H Taylor Swift σε σχέση με τον Travis Kelce και ξεκίνησαν πάλι τα σχόλια για την εναλλαγή συντρόφων

Τζένη Ντεμιράι
H Taylor Swift σε σχέση με τον Travis Kelce και ξεκίνησαν πάλι τα σχόλια για την εναλλαγή συντρόφων

Η νέα σχέση της Taylor Swift με τον Travis Kelce είναι πρώτη είδηση στα ξένα μέσα ενημέρωσης. 

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, η Taylor Swift επιβεβαίωσε τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον αθλητή των Kansas City Chiefs, Travis Kelce, αφού όχι μόνο είδε τον αγώνα των Chiefs εναντίον των Chicago Bears από την σουίτα του, αλλά, στη συνέχεια, βγήκε από το γήπεδο μαζί του.

H σχέση της Taylor Swift με τον Travis Kelce δεν είναι πια φήμη, είναι γεγονός

Πιο αναλυτικά, ο φακός απαθανάτισε την Taylor με τον Travis να περπατούν δίπλα-δίπλα βγαίνοντας από το γήπεδο και να κοιτάζουν τον φακό της κάμερας χαμογελώντας. Η Taylor, μάλιστα, χαιρέτησε λέγοντας «γεια».

Νωρίτερα, το pop icon, που πρόσφατα σάρωσε στα MTV awards, παρακολούθησε τον αγώνα από την σουίτα του Kelce στο Arrowhead Stadium, μαζί με την μητέρα του, Donna Kelce. Οι δύο γυναίκες φάνηκαν να απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης, να γελούν, να συζητούν και να διασκεδάζουν. Η Taylor φορούσε ένα outfit στα χρώματα της ομάδας του Kelce και ένα κατακόκκινο κραγιόν.

Λίγες μέρες πριν τον αγώνα, ο Travis Kelce βρέθηκε καλεσμένος στο podcast The Pat McAfee Show, όπου ρωτήθηκε για τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την τραγουδίστρια. Ο αθλητής μπορεί να μην θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες, αλλά δεν δίστασε να προσκαλέσει δημόσια την Taylor στον αγώνα λέγοντας σαν να μιλούσε απευθείας σε εκείνη: «Σε έχω δει να ροκάρεις στη σκηνή στο Arrowhead [Stadium]. Ίσως πρέπει να έρθεις να με δεις να ταράζω τη σκηνή στο Arrowhead και να δεις πως είναι λίγο πιο φωτισμένη. Θα δούμε τι θα συμβεί στο εγγύς μέλλον».

Τέσσερα μαθήματα ζωής από φράσεις της Taylor Swift θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο

Όχι, η Taylor δεν κάνει κάτι λάθος, μία γυναίκα μπορεί να κάνει όσες σχέσεις θέλει και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν

Από τότε που το «Love Story» ήρθε στη ζωή μας, αποτελώντας την πρώτη μεγάλη επιτυχία της Taylor, φαίνεται ότι το κοινό αλλά και τα media άρχισαν να έχουν σε στενό μαρκάρισμα και τα «love stories» της τραγουδίστριας, για τα οποία δεν είναι λίγες οι φορές που έχει σχολιαστεί αρνητικά. Τίτλοι περιοδικών την έχουν κατά καιρούς χαρακτηρίσει ως «serial dater», δηλαδή ως ένα άτομο που «αλλάζει τους άνδρες σαν τα πουκάμισα», αφού πρώτα γράψει ένα τραγούδι για την σχέση τους. Έχει κατηγορηθεί, ακόμα, ότι έχει στηρίξει όλη της την καριέρα σε αυτές τις σχέσεις και ότι χρησιμοποιεί τους άνδρες για να βγάζει δίσκους.

Συνολικά, 13 σχέσεις της Taylor έχουν γίνει γνωστές, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης της με τον αθλητή των Kansas City Chiefs. Η ίδια, έχει μιλήσει ανοιχτά για τα σχόλια που έχει δεχτεί για την ερωτική της ζωή, επισημαίνοντας ότι o λόγος που σχολιάζεται τόσο αρνητικά είναι απλώς επειδή είναι γυναίκα και πως όταν ένας άνδρας κάνει πολλές σχέσεις τη μία μετά την άλλη δεν τον σχολιάζουν με τον ίδιο τρόπο, αλλά θεωρούν ότι «απλώς ζει τη ζωή του».

Τα σχόλια που έχει δεχτεί η Taylor Swift για την ερωτική της ζωή είναι αδιανόητα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ζει στις ΗΠΑ, όπου οι άνθρωποι -υποτίθεται- ότι είναι πιο open-minded από άλλες κοινωνίες που χαρακτηρίζονται συντηρητικές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτών των «αδιανόητων σχολίων» αποτελεί η 54η απονομή των Grammys, όπου μία δημοσιογράφος ζήτησε από τον cameraman να δείξει την Taylor από την κορυφή μέχρι τα νύχια και σχολίασε «απλώς ήθελα να δείξω τα πόδια, επειδή όπως έλεγα προηγουμένως, πιστεύω ότι θα γυρίσεις σπίτι με περισσότερα από ένα απλό βραβείο σήμερα, με πολλούς άνδρες».

Ένα ακόμα παράδειγμα που αποδεικνύει ότι τα σχόλια για την προσωπική ζωή της Taylor Swift έχουν ξεπεράσει το όριο που θα έπρεπε είναι μία ατάκα που υπήρξε στη σειρά Ginny&Georgia. Στα κείμενα της σειράς υπήρξε το σχόλιο: «αλλάζεις τους άνδρες πιο γρήγορα από την Taylor Swift».

Το να προβάλλεται σε μία τηλεοπτική σειρά αυτή η ατάκα θα έπρεπε να μας ανησυχεί όλους. Μπορεί κάποιοι βλέποντας την, όμως, να μην το πρόσεξαν, η τραγουδίστρια, ωστόσο, το πρόσεξε και σχολίασε την ατάκα αυτή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter γράφοντας «Χαίρεται, Ginny&Georgia, το 2010 πήρε τηλέφωνο και θέλει το βαθιά σεξιστικό του αστείο πίσω. Τι θα λέγατε να σταματούσατε να υποτιμάτε τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες χαρακτηρίζοντας αυτό το πράγμα χιουμοριστικό».

Το πρόβλημα είναι αρκετά βαθύ, καθώς αν μία γυναίκα μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ισότιμα στις ερωτικές της σχέσεις στις ΗΠΑ, τότε πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος σε λιγότερο κοινωνικά αναπτυγμένες χώρες;

Πηγή κεντρικής εικόνας: getty images