χριστίνα Κοντοβά είχε αναφερθεί όταν η βάφτιση της Έιντα αναβλήθηκε επειδή η νονά Σίσσυ είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό. Τότε, λοιπόν, είχε γράψει στο Instagram: «Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας Σίσσυ Χρηστίδου είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε….». Τελικά, η βάφτιση πραγματοποιήθηκε μία εβδομάδα αργότερα, στις 13 Ιουνίου 2022, στο χωριό Νυμφαίο της Φλώρινας.

https://www.instagram.com/p/CipgQuLISxK/

Αναρτώντας μία φωτογραφία από την βάπτιση της μικρής, η Χριστίνα Κοντοβά έγραψε στο Instagram: «Ο ρόλος της νονάς είναι ιερός, η σχέση βαθιά και ουσιαστική. Σου την εμπιστεύομαι @sissychristidou με αγάπη!», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ουσιαστική φιλία που δένει τις δύο γυναίκες.

https://www.instagram.com/p/CevtjwXLjOD/

Ενάμισι περίπου μήνα πριν από την βάφτιση της Έιντα, όταν βρέθηκε η Χριστίνα ως καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για την στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε αναφέρει: «Για μένα αυτό είναι ένα πολύ προσωπικό ταξίδι. Το ταξίδι που ξεκίνησε η Χριστίνα με την Ada συνέπεσε με την ασθένεια της μητέρας μου. Ταυτόχρονα όταν είχαμε αυτά τα δυσάρεστα νέα, η Χριστίνα έφευγε. Καθημερινά, όταν συνομιλούσαμε, έπρεπε να διαχειριστούμε τη λύπη και τη χαρά μαζί. Αυτό μας έδεσε περισσότερο και γι’ αυτό αποφασίσαμε να το μοιραστούμε με πολύ ειλικρίνεια μαζί σας».

Η Σίσσυ πολλές φορές έχει δείξει την αδυναμία που έχει στην Έιντα, αναρτώντας φωτογραφίες μαζί της στο Instagram και γράφοντας όμορφα λόγια για το πλασματάκι που δεν άλλαξε μόνο τη ζωή της Χριστίνας Κοντοβά, αλλά και τη δική της. Σε ένα από τα posts της είχε γράψει: «Ada …και η ζωη μας πια, μια ηλιαχτίδα φωτεινότερη».

Από το ταξίδι στην Ουγκάντα στο ταξίδι της μητρότητας

Η Χριστίνα Κοντοβά έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για το ταξίδι της στην Ουγκάντα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένα πολύ μεγαλύτερο ταξίδι στον κόσμο της μητρότητας, με συνοδοιπόρο την μικρή Έιντα.

Η πιο χαρακτηριστική από αυτές τις εξομολογήσεις έγινε με την βοήθεια της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram την άνοιξη του 2022. Τότε, η σχεδιάστρια είχε πει: «Με ρωτάνε αν διαλέγεις παιδί. Δεν διαλέγεις ποτέ παιδί και δεν ξέρω πως κάποιος γονιός θα μπορούσε να διαλέξει το παιδί του. H Ada ήταν η πρώτη υπόθεση που μου έστειλαν τον φάκελό της. Ήταν τότε 2 χρονών και μου είπαν αν θέλουμε να προχωρήσουμε μαζί της ή να δούμε κάποιο άλλο παιδί, κάποια άλλη υπόθεση. Πώς να πεις όχι σε ένα παιδί; Την είδα και είπα “το παιδί μου”».