Η Ιωάννα Τούνη ήταν πολύ ενθουσιασμένη στη βάφτιση του γιου της για ακόμα έναν λόγο: τα αδέρφια της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ιωάννα Τούνη ήταν πολύ ενθουσιασμένη στη βάφτιση του γιου της για ακόμα έναν λόγο: τα αδέρφια της

Η Ιωάννα Τούνη έχει δύο ετεροθαλή αδέρφια από τη μεριά του μπαμπά της και βρέθηκαν κι αυτά στη βάφτιση του γιου της.

Τον γιο τους βάφτισαν στις 22 Σεπτεμβρίου η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αεξάνδρου. Δίπλα τους στην χαρά τους ήταν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ νονοί του μικρού Πάρη - όπως βαφτίστηκε - ήταν οι κολλητοί φίλοι του ζευγαριού, Στέλλα Πάσαρη και Γιώργος Μανίκας.

Η Ιωάννα Τούνη ήταν απαστράπτουσα μέσα στο παραμυθένιο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει - από τη δική της συλλογή - και έλαμπε από χαρά για τον μονάκριβό της, κάτι που δεν «έκρυψε» καθ' όλη τη διάρκεια του πάρτι που ακολούθησε στη συνέχεια. Το ίδιο βέβαια, έκανε και ο μπαμπάς Δημήτρης Αλεξάνδρου. Οι δυο τους ήταν συνέχεια με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο, ενώ χόρεψαν με την καρδιά τους με τους φίλους τους, αφού καλεσμένος στη βάφτιση ήταν και ο Νικηφόρος Βυθούλκας - το ταίρι της Ιωάννας Τούνη στο J2US - που ξεσήκωσε με τα τραγούδια του.

Τα ετεροθαλή αδέρφια της Ιωάννας Τούνη ήταν κι αυτά στη βάφτιση!

Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο ήταν πολύ χαρούμενη η Ιωάννα Τούνη γι' αυτή την βάφτιση, ήταν το γεγονός πως θα έβλεπε μετά από χρόνια τα ετεροθαλή της αδέρφια από τη μεριά του μπαμπά της, όπως ανέφερε λίγα 24ωρα πριν τη βάφτιση στους διαδικτυακούς της φίλους.

382562641_153143614519722_3511351629841996406_n.jpg

Όπως ανέφερε η ίδια, ο αδερφός της είναι από τη Σουηδία και η αδερφή της από την Ολλανδία. Μάλιστα, δημοσίευσε κι ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, στο οποίο φάνηκε πως έκαναν με τον αδερφό της τον David μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, με μια στάση και στο Σύνταγμα για να δουν τους εύζωνες.

Κι ο αδερφός της, όμως ήταν φανερά χαρούμενος που ήρθε στην Ελλάδα και βρέθηκαν μαζί, αφού έγραψε στο Ιnstagram του «Επιτέλους συναντιόμαστε ξανά».

379637821_3562968467250825_3155809649778312539_n.jpg

Τα αδέρφια της Ιωάννας Τούνη και οι κοινές τους φωτογραφίες

Ο David Magnusson, ο οποίος είναι ένας αρκετά εμφανίσιμος άντρας, αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ του θα δεις πως αγαπάει την Ελλάδα, αφού δεν είναι η πρώτη ή η δεύτερη φορά που έχει βρεθεί εδώ. Ένα από τα αγαπημένα του μέρη δε, είναι η Ρόδος, όπου είχε βρεθεί μάλιστα και με τις δύο αδερφές του πριν από 5 περίπου χρόνια.

https://www.instagram.com/p/Bla6IGInAvx/

Παράλληλα, από τις αγαπημένες του ασχολίες είναι η γυμναστική αλλά και το να περνάει χρόνο με τους φίλους του.

Όσον αφορά την αδερφή της Ιωάννας, αυτή ονομάζεται Λυδία Lampe, όπως είδαμε από το προφίλ της στο Instagram και είναι μια καλλονή. Έχει κι αυτή μακριά μαλλιά, όπως η αδερφή της, και της αρέσουν πολύ τα κατοικίδια όπως γράφει στο προφίλ της και τα ταξίδια.

Αν πρόσεξες μάλιστα τις παραπάνω φωτογραφίες, θα είδες πως η Λυδία έχει παρόμοιο στυλ όσον αφορά το ντύσιμό της με την αδερφή της Ιωάννα, ενώ οι δυο τους είχαν συναντηθεί πριν από 2 χρόνια στην Σαντορίνη, όπου πέρασαν όμορφες στιγμές κι έβγαλαν κάποιες πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CT2yPdEsrXm/

Και τα τρία αδέρφια, παρότι δεν είναι εύκολο να βρίσκονται συχνά από κοντά, μιλούν μέσω των social media, με τα likes και τα comments στις αναρτήσεις τους να είναι δεδομένα.