Η σύζυγος του Τάσου Νούσια Marlene Kaminsky είναι η δική του «Γερακίνα» και ο έρωτας της ζωής του

Κατερίνα Μπούσιου
Η σύζυγος του Τάσου Νούσια Marlene Kaminsky είναι η δική του «Γερακίνα» και ο έρωτας της ζωής του

Ποια είναι η ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης που άλλαζε τη ζωή του Τάσου Νούσια, του Σπήλιου Γερακάρη στη σειρά «Η Μάγισσα». 

Ο Τάσος Νούσιας στο νέο του τηλεοπτικό ρόλο, ως Σπήλιος Γερακάρης ο πειρατής της Μάνης και μεγάλη φυσιογνωμία της σειράς «Η Μάγισσα», έχει κερδίσει για μία ακόμη φορά την αγάπη του κοινού. Είναι χωρίς καμία δόση υπερβολής, ο ρόλος της ζωής του. Και η σύζυγός του, η Γερακίνα στο πλευρό του όπως την ονομάζει, είναι η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Στη ζωή του όμως αυτόν τον ρόλο τον έχει η γοητευτική Marlene Kaminsky με την οποία ο ηθοποιός έχει μία καρμική σχέση.

https://www.instagram.com/p/CxIkLORtNK-/

Ο ερωτισμός και ο θαυμασμός του γάμου τους

Σπάνια θα ακούσεις τον Τάσο Νούσια να μιλά για την προσωπική του ζωή, αλλά όταν το κάνει θα θαυμάσεις τον τρόπο με τον οποίο χαρακτηρίζει τη γυναίκα του Μarlene με την οποία μετρούν ήδη 16 χρόνια γάμου. Και αν ο ηθοποιός στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα» αποκαλεί την τηλεοπτική του σύζυγο Μαρκέλλα Γιαννάτου ως Γερακίνα - μία ιδιότυπη μανιάτικη φιλοφρόνηση με αρχοντική χροιά - η πραγματική Γερακίνα της ζωής του είναι η γυναίκα του.

Καπετάνιοι, Πειρατές & η «Μάγισσα» Έλλη Τρίγγου: Τα πρώτα πλάνα και οι δηλώσεις για τη νέα σειρά

nousias_sizigos.jpg

Η σύζυγος του Τάσου Νούσια Marlene Kaminsky είναι γερμανικής καταγωγής, γεννήθηκε στην Τζαμάικα και μεγάλωσε αργότερα στη Στουτγκάρδη. Σπούδασε και εκείνη ηθοποιός αλλά και σκηνοθέτης και τα πρώτα χρόνια της καριέρας της έζησε μεταξύ Ελβετίας και Αγγλίας. Ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος όπως είχε δηλώσει παλαιότερα ο ηθοποιός.

Σε μία συνέντευξή του στην εφημερίδα Real είχε αποκαλύψει ο Τάσος Νούσιας και τη συνταγή επιτυχίας του γάμου του: «Νομίζω ότι μας κρατάει ένα τρίπτυχο, το οποίο έχει να κάνει με τον θαυμασμό, τον σεβασμό και τον ερωτισμό με την ευρύτερη έννοια του όρου. Και με τη δουλειά και με το μεταξύ μας. Όλα είναι ένα πάντρεμα».

Μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την έφηβη Δανάη, αδυναμία και των δύο γονιών της.

kori.jpg

Με τη σύζυγό του ο ηθοποιός έχει συνεργαστεί και στο θέατρο με εκείνη στη θέση της σκηνοθέτη, θαυμάζοντας και αυτή την πλευρά της: «Η Μαρλέν έχει μία άλλου είδους πειθαρχία, μία άλλου είδους αισθητική που εμένα που πάει πάρα πολύ, γιατί κουβαλάει μία δωρικότητα, μία καθαρότητα, αλλά και τάσεις τις οποίες δεν τις είχα ως δουλειά».

nousias3.jpg

Η Μαρλέν έχει πολιτογραφεί πια Ελληνίδα, αγαπά τους δημοτικούς χορούς, μιλά πια άπταιστα τη γλώσσα και αντίστροφα έχει βοηθήσει και τον ηθοποιό να μάθει και την δική της γλώσσα όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί: «Tα αγγλικά τα έμαθα με τη Μαρλέν ουσιαστικά. Μέχρι τότε μιλούσα τα πρωτόλεια, όπως «I love you».

Την προσεχή Δευτέρα, ο Τάσος Νούσιας θα μας συστηθεί ως Σπήλιος Γερακάρης στη σειρά «Η Μάγισσα», στην μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή της χρονιάς.

https://www.instagram.com/reel/CvUvJqWIFlO/

Είναι ο αρχηγός της φαμίλιας του, πειρατής που θέλει να ανέλθει κοινωνικά. Δεν ακολουθεί βέβαια ποτέ τη νόμιμη οδό για αυτό. Η συγγένεια με την οικογένεια των Λασκαραίων μέσω του γάμου των παιδιών τους, ενώ μοιάζει ως μία ειρηνική σύμπραξη, συνεχίζει να υποβόσκει μία κόντρα. Θα ενωθούν ξανά, μόνο όταν στο πρώτο επεισόδιο, το μωρό των παιδιών τους δολοφονείται.

Μητέρα του θα είναι η Θέμις Μπαζάκα. Έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, αλλά τις παραμερίζουν για το καλό της οικογένειας. Η ηθοποιός κάνει και μία ριζική μεταμόρφωση για αυτόν τον ρόλο.

Η Θέμις Μπαζάκα έκανε μία θεαματική μεταμόρφωση την οποία θα ζήλευε και ο Παπακαλιάτης