Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύεται τη Δήμητρα Βαμβακούση και αυτός ο γάμος έχει μία ιδιαιτερότητα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύεται τη Δήμητρα Βαμβακούση και αυτός ο γάμος έχει μία ιδιαιτερότητα

Ο μελλοντικός του κουμπάρος, δημοσίευσε το προσκλητήριο του γάμου του αγαπημένου του φίλου Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση. 

Πολλές φορές έχει ερωτηθεί τους τελευταίους μήνες ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τους δημοσιογράφους για τη σχέση του με τη Δήμητρα Βαμβακούση. Πάντα όμως έλεγε πως η σχέση τους ήταν φιλική και επαγγελματική. Ο μελλοντικός του κουμπάρος και δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκος σήμερα δημοσίευσε το προσκλητήριο του γάμου του. Και εκεί υπάρχει η ιδιαιτερότητα του γάμου.

https://www.instagram.com/p/CuU_lRlM0u3/

Από το «Ανταμώσαμε σε μία ωραία συνεργασία» στα σκαλιά της εκκλησίας

Μόλις τον Ιούλιο ο Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος είχε ερωτηθεί από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τη Δήμητρα Βαμβακούση και είχε απαντήσει πως: «Η ανθρώπινη μας σχέση είναι σε καλό επίπεδο. Δεν αφορά κανέναν γενικότερα η προσωπική μου ζωή. Ο κάθε άνθρωπος που έχει το βήμα να πει κάποια πράγματα και βαφτίζει μία συνεργασία ως σχέση δεν με απασχολεί».

Μία άλλη Δήμητρα και όχι η Βαμβακούση γίνεται ο μεγάλος έρωτας του Ντάνου στη Γη της ελιάς

Ο Ντάνος είχε προφανώς τους δικούς του λόγους να μην αποκαλύπτει τη σχέση τους και σήμερα ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκος που θα είναι και κουμπάρος του μαζί με την Ειρήνη Λουπασάκη, δημοσίευσε στο Instagram το προσκλητήριο του γάμου τους.

danos.jpg

Σε αυτό το σημείο, υπάρχει μία ιδιαιτερότητα, ρομαντική και συγκινητική. Γιατί θα παντρευτούν στις 24 Σεπτεμβρίου, εκεί που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Εκεί που ο Ντάνος, από την πρώτη στιγμή μετά τη νίκη του στο Survivor πήγαινε τακτικά για να προσευχηθεί.

https://www.instagram.com/p/CuMkZMaMSkZ/

Δεν ξέρουμε αν ο πνευματικός του Γιώργου, πατέρας Δημήτριος που ιερουργούσε στην εκκλησία, αλλά μετατέθηκε, θα μπορέσει να πάρει σχετική άδεια για να τελέσει εκείνος το μυστήριο.

Η Δήμητρα μοιράστηκε από την πρώτη στιγμή τα ίδια θρησκευτικά πιστεύω του Γιώργου, την προσήλωση σε αυτή την πίστη, καθώς σε αυτό το εκκλησάκι πήγαινε τακτικά και η ίδια. Το πρώην μοντέλο συνεργάστηκε μαζί με τον μέλλοντα σύζυγο και για διαφημιστική καμπάνια γνωστής μάρκας ρολογιών.

Το καλοκαίρι οι δύο τους, μας έδειχναν πάντως πως έκαναν διακοπές στην ίδια τοποθεσία, απλά για μία ακόμη φορά δεν ανάρτησαν κοινή φωτογραφία.