Τα πρωινά έκαναν πρεμιέρα με Δέσποινα Βανδή - Βασίλη Μπισμπίκη και τις διακοπές του Ντέμη Νικολαΐδη

Κατερίνα Μπούσιου
Τα πρωινά έκαναν πρεμιέρα με Δέσποινα Βανδή - Βασίλη Μπισμπίκη και τις διακοπές του Ντέμη Νικολαΐδη

Η μικρή ενόχληση της Δέσποινας Βανδή, όταν βρέθηκε μπροστά σε μία ομάδα ρεπόρτερ που την ρωτούσαν για το πότε θα παντρευτεί τον Βασίλη Μπισμπίκη και οι διακοπές στην Τήνο για τον Ντέμη Νικολαΐδη και την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου. 

Το θέμα της ημέρας προσπάθησαν αρκετά πρωινά προγράμματα να εξασφαλίσουν στην πρεμιέρα τους, περιμένοντας τη Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή της από τη Θεσσαλονίκη. Κάνοντας την κρίσιμη ερώτηση για το αν θα παντρευτεί τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η αντίδρασή της ήταν δικαιολογημένη, ενώ την ίδια στιγμή ο αγαπημένος της αποκάλυπτε σε άλλη συνέντευξη, τα μελλοντικά τους σχέδια.

https://www.instagram.com/p/CwDRsgzMJyk/

«Αυτό θα έχουμε τώρα στα επόμενα ταξίδια;»

Ας ξεκινήσουμε με το δεδομένο, ότι το να είσαι ρεπόρτερ σε πρωινό πρόγραμμα είναι αυτή τη στιγμή η πιο αγχωτική δουλειά. Το κυνήγι της είδησης δεν είναι μία εύκολη δουλειά, ειδικά στην ψυχαγωγία. Λίγοι οι celebrities, πολλές οι εκπομπές.

Σήμερα τα πρωινά προγράμματα ξεκίνησαν στις πρεμιέρες τους με αρκετή δόση επικαιρότητας λόγω των πλημμυρών στη Θεσσαλία. Αλλά το top θέμα ψυχαγωγίας μεταξύ όλων των άλλων, ήταν η Δέσποινα Βανδή, η οποία σήμερα είχε πάρει την πρώτη πρωινή πτήση στις 6.00 το πρωί για να επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε ξαφνικά μπροστά από μία μεγάλη ομάδα ρεπόρτερ από τα πρωινά προγράμματα. Το καίριο ερώτημα ήταν για το αν θα παντρευτεί τον Βασίλη, όπως έγραψαν κάποιοι συνάδελφοι πριν από μερικές μέρες.

Μπισμπίκης- Βανδή- Μπεκιάρη: Θεατές στην ίδια παράσταση και φάνηκε η σχέση μεταξύ τους

https://www.instagram.com/p/Cv9aQteMTxG/

Η Δέσποινα φυσικά έδειξε ενοχλημένη και με ύφος: «Μα τι είναι αυτά που με ρωτούν;» σαφώς γιατί έχει αίσθηση της επικαιρότητας με τις πλημμύρες και αυτό φάνηκε στις αναρτήσεις της στο Instagram. Ευχήθηκε ωστόσο καλή πρεμιέρα στις εκπομπές και έκανε μία γλυκιά παρατήρηση - προειδοποίηση: «Αυτό θα έχουμε τώρα και στα επόμενα ταξίδια;». Δικαιολογημένη η αντίδραση.

Πάντως οι δημοσιογράφοι είχαν πάει και για άλλα πρόσωπα το πρωί στο αεροδρόμιο και τους προέκυψε και η Δέσποινα.

https://www.instagram.com/p/Cuv8ooiMg0O/

Από την άλλη πλευρά του ζευγαριού, ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε συνέντευξη στο Happy Day του Alphα και στην Όλγα Λαφαζάνη για να μιλήσει για τον ρόλο του ως Ανδρέας Βρουλάκη στον Σασμό. Επιβεβαιώνοντας αρχικά και το δικό μας spoiler πως θα ερωτευτεί.

Η Πηνελόπη Τσιλίκα είναι η Εύα του Σασμού και αντί να εκδικηθεί ερωτεύεται το πιο λάθος πρόσωπο

Στη συνέχεια όμως, ήταν εκείνος που μας αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια του ζευγαριού. Ο ηθοποιός είπε ότι ψάχνει οικόπεδο για να ζήσει μόνιμα στην Κρήτη (φυσικά με τη Δέσποινα μαζί). Και έδειξε πως πια εκπαιδεύτηκε στο θέμα της δημοσιότητας και με το κυνήγι των παπαράτσι. Απλά αγνοώντας τις συνέπειες και ζώντα απλά τη ζωή του κανονικά: «Δεν με ενδιαφέρει. Τα έχω λύσει αυτά τα θέματα. Θα πιω, θα χορέψω και θα κάνω ό,τι γουστάρω. Δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιτάει και ποιος τραβάει. Δεν σταματώ να ζω».

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε ένα ωραίο αποκλειστικό, με πλάνα του πρώην συζύγου της Δέσποινας, Ντέμη Νικολαΐδη και της συντρόφου του Αλεξάνδρας Νικολαΐδου, από τις διακοπές τους στην Τήνο, με αγκαλιές μέσα στη θάλασσα. Ο παρουσιαστής δικαιολογήθηκε, λέγοντας πως στο νησί επειδή έχει το εξοχικό του, έχει πολλούς φίλους και ήταν φυσικό να του στείλουν το αποκλειστικό πλάνο.