7 χρόνια Διαζύγιο: Το δημοσίευμα για την προσωπική ζωή της Jolie θα έκανε έξαλλο και τον Brad Pitt

7 χρόνια Διαζύγιο: Το δημοσίευμα για την προσωπική ζωή της Jolie θα έκανε έξαλλο και τον Brad Pitt

To Νational Enquirer «πυροβολεί» για μια ακόμα την Angelina Jolie. 

20 Σεπτεμβρίου 2016 και ο κόσμος ξυπνά για να ενημερωθεί για τον χωρισμό του ζεύγους Jolie Pitt.

Επτά χρόνια μετά, επτά χρόνια φαγούρας για ένα διαζύγιο που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί στο συνολό του, η Angelina Jolie φαίνεται να ψάχνει τον επόμενο πατέρα για τα παιδιά της.

Ένας επιχειρηματίας για τη Jolie

Σύμφωνα με το περιοδικό National Enquirer, μετά από πολλά χρόνια μοναξιάς και με μια επταετή διαμάχη με τον Brad σε όλα τα επίπεδα, επιχειρηματικά και οικογενειακά, η Angelina αναζητά κάτι καινούργιο στην προσωπική της ζωή, θέλει να ξεφύγει από τις καταστροφικές σχέσεις με ηθοποιούς που έκανε στο παρελθόν και είναι πολύ σημαντικό ο νέος άντρας που θα μπει στη ζωή της να γίνει ιδανικός πατέρας και για τα παιδιά της.

Πηγή από το περιοδικό, εξήγησε πως στο στόχαστρο της Angelina είναι επιχειρηματίες με κύρος που θα μπορούν να διαχειριστούν το πώς θα φλερτάρουν με μια τόσο αναγνωρίσιμη και δυναμική γυναίκα όπως η Angelina. Στη διαδικασία αυτή, η καλή φίλη της Angelina, Salma Hayek παίζει ρόλο προξενήτρας και έχει ήδη κανονίσει κάποια ραντεβού για τη Jolie.

Όσο για τα έξι παιδιά των Brangelina, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne και Knox, καθένα που πλησιάζει την ενηλικίωση, προσπαθεί να χτίσει τη σχέση με τον πατέρα του ξεχωριστά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Angelina δεν βάζει εμπόδια και σε αυτή τη διαδικασία. Μέσα στο καλοκαίρι για παράδειγμα, όταν η Shiloh γιόρταζε 17 χρόνια ζωής, η Angelina κανόνισε ένα ταξίδι στη Jamaica μη δίνοντας την ευκαιρία στον Brad να είναι κοντά στη γιορτή αυτή.

Ο Pitt, πάντως, περιμένει τα επόμενα γενέθλια της Shiloh, τα γενέθλια της ενηλικίωσης, στα οποία η ξανθιά καλλονή που μοιάζει τόσο πολύ στους δύο γονείς της, θα αποφασίσει με ποιον θέλει να γιορτάσει!

Η έξοδος της Angelina Jolie φανέρωσε το νέο της tattoo και δεν έχει καμία σχέση με τον Brad Pitt

Τα πρόσφατα τατουάζ της Jolie

Η σταρ της μεγάλης οθόνης αποφάσισε να κάνει δύο νέα τατουάζ στα μεσαία δάχτυλα των χεριών της και μετά την δημοσιοποίηση των (καλυμμένων με μωσαϊκό) φωτογραφιών, οι fans ξεκίνησαν να πιστεύουν πως αποτελούν «μήνυμα» προς τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt.

https://www.instagram.com/p/CwQO0d-O46x/

«Η Angelina Jolie. Aκόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι στην πραγματικότητα της έπιασα το χέρι και της έκανα τατουάζ. Μαντέψτε τι είχε στην παλάμη της;», έγραψε ο Μr. K στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Tα εκατοντάδες σχόλια και οι εικασίες των fans ανάγκασαν τον Mr. K να κάνει μια ανάρτηση στα social media εξηγώντας πως τα τατουάζ της ηθοποιού δεν σχετίζονται με τον Brad Pitt.

Ο ίδιος υποσχέθηκε να τα ποστάρει αργότερα χωρίς μωσαϊκό ωστόσο η πρόσφατη έξοδος της Angelina Jolie έφερε την αποκάλυψη που όλοι περιμέναμε.