Τελικά αυτός ο έρωτας στη Γη της ελιάς με τον Ορέστη και τη Δήμητρα δεν θα έχει αίσιο τέλος

Κατερίνα Μπούσιου
Τελικά αυτός ο έρωτας στη Γη της ελιάς με τον Ορέστη και τη Δήμητρα δεν θα έχει αίσιο τέλος

Το ειδύλλιο που περίμεναν όλοι οι φανς στη Γη της ελιάς να έχει happy end, δεν θα έχει στην αρχή της τρίτης σεζόν. 

Οι ηθοποιοί της σειράς ξεκινούν σε λίγες μέρες και πάλι τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν. Και το ξεκίνημα στη Γη της ελιάς από τον Σεπτέμβριο εκτός από δραματικές εξελίξεις θα έχει και ενδιαφέρουσες ανατροπές στα αισθηματικά των ηρώων.

Η Δήμητρα σοκάρεται από το παρελθόν του Ορέστη

Για να κάνουμε ένα μικρό recap στο τι παρακολουθήσαμε στα τελευταία επεισόδια της δεύτερης σεζόν πριν μερικές εβδομάδες στη Γη της ελιάς, είχαμε μείνει στην εισβολή στο σπίτι του Ισίδωρου και στον πυροβολισμό που υπονόησε πριν τους τίτλους τέλους, τραυματισμό ή ακόμη και θάνατο.

Τελικά κανείς από τους παρευρισκόμενους και κυρίως η οικογένεια των Βρετάκων δεν θα αντιμετωπίσει κίνδυνο με τη ζωή του. Ούτε και η Βασιλική, για την οποία είδαμε τον πνιγμό της.

https://www.instagram.com/p/CuT6TVEthMt/

Από το ένα πλάνο της αγωνίας στο άλλο. Στο ζευγάρι του Ορέστη και της Δήμητρας που ζει τις πρώτες στιγμές του έρωτά του. Αν θυμάσαι, η δική τους η σκηνή έκλεισε με τον γυμναστή της Μάνης Γιώργο Αγγελόπουλο, να μας δείχνει το σημάδι από την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς που υπονόησε ότι έχει λάβει με μεταμόσχευση την καρδιά του Κίμωνα.

Η Δήμητρα δεν τον είδε και αυτή την συνέχεια θα την δούμε στο πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου. Εμβρόντητη θα μείνει μόλις δει το σημάδι και θα ζητήσει να μάθει την αλήθεια.

https://www.instagram.com/reel/CuShJJ2gR4n/

Η έκπληξή της θα είναι μεγάλη και αυτό η ανατροπή στον ρόλο της Δήμητρας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι πληροφορίες λένε πως δεν θα καλοδεχτεί την αποκάλυψη για τον Κίμωνα. Θα της φανεί μία εσκεμμένη ενέργεια του Ορέστη για να την πλησιάσει.

Ο Ντάνος φιλούσε υπέροχα και έγινε viral μαζί με τον Νίκο Γαλανό στο φινάλε της Γης της ελιάς

Ο έρωτας θα «παγώσει». Αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι αυτή η κατάσταση θα παραμείνει έτσι στο σενάριο.

Γιατί η Δήμητρα θα αντιμετωπίσει έναν μεγάλο κίνδυνο στις έρευνες που κάνει για τον Δημοσθένη και ο Ορέστης θα λειτουργήσει ως φύλακας άγγελός της. Τότε ίσως δοκιμάσει και μία δεύτερη έκπληξη όταν μάθει πως η επαγγελματική του ιδιότητα είναι αστυνομικός.