Maxi με σκίσιμο στο πλάι: Η παίκτρια του Survivor που μαγνήτισε τα βλέμματα στον γάμο του Ντάνου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Maxi με σκίσιμο στο πλάι: Η παίκτρια του Survivor που μαγνήτισε τα βλέμματα στον γάμο του Ντάνου
5664432

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του. Οι Survivors ήταν εκεί για να του ευχηθούν, με μία από αυτούς να κάνει την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η αγαπημένη του Δήμητρα Βαμβακούση, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 24 Σεπτεμβρίου, σφραγίζοντας έτσι παντοτινά την αγάπη τους. Αν και οι δυο τους είναι μαζί περίπου έναν χρόνο, θέλησαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, δείχνοντας πολύ ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, μάλιστα η Δήμητρα Βαμβακούση είχε αναφερθεί και σε κάποιους «προσωπικούς λόγους», που τους οδήγησαν στο να πάρουν - κάπως πιο σύντομα - την απόφαση αυτή.

danos.jpg

Οι Survivors δίπλα στον Ντάνο

Στο μυστήριο, λοιπόν, που τελέστηκε στο εκκλησάκι των Αγιών Ισιδώρων στον Λυκαβηττό πολλοί ήταν οι καλεσμένοι του ζευγαριού που έδωσαν το παρόν, όπως και αρκετοί Survivors, με τους περισσότερους να είναι από την χρονιά που ο ίδιος κέρδισε το έπαθλο, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Μπο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ειρήνη Κολιδά, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Σάρα Εσκενάζι, οι αδερφές Αϊνατζιόγλου και άλλοι.

384000573_1057321995714723_4662041595435693533_n.jpg

Το μπλε φόρεμα της Ειρήνης Κολιδά «έκλεψε» την παράσταση!

Αν και ο συγκεκριμένος γάμος είχε πάρα πολλούς καλεσμένους, εντύπωση έκανε η εμφάνιση της Ειρήνης Κολιδά - πρώην συμπαίκτριας του Nτάνου - η οποία επέλεξε να φορέσει ένα μπλε στράπλες σατέν φόρεμα με ένα ιδιαίτερο σκίσιμο στο πλάι, το οποίο συνδύασε με ογκώδη πέδιλα σε μαύρο χρώμα και ασημένια σκουλαρίκια. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, τον τελευταίο καιρό έχει υιοθετήσει ένα πιο φρέσκο look κόβοντας τα μαλλιά της σε ένα κοντό καρέ, το οποίο αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες εμφανίσεις, όπως είδαμε οι περισσότερες κυρίες επέλεξαν φορέματα είτε σε πολύ έντονες καλοκαιρινές αποχρώσεις, όπως η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη, είτε σε πιο κλασσικές όπως η Πηγή Δεβετζή και η Μαρία Φραγκάκη με φορέματα με patterns σε μαύρο ή ασπρόμαυρο χρώμα. Την διαφορά, ωστόσο έκανε η Φαίη Σκορδά, η οποία επέλεξε σατέν μακρυμάνικη μπλούζα σε λευκό χρώμα και σατέν φούστα σε ροδακινή απόχρωση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP PHOTOS