Στην ανάρτηση του Αναστάση Ροϊλού με το νέο του look όλοι παρατήρησαν τα σχόλια Κακούρη και Γερμανού

Κατερίνα Μπούσιου
Στην ανάρτηση του Αναστάση Ροϊλού με το νέο του look όλοι παρατήρησαν τα σχόλια Κακούρη και Γερμανού

Ο Αναστάσης Ροϊλός εκτός από φανατικές θαυμάστριες, έχει και αγαπημένους φίλους που τον στηρίζουν σε κάθε του επαγγελματικό βήμα. 

Ο Αναστάσης Ροϊλός ανήκει στη νέα γενιά των ηθοποιών που τα τελευταία χρόνια έχουν καθορίσει εκτός από το θέατρο και την τηλεοπτική μας πραγματικότητα. Δεν του αρέσει η προσωπική προβολή, ούτε καν από τα social media και όταν το κάνει, μας χαρίζει εκπλήξεις όπως και η σημερινή. Η ανάρτησή του, έφερε επικά σχόλια από τον Λεωνίδα Κακούρη και τη Ναταλία Γερμανού, οι οποίοι αποδεικνύονται μεγάλοι του θαυμαστές.

https://www.instagram.com/p/CLr0wxeFZ4B/

Ξέχασε τον Νικηφόρο, έρχεται ο Αντρέι

Ο Αναστάσης Ροϊλός εκτός από το θέατρο, ήδη με δύο τηλεοπτικούς του ρόλους μας έχει κάνει να τον αγαπήσουμε και να τον θαυμάσουμε για το ταλέντο του. Και ως Νικηφόρος στις Άγριες Μέλισσες και στο σύντομο πέρασμά του ως Δημήτρης Χόρν στο «Φλόγα και Άνεμος».

Τα τελευταία χρόνια μας απασχόλησε και με τη σχέση του με τη συνάδελφό του Εριέττα Μανούρη και μόνο μέσα από τις κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις, με λιγοστές εκφράσεις είχε παραδεχτεί τον δεσμό τους. Ολιγόλογος άλλωστε είναι πάντα γιατί δεν του αρέσει η προβολή. Προτιμά τελευταία να μιλά και μέσω της συγγραφής.

https://www.instagram.com/p/CXwfso2L_p4/

Πριν από ένα χρόνο είχε υπογράψει τη μετάφραση του βιβλίου «Πολιτισμός είναι το σώμα», το πρώτο που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα για τον Ιάπωνα σκηνοθέτη Ταντάσι Σουζούκι και την μέθοδό του στην υποκριτική. Ο ίδιος τον γνώρισε σε ένα ταξίδι που έκανε για αρκετό καιρό στην Ιαπωνία και αυτή η γνωριμία στάθηκε η αφορμή για να πάρει και την τελική απόφαση να συνεχίσει στην υποκριτική.

https://www.instagram.com/p/CdTqB0JrHAc/

Ο Αναστάσης Ροϊλός μετά από αρκετό καιρό επέστρεψε στα social media. Για να μας δείξει το νέο του look, αλλά στην ουσία τη μεταμόρφωσή του σε Αντρέι Σιντόροφ, ενός Ρώσου φιλέλληνα που εμφανίζεται ξαφνικά στην προεπαναστατική Μάνη και δημιουργεί μυστήριο με τους σκοπούς του.

https://www.instagram.com/p/CxdZ1XQIxW9/

Ο ηθοποιός ανήκει στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς «Η Μάγισσα» και συνεργάζεται ξανά με το συγγραφικό και σκηνοθετικό team των Άγριων Μελισσών. Αλλά μαζί και με την Έλλη Τρίγγου, τον Γιώργο Γάλλο, τον Νίκο Ψαρρά και την Μαρκέλα Γιαννάτου που επίσης ήταν στη σειρά.

Στο post της Δανάης Μιχαλάκη όλοι μιλούν για το επικό σχόλιο του Νικηφόρου από τις Άγριες Μέλισσες

Η νέα του αλλαγή και ο νέος ρόλος δεν πέρασαν απαρατήρητες από τις θαυμάστριές του αλλά κυρίως από τους καλούς του φίλους. Ο Λεωνίδας Κακούρης και πρώην τηλεοπτικός του μπαμπάς έκανε καταρχάς ένα πολύ χαριτωμένο σχόλιο: «Tι παιδιά βγάζω εγώ!».

kakourisgiaroilo.jpg

Mε την Ναταλία Γερμανού με ένα επιφώνημα - σχόλιο, επίσης να επικροτεί την αναγκαία αλλαγή στο look.

germanou.jpg

Και άλλοι φίλοι από τις Άγριες Μέλισσες στο αντίστοιχο post του στο Instagram τον καλωσόρισαν στον νέο του ρόλο με τον Νίκο Ψαρρά να λέει το αυτονόητο: «You rock».

psarrasgiaroilo.jpg

Ο ηθοποιός στην επίσκεψη που είχαμε κάνει στη Μάνη στις αρχές του καλοκαιριού για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς, είχε μιλήσει στο Queen.gr για το νέο του τηλεοπτικό challenge, λέγοντας: «Η Μάγισσα, έχει καλογραμμένους χαρακτήρες, καλογραμμένο σενάριο. Αυτό λοιπόν που πάθαμε οι ηθοποιοί όταν διαβάσαμε το σενάριο από τις Άγριες Μέλισσες, εδώ το πάθαμε επί δέκα, επί πενήντα, όπως είπα στην Μελίνα. Είναι πολύ έντονο το συναίσθημα και ευτυχώς που είναι λίγα τα επεισόδια, γιατί είναι σημαντικό να έχουμε το χρόνο που αξίζει σε αυτή τη σειρά, για να βγει ένα αποτέλεσμα που να είναι αντάξιο. Είναι μία σειρά που βασίζεται στη λεπτομέρεια και στα σύνολα και αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση. Η Έλλη Τρίγγου, η Μάγισσα, δεν συνδέεται μόνο με εμένα αλλά με όλους τους χαρακτήρες».