Η Έλλη Τρίγγου αντέδρασε με το πιο επικό σχόλιο βλέποντας το πρώτο επεισόδιο της Μάγισσας

Κατερίνα Μπούσιου
Η Έλλη Τρίγγου αντέδρασε με το πιο επικό σχόλιο βλέποντας το πρώτο επεισόδιο της Μάγισσας
Giorgos Makris Photography

Η λέξη που χρησιμοποίησε η Έλλη Τρίγγου λίγα λεπτά μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου στους συντελεστές της μεγάλης παραγωγής, η οποία κάνει σήμερα το βράδυ πρεμιέρα και η αποκάλυψη στο Queen.gr για το πώς δέχθηκε την πρόταση για τον ρόλο της. 

Η πολυδιαφημισμένη τηλεοπτική σειρά «Η Μάγισσα» κάνει απόψε το βράδυ την πρεμιέρα της στις 21.00 στον ΑΝΤ1 και ήδη έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες αναμονή κοινού. Οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της μεγάλης παραγωγής, είχαν την ευκαιρία να δουν χθες σε ειδική προβολή το πρώτο επεισόδιο και η αντίδραση της πρωταγωνίστριας Έλλης Τρίγγου, ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδης.

Λίγο πριν την παρθενική της εμφάνιση ως η τηλεοπτική μάγισσα Θεοφανώ, μίλησε και στο Queen.gr για την ημέρα που ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, στις αρχές της χρονιάς, της έκανε την πρόταση για τον νέο της ρόλο.

«Έπαθα τσότσο»

Μία μυστηριώδης ιστορία η οποία ξετυλίγεται στην προεπαναστατική Μάνη τρία χρόνια πριν την ελληνική επανάσταση, με πειρατές, προύχοντες, έρωτες και μεταφυσική διάσταση, είναι ο κεντρικός κορμός της σειράς εποχής «Η Μάγισσα». Η πρωτοτυπία του σεναρίου, οι σπουδαίοι ηθοποιοί σε πρώτους και δεύτερους ρόλους, αλλά και το συγγραφικό και σκηνοθετικό team των Άγριων Μελισσών στη δημιουργία της σειράς, αποτελούν εγγύηση επιτυχίας. Βέβαια, όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αν αυτό το καλλιτεχνικό όραμα θα έχει τελικά απήχηση στο κοινό.

https://www.instagram.com/reel/CxnJ18pPEoq/

Οι ηθοποιοί της σειράς μετά από πολύμηνα γυρίσματα είχαν χθες το βράδυ την ευκαιρία να δουν το πρώτο επεισόδιο, μαζί με μερικούς θεατές (έπειτα από διαγωνισμό), σε μία ειδική προβολή σε κινηματογραφική αίθουσα. Και όλοι εντυπωσιάστηκαν, ενώ αρκετοί από αυτούς συγκινήθηκαν.

https://www.instagram.com/p/CxlVzIjo--q/

Η Έλλη Τρίγγου , η μεγάλη πρωταγωνίστρια της σειράς, μας μετέφερε τον ενθουσιασμό της με μία πολύ χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποιεί η νεολαία στα social media: «Kαλημέρα. Δείτε τη Μάγισσα απόψε στις 21.00. Εμείς την είδαμε χθες και πάθαμε ΤΣΟΤΣΟ, είναι φανταστική δουλειά », όπως έγραψε χαρακτηριστικά σε μία ανάρτησή της στο Instagram, ποζάροντας στην αγκαλιά του Τάσου Νούσια, του Γιώργου Γάλλου και του Νίκου Ψαρρά, 3 εκ των πολλών πρωταγωνιστών της σειράς.

Στην ανάρτηση του Αναστάση Ροϊλού με το νέο του look όλοι παρατήρησαν τα σχόλια Κακούρη και Γερμανού

magisatringou.jpg

Λίγες ημέρες πριν, σε μία δημοσιογραφική περιήγηση στα σκηνικά της σειράς στην Αθήνα, η Έλλη Τρίγγου είχε μιλήσει στο Queen.gr για την εμπειρία της σε έναν δύσκολο και απαιτητικό ρόλο, εκείνον της Θεοφανώς. Μίας ορφανής κοπέλας που είναι κάτω από την προστασία της οικογένειας Γερακάρη, η οποία έχει ένα σπάνιο μεταφυσικό ταλέντο: «Δεν είναι κάτι απλό, αλλά τόσο ενδιαφέρον, τόσο ωραία ιστορία. Είναι μία μεγάλη πρόκληση. Μου αρέσει πάρα πολύ».

Και μας αποκάλυψε πως ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος της έκανε την πρόταση για τον ρόλο και τη σειρά, ουσιαστικά για τη δεύτερη τηλεοπτική συνεργασία τους μετά την επιτυχία των Άγριων Μελισσών: «Ο Λευτέρης ήξερε πως μετά τις Άγριες Μέλισσες δεν θα ήθελα να κάνω κάτι τόσο σύντομα στην τηλεόραση. Για αυτό όταν με πήρε τηλέφωνο για να συναντηθούμε, εγώ νόμιζα πως ήθελε να πούμε τα νέα μας. Αυτός όμως μου πρότεινε τον ρόλο της Μάγισσας. Και εκεί του λέω: «Τι να σου πω, μου έχεις καταστρέψει τη ζωή, αλλά ναι, θα το κάνω. Η Θεοφανώ είναι ένα κορίτσι που δεν έχει ρίζες. Που δεν έχει κανέναν στον κόσμο. Και στην πορεία ενηλικιώνεται σταδιακά. Στο πρώτο επεισόδιο και όπως θα ξεκινήσει θα δείτε ένα πολύ μεγάλο πλάνο, μία ολόκληρη σεκάνς, πάρα πολύ δύσκολη αλλά παράλληλα και πολύ συγκινητική σκηνή».

https://www.instagram.com/p/CxlXIgAIvmy/

Σε αυτό το επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε σήμερα, θα μας συστηθούν όλοι οι τηλεοπτικοί ήρωες ενώ θα δούμε και αρκετή δράση με μία πειρατεία.

Θα καταλήξουμε όμως σε ένα δραματικό φινάλε, αφού οι δύο μεγάλες οικογένειες, οι Γερακάρηδες και οι Λασκαραίοι, αναζητούν το εγγόνι που τους ενώνει και έχει εξαφανιστεί. Από τη δολοφονία του ξεκινούν όλα. Στο δεύτερο επεισόδιο θα έχουμε και μία guest εμφάνιση - έκπληξη, καθώς η τραγουδίστρια Αναστασία Μουτσάτσου, θα ερμηνέψει ένα μανιάτικο μοιρολόι στην κηδεία του βρέφους.

Καπετάνιοι, Πειρατές & η «Μάγισσα» Έλλη Τρίγγου: Τα πρώτα πλάνα και οι δηλώσεις για τη νέα σειρά