Ο Νίκος Ψαρράς και ο Αναστάσης Ροϊλός αλά Maestro έγιναν τα νέα είδωλα της Μάγισσας για το κοινό

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Νίκος Ψαρράς και ο Αναστάσης Ροϊλός αλά Maestro έγιναν τα νέα είδωλα της Μάγισσας για το κοινό

«Νικηφόρε πώς άλλαξες έτσι;» Οι φανς του Ροϊλού τον θαύμασαν στον νέο - δύσκολο ρόλο του στη Μάγισσα.

Δεν ξέρουμε πως θα πορευτεί για τη συνέχεια η Μάγισσα, αλλά ήδη στο δεύτερο επεισόδιο έγινε ξανά το Νο1 trend στο Twitter. Και υπάρχει αρκετό υλικό στη σειρά για σχολιασμό. Χθες η μεγάλη έκπληξη ήταν ο Αναστάσης Ροϊλός και μία απίθανη σκηνή του, αλλά και ο Νίκος Ψαρράς. Και οι δύο λατρεύτηκαν από το γυναικείο κοινό του Twitter.

Η υποβρύχια λήψη του Αναστάση που θύμισε τον Maestro

Το δεύτερο επεισόδιο της Μάγισσας, ήταν εκείνο που έβαλε σε μία τάξη τους χαρακτήρες και την ιστορία. Τώρα πια το μυστήριο μεγαλώνει γιατί η Θεοφανώ - Έλλη Τρίγγου φαίνεται πως είναι το συνδετικό πρόσωπο ανάμεσα σε πολλούς ήρωες.

Αν και κατηγορείται πως εκείνη δολοφόνησε το μωρό, φάνηκε πως κάποιοι πήραν το μέρος της. Ο πατέρας του βρέφους Μάρκος, φάνηκε πως έχει μεγάλη αγάπη για εκείνη ενώ ο Κανέλλος της έδειξε μία ιδιαίτερη φροντίδα. Ο πρώτος σίγουρα υπήρξε κρυφός εραστής της, ο δεύτερος υπονοήθηκε πως μπορεί να είναι και ο άγνωστος προς εκείνη πατέρας της.

Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης και Νίκος Ψαρράς έδωσαν πολύ ωραίες ερμηνείες.

https://www.instagram.com/p/CxlVzIjo--q/

Ο δεύτερος ειδικά τα τελευταία χρόνια μας έχει χαρίσει το ταλέντο του απλόχερα, τόσο με τις Άγριες Μέλισσες, όσο και με το αριστούργημα της Παράνομης Αγάπης στην ΕΡΤ, σειρά που άφησε το στίγμα της.

Λέχου και Τρίγγου «μάγεψαν» το κοινό αλλά η «Μάγισσα» είχε στη θριαμβευτική πρεμιέρα της δύο λάθη

Εκείνος όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Αναστάσης Ροϊλός . Σε έναν διαφορετικό ρόλο από εκείνον του Νικηφόρου με πιο κινηματογραφικά στοιχεία. Η υποβρύχια ερμηνεία του και η απελευθέρωσή του από μία γυναίκα ως όραμα τη στιγμή που ήταν δεμένος σε έναν πάσαλο μέσα στη θάλασσα, έφερε ενθουσιασμό στους φανς του.

https://www.instagram.com/reel/CxqozjHLJ8K/

Μία τέτοια όμορφη σκηνή είχαμε δει και με τον Γιάννη Τσορτέκη στον Maestro. Δύσκολη για τον ηθοποιό που πρέπει να κάνει υπερπροσπάθεια κάτω από το νερό για να φανεί ρεαλιστική και τεχνικά θέλει μεγάλη ευελιξία. Ο Ροϊλός τα κατάφερε. Και θα συνεχίσει να είναι η έκπληξη της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, να μου το θυμηθείς.

Το Twitter έδειξε πως ανακάλυψε το νέο του crush με τον Αναστάση. Η σειρά ήταν για μία ακόμη φορά Νο1 trend και ο Ροϊλός είχε και τα περισσότερα σχόλια. Ενδεικτικό όλο αυτό.