Η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει «να την χαίρεσαι» στο Tik Tok και ρίχνει σπόντα

Η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει «να την χαίρεσαι» στο Tik Tok και ρίχνει σπόντα

19 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το τραγούδι «Να την χαίρεσαι» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και η Δέσποινα Βανδή χαίρεται με την καριέρα του!

Θυμάσαι που πριν δύο ημέρες, ένα βίντεο της Ήβης Αδάμου στο Τικ Τοκ «χτύπησε φλέβα» στην καρδιά κάθε χωρισμένης και έφτασε σχεδόν 2 εκατομμύρια views;

Ουσιαστικά, ο διάλογος πήγε ως εξής με τη νεαρή της fan. Η Ήβη Αδάμου την ρώτησε αν χώρισε με εκείνη να απαντάει καταφατικά, ενώ όταν ρώτησε το όνομα του πρώην της η τραγουδίστρια κι εκείνη της είπε ότι ήταν «Παναγιώτης», η Ήβη Αδάμου της απάντησε «Σιγά το όνομα, δεν είναι και κανένας Αχιλλέας». Έτσι, η Ήβη Αδάμου αφιέρωσε στον «Παναγιώτη» και τη νέα του σύντροφο - όπως έμαθε από την fan - το τραγούδι «Να τη χαίρεσαι».

Στο viral βίντεο της Ήβης, πάντως, φαίνεται πως απάντησε η Δέσποινα Βανδή στις πρόβες της στον Βοτανικό όπου θα εμφανίζεται τον χειμώνα στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη.

«Να την χαίρεσαι, συνεχίζει την καριέρα του», έγραψε η Δέσποινα και οι fans αναγνώρισαν μια σπόντα στον τρόπο ερμηνείας της τραγουδίστριας.

«Η Ήβη το έκανε ξανά επιτυχία», «Μόνο εγώ πιστεύω πως η Ήβη το πήγε σε άλλο lovel», είπαν κάποιοι στα σχόλια ενώ οι σκληροπυρηνικοί fans της Δέσποινας έσπευσαν να σχολιάσουν:

«Ο ύμνος», «Το original», «Μόνο εσύ, ποια Ήβη».

Υπήρξαν και τρίτοι που δεν έδωσαν σημασία το beef Βανδή - Αδάμου και έβαλαν τον πρώην σύζυγο της Βανδή Ντέμη στο παιχνίδι και τη νέα του σχέση τονίζοντας για την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου χαρακτηριστικά:

Πάντως, το συγκεκριμένο τραγούδι σε στίχους και μουσική του Φοίβου, δεν είναι viral μόνο στις πίστες και στο Tik Tok αλλά τον Αύγουστο του 2023 βρέθηκε στο #2 του iTunes Chart της Βουλγαρίας, στην Τουρκία στην 43η θέση και μέσα σε μια μέρα έσπασε το ατομικό του ρεκόρ στο Spotify αφού πήρε 11.000 streams. Και όλα αυτά 19 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

H Ήβη Αδάμου μίλησε για «πρώην» σε συναυλία της κι έγινε viral με το πιο γνωστό τραγούδι της Βανδή