Από τον Πρίαμο ως τη Βαλαβάνη και τη Γερμανού: Τα σχόλια για τη μαμά του Ντάνου συγκινούν

Από τον Πρίαμο ως τη Βαλαβάνη και τη Γερμανού: Τα σχόλια για τη μαμά του Ντάνου συγκινούν

Δεκάδες φίλοι του Γιώργου Αγγελόπουλου έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στον νικητή του Survivor 2017 για την απώλεια της μαμάς του.

Η Ουρανία Σουλτάνη, η μαμά του Γιώργου Αγγελόπουλου έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη και νοσηλεία στην εντατική

Αφού επιβεβαίωσε τον θάνατό της, μόλις μία ημέρα μετά τον γάμο του, ο Ντάνος έκανε ένα σταθερό ποστ στο Instagram στο οποίο είναι μαζί με τη μητέρα του και τη σύζυγό του Δήμητρα Βαμβακούση.

https://www.instagram.com/p/CxoX5bKNF2Y/

«Ήσουν σπουδαία Μάνα και Άνθρωπος

Η αντίσταση σου, η επιμονή σου και η αξιοπρέπειά σου με δίδαξε.

Καλό παράδεισο

Σε ευχαριστώ», έγραψε ο Ντάνος χαρακτηριστικά ενώ τόσο εκείνος όσο και ο αδελφός του Χάρης ανέμεναν τη δυσάρεστη εξέλιξη, αλλά διατηρούσαν την ελπίδα τους και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να συμπαρασταθούν στη μητέρα τους.

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πως έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο αρχικό του story.

Αμέσως μετά το ποστ του νικητή του Survivor 2017, ένα κύμα συμπαράστασης και αγάπης στο πένθος του Ντάνου, κατέκλυσε τον λογαριασμό του στο Instagram.

Aπό τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ως την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την Αντελίνα Βαρθακούρη και τη Ναταλία Γερμανού, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχτηκε σχόλια συμπόνιας για τη μεγάλη απώλειά του.

«Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια Ντάνο …καλό παράδεισο ..θα σε καμαρώνει πάντα μέσα από την αγκαλιά του πατερα σου», έγραψε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Καλό Παράδεισο ...Συλλυπητήρια στην οικογένεια σου George. Λυπάμαι», έγραψε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

«Θα σε προσέχει από ψηλά, καλό παράδεισο», έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

danos.jpg

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση για τη μαμά του μια ημέρα μετά τον γάμο του

Όσα είπε ο Ντάνος για τη μητέρα του στη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης:

Τραγική ειρωνία στη ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου, είναι το γεγονός πως η μητέρα του έφυγε από τη ζωή, μια ημέρα μετά τον γάμο του.

«Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου...».

Με τη σύζυγο του Δήμητρα να παίρνει το μικρόφωνο για να τον διευκολύνει λέγοντας:

«Είχα την τιμή να τη γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο ότι αγαπάει τον Γιώργο, είναι άνθρωπος με «Α» κεφαλαίο».

ourania1.jpg

Ο Ντάνος είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη μαμά του. Από τις πρώτες μέρες της συμμετοχής του στο Survivor του 2017, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε αποκαλύψει on camera και είχε μιλήσει στους συμπαίκτες του για τον λόγο που ήθελε να νικήσει το τρόπαιο.

Μεταξύ άλλων είχε αναφέρει πως με αυτά τα χρήματα ήθελε να βοηθήσει τη μητέρα του οικονομικά, τόσο γιατί εκείνη είχε παλέψει μετά τον θάνατο του πατέρα του για να μεγαλώσει με αρκετές στερήσεις, εκείνον και τον μικρότερο αδελφό του Χάρη, όσο και για να την διευκολύνει σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Ντάνος παντρεύτηκε ακριβώς όπως ήθελε: Το νυφικό της Βαμβακούση, η αγκαλιά και ο λιτός στολισμός