Η Ιωάννα Τούνη επέλεξε το πιο παραμυθένιο σιέλ φόρεμα για την βάφτισή του γιου της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ιωάννα Τούνη επέλεξε το πιο παραμυθένιο σιέλ φόρεμα για την βάφτισή του γιου της

Η εντυπωσιακή Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάφτισαν τον γιο τους με όλους τους φίλους τους να είναι εκεί στην πιο ευτυχισμένη μέρα τους.

Η μεγάλη μέρα που όλοι περίμεναν έφτασε για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι οποίοι βάφτισαν σήμερα 22 Σεπτεμβρίου στις 19.00, τον 8 μηνών γιο τους στο Κτήμα Αριάδνη. Και κάπως έτσι, ο μικρός «νουνίτο» από τώρα και στο εξής θα λέγεται Πάρης. Νονοί του μικρούλη ήταν η κολλητή φίλης και συνεργάτιδα της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσαρη και ο φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Γιώργος Μανίκας.

https://www.instagram.com/p/Cvpa4mcSBib/

Όλοι ντύθηκαν στα μπλε

Από την προετοιμασία ήδη των νονών καταλάβαμε πως το θέμα της βάφτισης θα είχε σχέση με το «μπλε» χρώμα, κάτι πολύ σύνηθες όταν βαφτίζεται ένα αγοράκι. Άλλωστε, πριν από λίγες μέρες είχε διαρρεύσει και το προσκλητήριο της βάφτισης που «πρόδιδε» ότι ο στολισμός - τουλάχιστον - θα κινούνταν σε τέτοιες αποχρώσεις.

To φόρεμα της Ιωάννας, το φόρεμα της Σταχτοπούτας κοστίζει 142,90 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

touni1.jpg

Έτσι, λοιπόν, όπως είδαμε μέσα από τα social media τους η νονά Στέλλα Πάσαρη επέλεξε ένα one shoulder φόρεμα σε μπλε electric απόχρωση με γοργονέ τελείωμα, ενώ ο Γιώργος Μανίκας με τον γιο του Άγγελο - Ιωάννη ντύθηκαν ασορτί επιλέγοντας κοστούμια σε μπλε royal απόχρωση.

Το φόρεμα της νονάς Στέλλας, κοστίζει 73 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

stella1.jpg

Και φίλοι όμως, του ζευγαριού επέλεξαν πινελιές σε αποχρώσεις του μπλε, όπως έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη βάφοντας τα νύχια της γαλάζια και γράφοντας πάνω τους το όνομα «Πάρης».

Το μπλε dresscode όμως, δεν ακολούθησαν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο γιος τους με την Ιωάννα Τούνη, αφού ο πρώτος επέλεξε ένα total white κοστούμι, χωρίς πουκάμισο από μέσα, με μια γραβάτα σε σκούρο μπλε χρώμα, ενώ για τον μικρό Πάρη οι νονοί του επέλεξαν ένα λινό σύνολο σε λευκές και μπεζ αποχρώσεις.

Η μαμά Τούνη έλαμπε από χαρά!

Η Ιωάννα Τούνη έλαμπε από ευτυχία για τον μικρό - πλέον - Πάρη ενώ επέλεξε να φορέσει ένα ονειρικό maxi φόρεμα σε σιέλ απόχρωση, το οποίο αποτελούταν από δύο κομμάτια, αφού η υπήρχε ένα μεταλλικό ασημί κολιέ στον λαιμό, το οποίο στήριζε μια μπέρτα στην ίδια απόχρωση την οποία μπορούσες αν ήθελες να αφαιρέσεις. Τα μανίκια του φορέματος ήταν μακριά και με ιδιαίτερα ανοίγματα, όπως υπήρχαν αντίστοιχα και στο μπροστινό μέρος. Η πλάτη δε, ήταν ανοιχτή κάνοντας την εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη ακόμα πιο εντυπωσιακή. Το όλο σύνολο θύμισε Ελληνίδα θεά, ενώ την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι πέδιλα σε ασημί απόχρωση, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν chic ψηλό κότσο.

379632859_1038185217382072_5043083736229128991_n-(2).jpg

Φυσικά και το φόρεμα της ίδιας αλλά και της Στέλλας Πάσαρη ήταν από την δική τους συλλογή με ρούχα, τη «Bubblegun», όπως ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ο υπέροχος στολισμός

Ο στολισμός της βάφτισης του «νουνίτο» - που από σήμερα θα λέγεται Πάρης - ήταν κι αυτός όπως μαντέψαμε στις αποχρώσεις του μπλε. Και πιο συγκεκριμένα, ο εξωτερικός χώρος στο Κτήμα Αριάδνη ήταν όλος στολισμένος με αντικείμενα στις αποχρώσεις του γαλάζιου και του λευκού. Σε τέτοιες αποχρώσεις ήταν και τα γλυκά που προσφέρονταν για τους καλεσμένους αλλά και τα λουλούδια που επέλεξαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Σε αρκετά σημεία είδαμε να κυριαρχεί ο ναυτικός κόμπος, όπως στα μαρτυρικά του μικρού Πάρη, τα οποία ήταν μπρελόκ με λευκό σκοινάκι δεμένο με αυτόν τον τρόπο, ενώ είχαν πάνω τους ένα χρυσό φλουρί Κωνσταντινάτο κι ένα μικρό γαλάζιο ματάκι. Αντίστοιχα το μονόγραμμά του ήταν το στοιχείο που στόλιζε τόσο τη λαμπάδα του - η οποία ήταν αρκετά λιτή - όσο και το βιβλίο των ευχών του. Όσον αφορά την μπομπονιέρα, αυτή ήταν ένα αρωματικό κερί με το όνομα «Πάρης» γραμμένο στο καπάκι του.

Πέρα από αυτά, το μυστήριο τελέστηκε στο κέντρο του εξωτερικού χώρου κτήματος, ενώ οι καρέκλες που κάθονταν οι καλεσμένοι ήταν διάφανες με γαλάζιες κορδελίτσες να τις στολίζουν. Τέλος, υπήρχε ένας μεγάλος καθρέφτης δίπλα από την πισίνα, ο οποίος έγραφε: «Ο νουνίτο γίνεται Πάρης» και φυσικά ήταν διαθέσιμος στους καλεσμένους για να βγάλουν τέλειες selfie.

379630231_332209232540015_7187052366783467057_n.jpg

Το πάρτι συνεχίστηκε, ύστερα στον εσωτερικό χώρο του κτήματος, ο οποίος ήταν αντίστοιχα στολισμένος.

Το backstage της βάφτισης

Η Ιωάννα Τούνη και η νονά Στέλλα Πάσαρη μαζί με κάποιες άλλες φίλες τους είχαν μαζευτεί από το μεσημέρι στο σπίτι της influencer κι είχαν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την μεγάλη μέρα αρχίζοντας από το μακιγιάζ τους. Μάλιστα, εκείνη την ώρα η Στέλλα Πάσαρη έκανε και μια γρήγορη επανάληψη στο «Πιστέυω» για να είναι έτοιμη.

Σειρά, όπως είδαμε μέσα από τα stories τους είχαν τα μαλλιά και το μακιγιάζ με τις κοπέλες που θα τις αναλάμβαναν να έχουν έρθει από την Θεσσαλονίκη, την ιδιαίτερη πατρίδα της μαμάς Ιωάννας. Όπως θα είδες και πιο πάνω στις φωτογραφίες η Ιωάννα Τούνη επέλεξε ένα μακιγιάζ σε nude τόνους τονίζοντας μόνο τα μάτια της με γαλάζια σκιά. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα ψηλό περίτεχνο κότσο, ενώ η Στέλλα Πάσαρη επέλεξε να τα κάνει κυματιστά.

H σχέση Τούνη - Αλεξάνδρου και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Οι φήμες ότι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ζευγάρι ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο χρόνια. Ωστόσο, η επιβεβαίωση ότι είναι ζευγάρι ήρθε από την Ιωάννα Τούνη, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια κοινή τους φωτογραφία τον Αύγουστο του 2021.

Όπως είχε αναφέρει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο λόγος που κράτησαν για λίγο διάστημα κρυφή την σχέση τους ήταν ότι και οι δύο μόλις είχαν βγει από μια σχέση και ήθελαν να προστατεύσουν τόσο την δική τους προσωπική ζωή όσο και των πρώην συντρόφων τους. Χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε πει λοιπόν: «Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν ο συνδετικός κρίκος στο να έρθουμε πιο κοντά και να μιλήσουμε. Την ρώτησα τι άνθρωπος είναι η Ιωάννα. Ο πρώτος καιρός ήταν δύσκολος, γιατί είχα έρθει από έναν χωρισμό και η Ιωάννα το ίδιο. Ουσιαστικά θέλαμε να προστατεύσουμε και τις ζωές των άλλων ανθρώπων που είχαμε τότε σχέση. Και για το δικό μας καλό και των άλλων».

https://www.instagram.com/p/CS2G7z3onwU/

Από τότε, οι δυο τους ήταν αχώριστοι, ενώ έναν περίπου χρόνο μετά την έναρξη της σχέσης του η εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία τους. Το συγκλονιστικό είναι ότι η ίδια έμαθε την εγκυμοσύνη της, αφότου έχασε τη μητέρα της από καρκίνο. Στην ανάρτηση που είχε κάνει τότε για να ανακοινώσει το ευτυχές γεγονός είχε γράψει μεταξύ άλλων: «Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω …….Ανυπομονώ! Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…».

https://www.instagram.com/p/CgKTFRMoWS4/