Η εμφάνιση της Master Chef Μαρίας Μπέη στον γάμο της κολλητής της θύμισε παραμύθι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η εμφάνιση της Master Chef Μαρίας Μπέη στον γάμο της κολλητής της θύμισε παραμύθι

Η Μαρία Μπέη μαζί με τον αγαπημένο της Δημήτρη Μπέλλο, πήγε στον γάμο της καλύτερής της φίλης με ένα φόρεμα που θύμισε πριγκίπισσα.

Η Μαρία Μπέη, η νικήτρια του MasterChef 7, βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για έναν πολύ ευχάριστο λόγο, αφού η φίλη της με την οποία ήταν κολλητές από μικρά παιδιά, παντρευόταν τον αγαπημένο της.

Μαζί της ήταν και ο σύντροφός της, Δημήτρης Μπέλλος, με τον οποίο γνωρίστηκαν πριν από 4 χρόνια, κατά την πρώτη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής. Η ίδια μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα από το ευτυχές γεγονός, δείχνοντας μάλιστα πως η φίλη της έγραψε πρώτο πρώτο το δικό της όνομα κάτω από το παπούτσι της, όπως συνηθίζεται άλλωστε με βάση το έθιμο.

379385741_699351558895612_1684879370449693992_n.jpg

Πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξή τους στην εκπομπή Καλοκαίρι#Υes, η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος δεν ανέφεραν πότε σκοπεύουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, όταν η Μαριάντα Πιερίδη τους ρώτησε αν θα παντρευτούν, η 25χρονη απάντησε: «Αυτή την ερώτηση να την κάνετε στον Δημήτρη, εμένα στο χωριό μου καμία γυναίκα δεν έχει κάνει πρόταση γάμου», ενώ ο Δημήτρης Μπέλλος απέφυγε την ερώτηση λέγοντας: «Πολύ ωραίος ο καιρός σήμερα. Είμαστε σε ένα πανέμορφο μέρος στα Κουφονήσια… Εσείς τι κάνετε;».

Το «πριγκιπικό» φόρεμα της Μαρίας Μπέη

Αυτό βέβαια, που «τράβηξε τα βλέμματα» ήταν η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίας Μπέη, με ένα κίτρινο off shoulder σατέν φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε το καστανό χρώμα των μαλλιών της και την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα.

H ίδια ολοκλήρωσε το look της με ογκώδη πέδιλα σε λευκό χρώμα και λευκές πέρλες στο λαιμό. Το μακιγιάζ της ήταν σε γήινους τόνους και τα μαλλιά της ήταν πιο φυσικά, όπως άλλωστε μάς συνήθισε μετά την συμμετοχή της στο πρόσφατο MasterChef.

Η αλλαγή στη ζωή της μετά το παιχνίδι

Την Μαρία Μπέη την είχαμε συνηθίσει - τουλάχιστον κατά την πρώτη συμμετοχή της στο MasterChef - να εμφανίζεται αρκετά περιποιημένη στις διάφορες δοκιμασίες που είχαν να κάνουν καθημερινά στην κουζίνα του διαγωνισμού. Ωστόσο, στον 7ο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής είδαμε να αλλάζει λίγο την εμφάνισή της, επιλέγοντας να εμφανίζεται με πολύ λιγότερο μακιγιάζ, κάτι που είχαν σχολιάσει πολύ θετικά και οι κριτές, αφού η ίδια είναι μια πολύ νέα και φρέσκια κοπέλα.

https://www.instagram.com/p/Ctj78Eatb8g/

Σε συνέντευξή της στο Queen.gr η Μαρία Μπέη, πάντως είχε δηλώσει όσον αφορά το παιχνίδι και την εξωτερική της εμφάνιση: «Η μοναδική στιγμή που πραγματικά λύγισα και στεναχωρήθηκα πολύ, ήταν με το bullying που δέχθηκα για την εμφάνισή μου, για την ψεύτικη βλεφαρίδα και το eyeliner. Ήταν σεξιστικά και υπερβολικά τα σχόλια από κάποιους παίκτες. Μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

Kαι κατά τις καλοκαιρινές της διακοπές, όμως η νικήτρια του MasterChef, δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες της στο Instagram, όπου ήταν ή τελείως άβαφη ή με nude μακιγιάζ - χωρίς πρόσθετα φίλτρα. Μάλιστα, θέλοντας να δώσει ένα παράδειγμα μέσα από τη δική της εμπειρία στις διαδικτυακές της φίλες, κάποια στιγμή έγραψε σε κάποια από τις αναρτήσεις της: «Κορίτσια ξέρω ότι πολλές εδώ μέσα έχετε κόμπλεξ με την εμφάνισή σας, αλλά μια μέρα θα τα αφήσετε πίσω...αρκεί να αγαπήσετε τον εαυτό σας όπως είναι. Όλες είμαστε μοναδικές».