Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πρώτο της Shopping Star δεν απέφυγε τη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πρώτο της Shopping Star δεν απέφυγε τη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά

«Να είστε καλοί μαζί μου ρε παιδιά», είχε ζητήσει από τους Twitterάδες λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της στο Shopping Star η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και προς το παρόν της έχουν κάνει το χατίρι. 

Την πρώτη της «καλησπέρα» στο κοινό του Shopping Star είπε σήμερα το μεσημέρι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στην παρθενική της εμφάνιση ως η νέα παρουσιάστρια του project, στην όγδοη κατά σειρά σεζόν του στο Star. Μπορεί να ήταν αγχωμένη, μπορεί οι φανς της εκπομπής να την συνέκριναν με την προκάτοχό της Βίκυ Καγιά, αλλά η πρώτη εντύπωση ήταν θετική για το Twitter. Οι φανς στάθηκαν στις λεπτομέρειες και εντόπισαν τα αβαντάζ αλλά και κάποιες μικρές αδυναμίες της παρουσιάστριας.

https://www.instagram.com/p/CxNgO9oqIqN/

Πόσο τσαχπίνα να είσαι για ψαράκι στη Ραφήνα;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπήκε με άνεση στο ανανεωμένο στούντιο του Shopping Star και με αέρα μοντέλου. Αυτό το συνολικό ρετούς σε οικοδέσποινα και σκηνικό, ήταν απαραίτητο για την εκπομπή που φέτος μπαίνει στην όγδοη σεζόν της.

Το θέμα της πρώτης εκπομπής ήταν αβανταδόρικο για την παρουσιάστρια για να διώξει το άγχος της με το χιούμορ της: «Τσαχπίνα για ψαράκι στη Ραφήνα». Εντάξει, λίγο παρατραβηγμένο, αλλά συμβατό με το ύφος της εκπομπής.

Οι 5 παίκτριες μπήκαν στη «μάχη» για την επικράτηση του στυλ και επειδή αυτό το project στηρίζεται αρκετά στην εκκεντρικότητα και στο ταπεραμέντο τους, εκτός από τα εύστοχα σχόλια του αφηγητή Βαγγέλη Χαρισόπουλου, η Ηλιάνα είχε μία καλή βάση.

Δεν μας έδειξε εξαρχής πως έχει αυτοπεποίθηση, αλλά τουλάχιστον ακολουθεί τον γρήγορο ρυθμό και κάνει «Τo the point» σχόλια στις παίκτριες. Θα προτιμούσαμε να κοιτά την κάμερα, γιατί το αντίθετο, δημιουργεί μία αμηχανία στους τηλεθεατές.

Το Twitter την υποδέχτηκε με αρκετά θετικά σχόλια. Οι φανς στάθηκαν στην αδυναμία που ήδη σου προανέφερα, αλλά της έδωσαν το άλλοθι της πρώτης φοράς.

Αναγνώρισαν βέβαια κάτι που και εμείς διαπιστώσαμε. Η Ηλιάνα μοιάζει σα να δίνει συμβουλές στις κολλητές της. Δεν απέφυγαν ωστόσο να τη συγκρίνουν με την προκάτοχό της Βίκυ Καγιά. Με διάθεση για χιούμορ, ακόμη και για την καλύτερη πολυθρόνα που έχει ως παρουσιάστρια από εκείνη.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της η Ηλιάνα αναφέρθηκε σε αυτή τη σύγκριση σε συνέντευξή της στο Breakfast@star: «Η σύγκριση δεν με αγχώνει, με αγχώνει όμως το να πάει καλά, να συνεχίσει να είναι ένα ωραίο project που το αγαπάει ο κόσμος. Επειδή από πίσω δουλεύουν και 50 άτομα, δεν θέλω να έρθω εγώ και να φέρω την καταστροφή. Είναι ένα project που δεν το ήξερα, που έχει μεγάλη ιστορία, που για εμένα έχει υπάρξει μεγάλη σύγκριση με το πρόσωπο που το παρουσίαζε. Μετά από αρκετή συζήτηση, η ιδέα ωρίμασε μέσα μου, έκατσα είδα το πρόγραμμα, σκέφτηκα αν εγώ θα ταίριαζα σε αυτό, δοκίμασα να δω πώς θα είμαι».