Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το ταξίδι στην Κροατία με την Αννίτα Ναθαναήλ & ο σημαντικός λόγος που επέστρεψε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το ταξίδι στην Κροατία με την Αννίτα Ναθαναήλ & ο σημαντικός λόγος που επέστρεψε

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε μια mini απόδραση στην Κροατία με την αγαπημένη της φίλη Αννίτα Ναθαναήλ αλλά η επιστροφή της «έκρυβε» μια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αυτό το καλοκαίρι πέρασε τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές της, αφού επιτέλους ύστερα από 3 χρόνια από την επίθεση με το βιτριόλι που δέχτηκε και ύστερα από κάμποσα χειρουργεία - τα οποία βεβαίως ακόμα δεν έχουν τελειώσει - κατάφερε να βγει πιο «ελεύθερη» στο φως του ήλιου και να απολαύσει πιο ήρεμη τις βουτιές της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χαρούμενη και με εντυπωσιακό μαγιό επέστρεψε στις βουτιές, επέστρεψε στη «ζωή»

https://www.instagram.com/p/CuUxVGyM_hU/

Το ταξίδι της Ιωάννας με την καλή της φίλη στην Κροατία

Παρότι, ο Σεπτέμβρης φτάνει στο τέλος του, τις προηγούμενες μέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου, βρέθηκε με την καλή της φίλη, Αννίτα Ναθαναήλ για mini διακοπές στο Dubrovnik της Κροατίας. Οι δυο τους δέθηκαν πολύ, όταν η Αννίτα Ναθαναήλ θέλησε να βοηθήσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου, ύστερα από την επίθεση που δέχθηκε τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά, ανοίγοντας έναν λογαριασμό για την Ιωάννα στην πλατφόρμα Go Fund Me, ώστε να μπορέσουν να συγκεντρωθούν χρήματα για τις θεραπείες της αποκατάστασής της.

Όπως είδαμε λοιπόν, από τις αναρτήσεις και των δύο, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από τις επαγγεματικές τους υποχρεώσεις, έκαναν αυτό το ταξίδι στο οποίο, μαζί με μια ακόμα φίλη τους, είδαν τα αξιοθέατα της πόλης και έβγαλαν αρκετές φωτογραφίες. Μάλιστα, η Αννίτα Ναθαναήλ έκανε και μια βόλτα και στην παραλία, δείχνοντάς μας το μαγευτικό τοπίο.

Παράλληλα, όπως θα δεις κι από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο προφίλ της το look της για τις βόλτες στο Dubrovnik ήταν χαλαρό και καλοκαιρινό, ενώ οι ροζ πινελιές της στο μπουφάν και το καπέλο που φορούσε ολοκλήρωναν το στυλ της.

Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ωστόσο επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα καθώς είχε ένα πολύ σημαντικό ραντεβού με τον γιατρό της, με σκοπό να ολοκληρώσουν την αποκατάσταση των μαλλιών της, στην περιοχή του κεφαλιού της που δεν υπήρχαν καθόλου καθώς είχε υποστεί εγκαύματα από το βιτριόλι. Στο βίντεο η ίδια έγραψε ευχαριστώντας τον γιατρό της: «Υπέροχος γιατρός! Πήραμε το ρίσκο και το αποτέλεσμα είναι άψογο! Είμαι τόσο χαρούμενη! Στη συνέχεια θα κάνω και hair tattoo».