Γιώργος Αγγελόπουλος & Δήμητρα Βαμβακούση ποζάρουν με τον άνθρωπο που τους έφερε κοντά

Γιώργος Αγγελόπουλος & Δήμητρα Βαμβακούση ποζάρουν με τον άνθρωπο που τους έφερε κοντά

Το ερωτευμένο ζευγάρι μοιράστηκε νέα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του και δείχνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

O Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό όπως επιβεβαίωσε ο νικητής του Survivor 2017 σε πρόσφατες δηλώσεις του. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους και τα τρυφερά τετ-α-τετ είναι ολοένα και πιο συχνά αποδεικνύοντας πως διανύουν μια πολύ καλή φάση της σχέσης τους.

Ο 48χρονος έχει ξεκινήσει γυρίσματα για την δημοφιλή σειρά του MEGA και σύντομα θα βρεθεί στους δέκτες μας. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα ενσαρκώσει τον Ορέστη Αντωνιάδη, τον άνθρωπο που θα έρθει για να αποκαλύψει τις παρανομίες του Δημοσθένη, να τον τιμωρήσει και να βοηθήσει την Δήμητρα στις έρευνές της.

Πριν λίγες ώρες η γνωστή αθλήτρια δημοσίευσε στο Ιnstagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών φωτογραφίες στο οποίο ποζάρει μαζί με τον σύντροφό της και τον πνευματικό τους. Το ζευγάρι ταξίδεψε στα Χανιά για να συναντήσει τον άνθρωπο που τους έφερε κοντά και να χαλαρώσει για λίγο μακριά από την πρωτεύουσα.

https://www.instagram.com/p/CpRxaxOsmCP

«Ο Πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης. Ο άνθρωπος αυτός , έχει κρατήσει ψηλά την αξιοπρέπεια του κρατώντας την σιωπή του. Από τους ελάχιστους πατέρες που ενδιαφέρονται πραγματικά και αγαπάνε τους ανθρώπους. Πλέον πρέπει να ταξιδεύω για να τον βλέπω. Ένας άνθρωπος που μόνο καλό έχει κάνει. Ξαφνικά απλά έληξαν την απόσπαση του από στους Αγίους Ισιδώρους και δεν μεριμνήσανε να τον πάρουν ένα τηλέφωνο ποτέ από τότε. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω έναν πνευματικό που μεριμνεί για μένα μέρα νύχτα και με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Εύχομαι να λήξει γρήγορα όλο αυτό και να τον έχουμε σύντομα πάλι κοντά μας. Να έχουμε όλοι την ευχή του και την ευχή του Τίμιου Σταυρού», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.

https://www.instagram.com/p/CpOAZyzqT1O

Σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Super Katerina η Δήμητρα Βαμβακούση είχε αναφέρει: «Γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι έχουμε κοινό πνευματικό τον οποίο και τον έχουν διώξει και κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά και είπαμε και δυο κουβέντες παραπάνω. Κάπως έτσι χαιρόμαστε».

Καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη και της εκπομπής «Night Out» ήταν πρόσφατα ο Γιώργος Αγγελόπουλος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία του με τη Δήμητρα Βαμβακούση: «Πριν καιρό αποδέχτηκα το αν είμαι ερωτευμένος. Με την Δήμητρα Βαμβακούση συνεργαζόμαστε, είναι σπουδαία κοπέλα. Τα υπόλοιπα δεν αφορούν κάποιον».

Και πρόσθεσε: «Με την Δήμητρα Βαμβακούση έχουμε γνωριστεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος, γιατί έχουμε κοινό πνευματικό. Με την Δήμητρα δεν έχουμε πει περισσότερα, μας έχουν φτάσει και σε γάμο».

Έκπληξη: Ο Ντάνος κυνηγά τον Δημοσθένη; Ο Αλέξης θέλει να σκοτώσει 2 ακόμη άτομα στη Γη της ελιάς

Αγγελόπουλος-Βαμβακούση: Tα Instagram stories που επιβεβαίωσαν τη σχέση τους

Πριν λίγε εβδομάδες Βαμβακούση και Αγγελόπουλος βρέθηκαν στο σετ επαγγελματικής φωτογράφισης ωστόσο λίγο αργότερα η γνωστή αθλήτρια δημοσίευσε ένα video μέσα από το αυτοκίνητο όπου τους βλέπουμε να τραγουδούν το «Livin' on a Prayer» των Bon Jovi. Το βίντεο έκανε repost και ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο δικό του προφίλ.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» τον περασμένο Νοέμβριο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε δηλώσει για την προσωπική του ζωή: «Είναι επικίνδυνος ο έρωτας, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος. Λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να δώσω».

Πηγή κεντρικής: dimitravmk