Στην πρεμιέρα της «Φάρμας» ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν πρωταγωνιστής & μια παίκτρια έγινε ήδη viral

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στην πρεμιέρα της «Φάρμας» ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν πρωταγωνιστής & μια παίκτρια έγινε ήδη viral

Η «Φάρμα» έκανε πρεμιέρα ενθουσιάζοντας το κοινό, ενώ η ευχή στα γαλλικά του Σωτήρη Κοντιζά στον παρουσιαστή Λεωνίδα Κουτσόπουλο φαίνεται πως «έπιασε τόπο».

Πρεμιέρα είχαμε στις 25 Σεπτεμβρίου για τη «Φάρμα», μέσα από τη συχνότητα του Star αυτή τη φορά και με νέο ανατρεπτικό παρουσιαστή, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον οποίο μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει ως κριτή στο MasterChef.

Πέρα από νέο παρουσιαστή, είχαμε και νέους κανόνες ήδη με την έναρξη του παιχνιδιού, αφού δύο θα είναι οι ομάδες που φέτος θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους, ενώ για πρώτη φορά όλοι οι παίκτες ήταν νέα, άγνωστα πρόσωπα, χωρίς να υπάρχουν καθόλου celebrities, όπως είχαμε δει άλλες φορές. Αυτές οι αλλαγές σε συνδυασμό με το υπέροχο τοπίο στο Μαίναλο, φαίνεται πως άρεσαν στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο παρακολούθησε την πρεμιέρα κι ενεργά σχολίαζε τα τεκταινόμενα στα social media.

https://www.instagram.com/reel/CxoNX_NrpCL/

Ο «θείος Λεό» έκανε θραύση ως παρουσιαστής

Όπως αναφέρθηκε και στην αρχή, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο παρουσιαστής της φετινής «Φάρμας» και ήδη μέσα από τα trailer που είχαν κυκλοφορήσει τα σχόλια ήταν πολύ θετικά γι' αυτή την επιλογή του καναλιού. Ούτως ή άλλως, ο ίδιος μέσα από το MasterChef, που τον βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, ήταν ήδη πολύ αγαπητός στο κοινό, ενώ είχε φανεί πως ξέρει πολύ καλά να κινείται μπροστά στην κάμερα, με τις ατάκες του πάντα να «πρωταγωνιστούν», χωρίς ωστόσο να είναι επιτηδευμένες.

https://www.instagram.com/p/CY4CPBXomsb/

Έτσι λοιπόν, η πρεμιέρα φαίνεται πως δεν διέψευσε όσους πίστευαν πως στον «θείο Λεό» ταιριάζει απόλυτα και ο ρόλος του παρουσιαστή «αγρότη», αφού παρακολουθώντας την πρεμιέρα όλοι ενθουσιάστηκαν μαζί του και αυτό φάνηκε και στα σχόλια που έγιναν στο Twitter/X, με αρκετούς να αναφέρουν πως πρωταγωνιστής της «Φάρμας» φέτος θα είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η ευχή για «καλή επιτυχία» από τον Σωτήρη Κοντιζά

Οι «παλιές αγάπες» βέβαια, δεν ξεχνιούνται και λίγο πριν την πρεμιέρα ο Σωτήρης Κοντιζάς ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον συνάδελφό του μέσα από τα social media στα γαλλικά, χρησιμοποιώντας την γνωστή έκφραση που χρησιμοποιούν στο θέατρο συνήθως - αλλά τώρα πλέον και στις τηλεοπτικές πρεμιέρες - για να πάει καλά μια παράσταση. Και φαίνεται πως η ευχή του Σωτήρη Κοντιζά είχε αντίκρισμα.

Βέβαια, στην πρεμιέρα του, ούτε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φαίνεται να ξέχασε τους δύο συνοδοιπόρους του στο MasterChef και κάπως έτσι ονόμασε δύο φραγκόκοτες «Πάνο» και «Σωτήρη» αντίστοιχα, με το κοινό να εγκρίνει το χιούμορ του.

384215403_200224839748733_3321312904317465250_n.jpg

Η παίκτρια που έχει αρχίσει να ξεχωρίζει...για λάθος λόγους

Παρότι, στην πρεμιέρα λοιπόν της «Φάρμας» είδαμε για πρώτη φορά τους 20 παίκτες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο και πάντα στο πρώτο επεισόδιο ενός reality είναι δύσκολο να διακρίνεις τους χαρακτήρες των παικτών, μία παίκτρια έκανε την «εξαίρεση» και ήδη έγινε viral στο Twitter/X, για τους λάθος λόγους βέβαια. Η 52χρονη επιχειρηματίας Μαρία Περπινιά τράβηξε την προσοχή των τηλεθεατών, κυρίως βέβαια με τα σχόλιά της τόσο την ώρα που μιλούσε στους συμπαίκτες της αλλά και στις προσωπικές της συνεντεύξεις.

Ήδη κατά το αγώνισμα επάθλου ένιωσε αδικημένη για το πώς την χρησιμοποίησαν οι συμπαίκτες της αλλά και στην συμβίωση πρόλαβε να έρθει σε ρήξη με κάποιους παίκτες.

https://www.instagram.com/reel/CxoJxzULq-Z/

To πρώτο αγώνισμα επάθλου

Από το πρώτο αγώνισμα επάθλου που παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό, πάντως φάνηκε πως η φετινή «Φάρμα» θα είναι πολύ πιο δύσκολη απ' ό,τι είχαμε δει μέχρι τώρα και με vibes Survivor. Το ίδιο το αγώνισμα ήταν αρκετά απαιτητικό για την μπλε και την πράσινη ομάδα, ενώ οι χαμένοι - που τελικά ήταν οι «μπλε» - έπρεπε να μεταφερθούν σε σκηνή και να ζήσουν εκεί κι όχι στη φάρμα, την ίδια ώρα που έξω έβρεχε και είχε κρύο λόγω του υψόμετρου.

https://www.instagram.com/reel/CxoPiC-rWyl/