Ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου δεν θα είναι All Star: Οι ηχηρές απουσίες

Ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου δεν θα είναι All Star: Οι ηχηρές απουσίες

Ο Ντάνος δεν έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με αρκετούς συμπαίκτες του στο Survivor. Και φυσικά δεν τους θέλει στον γάμο του. Ο οποίος δεν θα είναι ταπεινός, αλλά άκρως κοσμικός. 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ετοιμάζεται να ζήσει την πιο ευτυχισμένη μέρα του με τον γάμο του και στην πρώτη λίστα των 600 καλεσμένων του, περίοπτη θέση θα έχουν οι συνεργάτες του στη Γη της ελιάς. Θα υπάρχουν όμως και αρκετοί πρώην Survivors, αλλά εδώ θα έχουμε και ηχηρές απουσίες.

https://www.instagram.com/p/CuUIIpcNKT9/

Μυστήριο με ταπεινότητα, δεξίωση με λαμπρότητα

Την τελευταία πρόβα για το γαμπριάτικο του κοστούμι κάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος αυτές τις ημέρες ενόψει του γάμου το Σάββατο και για αυτό τον λόγο έχει διακόψει και τα γυρίσματά του στη Γη της ελιάς. Τους συνεργάτες του όμως θα τους δει την ημέρα του γάμου του, αφού όλοι οι ηθοποιοί και τα μέλη της παραγωγής είναι καλεσμένοι και οι περισσότεροι θα ταξιδέψουν από την Κύπρο για αυτό τον λόγο και φυσικά θα είναι ανάμεσα σε αυτούς ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου.

https://www.instagram.com/p/CrYMXzgIS5e/

Ενώ το μυστήριο θα γίνει στους Αγίους Ισιδώρους με λιγότερο κόσμο και πιο ταπεινά, στην λαμπερή δεξίωση θα συμμετέχουν περίπου 600 άτομα. Με αρκετούς celebrities αλλά και πρώην συμπαίκτες του στο Survivor του 2017 στο οποίο ήταν νικητής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, ο Βο, η Ελένη Χαμπέρη, η Σάρα Εσκενάζυ, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ελένη Δάρρα.

Όπως καταλαβαίνεις, έχουμε απουσίες. Καταρχάς του παρουσιαστή της τότε χρονιάς Σάκη Τανιμανίδη, του Στέλιου Χανταμπάκη, του Μάριου Ιωαννίδη, του Κωνσταντίνου Βασάλου αλλά και του Μάριου Πρίαμου που βρέθηκε μαζί του στον τελικό και τελικά τερμάτισε δεύτερος.

Ο All Star έρωτας του Ντάνου και της Δήμητρας Βαμβακούση, η αναγγελία του γάμου και η νέα κοινή φωτό

Η αλήθεια είναι πως με αρκετούς από τους παλαιούς συμπαίκτες του δεν είχε κρατήσει επαφή μετά το παιχνίδι και σε κάποιους ενδεχομένως ο Ντάνος δεν συγχώρησε την μη υποστήριξή του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά το ταξίδι του μέλιτος θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του στη Γη της ελιάς και στα γυρίσματα μεταξύ Μάνης και Κύπρου.