Μετά τον γάμο του Ορέστη, 2 γυναίκες στη Γη της ελιάς έρχονται για να φέρουν τις μεγάλες ανατροπές

Κατερίνα Μπούσιου
Μετά τον γάμο του Ορέστη, 2 γυναίκες στη Γη της ελιάς έρχονται για να φέρουν τις μεγάλες ανατροπές

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο πρωταγωνιστής της σημερινής ημέρας. Και με τον γάμο του και με τις αποκαλύψεις που θα κάνει στο επεισόδιο της πρεμιέρας στη Γη της ελιάς. 

Αν έπρεπε να μπει ένας τίτλος στον τρίτο κύκλο της σειράς «Η Γη της ελιάς» ο οποίος ξεκινά σήμερα το βράδυ στις 21.00 στο Mega, είναι τα «Μυστικά». Όλα, όλων, θα βγουν στην επιφάνεια. Την αρχή κάνει σήμερα ο Ορέστης - Γιώργος Αγγελόπουλος - και στη συνέχεια έρχονται δύο γυναίκες στη Μάνη για να φέρουν νέα ταραχή. Όλες οι νέες εξελίξεις είναι «πάνω» τους.

Με δόση από «Λάμψη»

Τις ανατροπές που συνήθιζε να κάνει ο Νίκος Φώσκολος και το σεναριακό του team στη «Λάμψη» θα σου θυμίσουν αρκετές από τις νέες εξελίξεις στη Γη της ελιάς που ξεκινά σήμερα τον τρίτο χρόνο προβολής της. Η αντιγραφή δεν έχει πάντα αρνητικό πρόσημο. Ειδικά αν μιλάμε για μία σειρά - θρύλο της ελληνικής τηλεόρασης.

Η πρεμιέρα θα γίνει δύο ώρες μετά τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου ο οποίος είναι και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ημέρας. Εκτός από την προσωπική του ευτυχία με τη Δήμητρα Βαμβακούση θα είναι και το κεντρικό πρόσωπο των δύο πρώτων επεισοδίων.

Αποκαλύπτοντας ως Ορέστης στην άλλη Δήμητρα - την τηλεοπτική - πως έχει την καρδιά του πρώην συντρόφου της Κίμωνα. Και πως αυτή η μεταμόσχευση του έσωσε τη ζωή. Δυστυχώς αυτή η αποκάλυψη δεν θα του βγει σε καλό.

Η σημειολογία πίσω από τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου: Από την Καραβάτου στην Τζένη Μπαλατσινού

https://www.instagram.com/p/CrYMXzgIS5e/

Μοιάζει λίγο cringe όλο αυτό για τη Δήμητρα και με το δίκιο της. Μένουν σε απόσταση. Το χωρίζουν είναι ακόμη ριψοκίνδυνο να το πούμε.

Cringe μοιάζει (αλλά θα έχει ενδιαφέρον) η ανακάλυψη της κόρης του Στάθη και της Ιουλίας.

https://www.instagram.com/p/CwoLuD1IyaG/

Το παιδί που εκείνη έκρυψε ότι γέννησε, το παιδί που πιστεύει πως δεν έζησε. Ξαφνικά το πρώην ζευγάρι αναλαμβάνει ρόλο γονέων. Την κόρη τους ωστόσο θα την δούμε στα προσεχώς και όχι από την αρχή της σεζόν.

Μία άλλη γυναίκα, η Ξένια, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Αντρέα Χάννα, έρχεται στη Μάνη με δόλιους σκοπούς. Γίνεται η ερωμένη - βιτρίνα του Δημοσθένη, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί την Ασπασία μόλις μαθαίνει πως η Ειρήνη δεν είναι κόρη του. Ψευδώς εκείνη θα παρουσιάσει ένα μωρό ως το παιδί του Δημοσθένη. Όλα αυτά για να δημιουργηθεί αναταραχή.

Δεν θα είναι η μόνη. Ευτυχία στη Μάνη δεν θα υπάρξει φέτος.