Η Angelina Jolie αποκάλυψε ένα ακόμα στοιχείο για το σκοτεινό της παρελθόν σε μία σπάνια συνέντευξη

Η Angelina Jolie αποκάλυψε ένα ακόμα στοιχείο για το σκοτεινό της παρελθόν σε μία σπάνια συνέντευξη

Invision

AP

Σε μία σπάνια συνέντευξη, η Angelina Jolie μίλησε για διάφορες πτυχές της ζωής της, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για εκείνη αλλά και για την κρίσιμη ψυχολογική της κατάσταση.

Με ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο και μία σπάνια συνέντευξη η Angelina Jolie κέντρισε όλα τα βλέμματα της διεθνούς fashion σκηνής, μιλώντας στην αμερικανική Vogue και αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το Atelier Jolie, το εγχείρημα μόδας που εγκαινιάζει, το οποίο θα διαθέτει ένα ατελιέ με υπηρεσίες ραπτικής και ανακύκλωσης και έναν χώρο γκαλερί, όπου σχεδιαστές θα έχουν την δυνατότητα να επιδείξουν τη δουλειά τους.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην συντάκτρια μόδας της Vogue, Chioma Nnad, εκτός από το εγχείρημα του Atelier Jolie, η Angelina Jolie απάντησε και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις.

https://www.instagram.com/p/Cxsc2qNOkG8/

Η σκοτεινή πλευρά της Angelina Jolie

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην «σκοτεινή» της πλευρά, επισημαίνοντας ότι όταν ήταν νεότερη ήταν «αλητάκι» που πήγαινε σε καταστήματα, έκαιγε με τσιγάρο υφάσματα και έκοβε τα εμπορεύματα. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, όμως, αυτό «δεν θα το άλλαζα με τίποτα στον κόσμο».

Η ηθοποιός, σκηνοθέτρια και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, μίλησε και για το γεγονός ότι έγινε μητέρα στα 26 της, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν 26, όταν έγινα μητέρα. Άλλαξε όλη μου η ζωή. Το να έχω παιδιά ήταν αυτό που με έσωσε και με έμαθε να βρίσκομαι σε αυτόν τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο».

https://www.instagram.com/p/CxsdzD1xuPk/

«Δεν νιώθω ότι είμαι ο εαυτός μου εδώ και μια δεκαετία»

Μιλώντας για την ψυχολογικής της κατάσταση τα τελευταία χρόνια εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται πως έχει χάσει τον εαυτό της, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ακόμα καταλαβαίνω ποια είμαι, στα 48 μου. Υποθέτω πως σαν άνθρωπος είμαι σε μεταβατικό στάδιο. Δεν νιώθω ότι είμαι ο εαυτός μου εδώ και μια δεκαετία».

Σχετικά με αυτό, σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε ότι πριν από επτά χρόνια άρχισε να αναλαμβάνει λιγότερες κινηματογραφικές δουλειές, με απώτερο σκοπό να δημιουργηθεί «χώρος για θεραπεία» στη ζωή της. Αυτό, όπως, τόνισε βοήθησε και το Atelier Jolie, το οποίο αποτέλεσε έναν ακόμα τρόπο «θεραπείας» για εκείνη το να εργαστεί δηλαδή σε έναν δημιουργικό χώρο με ανθρώπους που εμπιστεύεται και να προσπαθήσει να ανακαλύψει ξανά τον εαυτό της.

Σε συνέχεια αυτού, αποκάλυψε ότι «πρόσφατα, θα είχα κάνει πίσω, με έναν πολύ σκοτεινό τρόπο, αν δεν υπήρχαν τα παιδιά μου και δεν ήθελα να ζήσω για αυτά. Είναι καλύτερα από εμένα, γιατί “θέλω” να είναι».

https://www.instagram.com/p/Cxsdrv2JVgR/

«Υπάρχουν περισσότερα βιβλία από ότι ρούχα στη ντουλάπα μου»

Η Angelina Jolie μπορεί να είναι μία γυναίκα που προσέχει την εμφάνισή της και είναι πάντα κομψή, ωστόσο, η ίδια αισθάνεται περισσότερο άνθρωπος των βιβλίων παρά άνθρωπος «των ρούχων». Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «υπάρχουν περισσότερα βιβλία από ότι ρούχα στη ντουλάπα μου. Δεν είμαι κάποια που της αρέσει η υπερκατανάλωση ρούχων στη ζωή της. Και δεν αγαπώ την ιδέα του να είμαι αυτή που ασκεί επιρροή».

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP