Η έξοδος της Angelina Jolie φανέρωσε το νέο της tattoo και δεν έχει καμία σχέση με τον Brad Pitt

Η έξοδος της Angelina Jolie φανέρωσε το νέο της tattoo και δεν έχει καμία σχέση με τον Brad Pitt
FILE - Angelina Jolie poses for photographers upon arrival at the premiere of the film "Eternals" on Oct. 27, 2021, in London. The Oscar-winning actor has become a lead producer on the Broadway-bound new musical “The Outsiders,” a show based on S.E. Hinton's novel and Francis Ford Coppola's 1983 coming-of-age crime drama. The Broadway cast and dates have not been revealed yet. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP, File) Invision

Η Angelina Jolie έκανε καινούριο τατουάζ και όλοι νόμιζαν πως είναι αφιερωμένο στον Brad Pitt. Οι νέες φωτογραφίες και η κομψή εμφάνιση.

H αγάπη της Angelina Jolie για τα τατουάζ είναι αδιαμφισβήτητη αφού η ηθοποιός έχει αρκετά συμβολικά tattoos σε όλο της το κορμί.

Πριν λίγα 24ωρα η σταρ της μεγάλης οθόνης αποφάσισε να κάνει δύο νέα τατουάζ στα μεσαία δάχτυλα των χεριών της και μετά την δημοσιοποίηση των (καλυμμένων με μωσαϊκό) φωτογραφιών, οι fans ξεκίνησαν να πιστεύουν πως αποτελούν «μήνυμα» προς τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt.

«Η Angelina Jolie. Aκόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι στην πραγματικότητα της έπιασα το χέρι και της έκανα τατουάζ. Μαντέψτε τι είχε στην παλάμη της;», έγραψε ο Μr. K στη λεζάντα της ανάρτησής του.

H Angelina Jolie κοροϊδεύει ανελέητα τον Brad Pitt και αφορμή είναι πάλι το Château Miraval

https://www.instagram.com/p/CwQO0d-O46x/

Ο γνωστός tattoo artist, ο οποίος έχει κάνει τατουάζ στον Matt Damon, τον Michael J. Fox και στη Doja Cat, άφησε τους θαυμαστές να αναρωτιούνται αν το σχέδιο της Jolie ήταν αναφορά στον Pitt.

H έξοδος της Angelina Jolie φανέρωσε το νέο της τατουάζ

Tα εκατοντάδες σχόλια και οι εικασίες των fans ανάγκασαν τον Mr. K να κάνει μια ανάρτηση στα social media εξηγώντας πως τα τατουάζ της ηθοποιού δεν σχετίζονται με τον Brad Pitt.

Ο ίδιος υποσχέθηκε να τα ποστάρει αργότερα χωρίς μωσαϊκό ωστόσο η πρόσφατη έξοδος της Angelina Jolie έφερε την αποκάλυψη που όλοι περιμέναμε.

https://www.instagram.com/p/CwTQcc5vX5X/

Η 48χρονη βγήκε για ψώνια και οι παπαράτσι κατάφεραν να απαθανατίσουν το νέο τατουάζ που κοσμεί το δάκτυλό της. Πρόκειται για ένα tribal σχέδιο σε μαύρο χρώμα, άκρως διακριτικό και κομψό.

Το 2003, η Angelina Jolie μίλησε στο ABC News για την «εμμονή» της με τα όπλα και τη συλλογή της αναφέροντας: «Δεν είναι γυαλιστερά, ολοκαίνουργια αιχμηρά μαχαίρια από το κατάστημα. Είναι αντίκες όμορφα μαχαίρια από άλλες χώρες και είναι κλειδωμένα σε μια θήκη για να μην τα αγγίζει ο γιος μου».

Πηγή κεντρικής: apimages.com