Στη Φάρμα η εμφάνιση του επιστάτη άφησε αδιάφορο το κοινό σε σχέση με τις γκάφες των παικτών

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στη Φάρμα η εμφάνιση του επιστάτη άφησε αδιάφορο το κοινό σε σχέση με τις γκάφες των παικτών

Στο 2ο επεισόδιο της Φάρμας τα σχόλια στο Twitter/X για τους παίκτες αλλά και τον επιστάτη την έκαναν να είναι 2η στα trends.

Το δεύτερο επεισόδιο της Φάρμας είχαμε χθες 26 Σεπτεμβρίου, το οποίο ξεκίνησε με μια αποχώρηση αλλά κι έναν σοβαρό τραυματισμό. Όπως είδαμε στην πρεμιέρα του παιχνιδιού φέτος η Φάρμα θα παίζεται με δύο ομάδες, την μπλε και την πράσινη.

Η αποχώρηση και ο τραυματισμός

Η μέρα λοιπόν, δεν ξεκίνησε καλά για την μπλε ομάδα - που στο προηγούμενο επεισόδιο είχαν χάσει και το αγώνισμα επάθλου - αφού ο Σπύρος αποχώρησε οικειοθελώς. Ο 44χρονος παίκτης από την Κέρκυρα, όπως ανέφεραν οι συμπαίκτες του δεν μπόρεσε να αντέξει το ότι βρισκόταν μακριά από την οικογένειά του και έτσι πήρε την απόφαση αυτή.

Παράλληλα, άλλη μια ατυχία είχαν να αντιμετωπίσουν οι μπλε, αφού η Μαρίλια Πέτρου χτυπήθηκε από το άλογο της Φάρμας. Βέβαια, η 22χρονη Κύπρια, η οποία στην Κύπρο έχει και δικό της άλογο, μάλλον «πήγαινε γυρεύοντας», αφού όπως είπαν οι συμπαίκτες της αλλά και όπως αποκαλύφθηκε με πλάνα που είδαμε στις οθόνες μας, προσπαθούσε να κάνει πλεξούδες στην ουρά του αλόγου. Φυσικά πέρα από την σοβαρότητα της κατάστασης - αφού η παίκτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - οι χρήστες του Twitter/X δεν άφησαν ασχολίαστο τον λόγο που έγινε αυτό.

Η πρώτη εμφάνιση του Μάνθου του επιστάτη

Επίσης, στο 2ο επεισόδιο είχαμε και την εμφάνιση, επιτέλους, του επιστάτη για τον οποίο δεν γνωρίζαμε τίποτα. Επιστάτης λοιπόν, της Φάρμας θα είναι ο Μάνθος, ένας ντόπιος νεαρός, ο οποίος ασχολείται με τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες από μικρός και όπως φάνηκε και στους παίκτες φάνηκε να ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του.

https://www.instagram.com/reel/Cxqo8EwLtIQ/

Πέρα από αυτό βέβαια, ο νεαρός επιστάτης δεν φαίνεται να «συγκίνησε» το κοινό, αφού οι πιο πολλοί περίμεναν ότι θα έχει άλλο στυλ, με βάση τα όσα είχαμε συνηθίσει όταν το παιχνίδι προβαλλόταν στον ANT1.

379656080_329140569606079_491863404577580896_n.jpg

Η πρώτη μονομάχος

Μετά το αγώνισμα επάθλου, στο 2ο επεισόδιο είχαμε και το αγώνισμα ασυλίας. Οι δυο ομάδες πάλεψαν σκληρά μέσα στη λάσπη για να μεταφέρουν κάτι βυτία. Κι εκεί όμως είχαμε έναν περίεργο τραυματισμό, αυτόν του Άγγελου, ο οποίος χτύπησε το χέρι του, χωρίς βέβαια να καταλαβαίνει το τηλεοπτικό κοινό πού ακριβώς.

Η ομάδα του, ωστόσο, η πράσινη, ήταν αυτή που κέρδισε την πρώτη ασυλία στη Φάρμα κι εκείνος επέστρεψε καλά στην υγεία του.

https://www.instagram.com/p/CxqveVPII8G/

Έτσι, ο αρχηγός των μπλε θα έπρεπε αργότερα να υποδείξει τον/την πρώτο/η μονομάχο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λοιπόν βρέθηκε με τους παίκτες της μπλε ομάδας στην σκηνή που έμεναν (αφού είχαν χάσει στο αγώνισμα επάθλου τη διαμονή στη φάρμα), ωστόσο το όλο σκηνικό - και όχι μόνο αυτό - θύμισε έντονα στους χρήστες του Twitter/X ένα άλλο πολύ γνώριμο παιχνίδι, το Survivor.

To αποτέλεσμα της συζήτησης για το ποιος θα είναι πρώτος μονομάχος δεν ήταν αναπάντεχο για το τηλεοπτικό κοινό, αφού πρώτη μονομάχος αναδείχθηκε η Μαρία Περπινιά, μια παίκτρια που ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία της τόσο εντός του παιχνιδιού όσο και εκτός με την έντονη προσωπικότητά της. Έτσι, το κοινό έδειξε να είναι σύμφωνο με την επιλογή της συγκεκριμένης παίκτριας προς αποχώρηση.