Cher και Alexander Edwards αποκάλυψαν την επανασύνδεσή τους με μια κοινή εμφάνιση στο Παρίσι

Cher και Alexander Edwards αποκάλυψαν την επανασύνδεσή τους με μια κοινή εμφάνιση στο Παρίσι
Invision

H Cher και o Alexander Edwards έδωσαν το παρών στο show του οίκου Balmain και έδειχναν πιο χαρούμενοι από ποτέ. Η επανασύνδεση και το love story του αντισυμβατικού ζευγαριού.

Η Cher και ο Alexander Edwards ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της περασμένης χρονιάς από το ξεκίνημα της σχέσης τους μέχρι τον χωρισμό τους, λίγους μήνες αργότερα.

Η 77χρονη τραγουδίστρια και ο 37χρονος μουσικός παραγωγός φέρονται να είναι ξανά μαζί αφού πριν λίγα 24ωρα πήγαν μαζί στο show του Οίκου Balmain στο Παρίσι στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας.

Η Cher και ο Alexander Edwards είναι ξανά μαζί

Η star και ο αγαπημένος της κάθισαν στις πρώτες σειρές και χαμογελούσαν πλατιά στους φωτογράφους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

France Balmain Spring Summer 2024 Front Row

Λίγο πριν το show οι δυο τους πόζαραν στο κόκκινο χαλί πιασμένοι χέρι-χέρι με τη Cher να είναι διαρκώς στο πλευρό του συντρόφου της. Αξιοσημείωτο είναι πως το ζευγάρι ήρθε κοντά πριν ένα χρόνο στο ίδιο event και έκτοτε ήταν αχώριστοι μέχρι τον Μάιο όπου αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Σε συνέντευξή της στο «The Kelly Clarkson Show» η Cher είχε αναφέρει για τη σχέση τους: «Στα χαρτιά, είναι κάπως γελοίο αλλά στην πραγματική ζωή, τα πάμε μια χαρά. Είναι υπέροχος. Και δεν δίνω στους άνδρες ιδιότητες που δεν τους αξίζουν».

H Cher δημοσίευσε φωτογραφία με μονόπετρο και όλοι μιλούν για αρραβώνα με τον Alexander Edwards

Αν και ο Edwards χάρισε στη Cher ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι τα περασμένα Χριστούγεννα, πηγή δήλωσε στο People τον Φεβρουάριο ότι το ζευγάρι δεν μιλά για γάμο ή κάτι τέτοιο, αλλά η σχέση τους είναι αποκλειστική και σοβαρή.

Η Cher είχε επιβεβαιώσει τις φήμες που τη θέλουν μαζί με τον μουσικό παραγωγό, με ένα tweet όλο νόημα. Η τραγουδίστρια θέλησε να δώσει την απάντησή της σε όσους σχολίαζαν καυστικά τις φωτογραφίες με τον σύντροφό της που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Τον Δεκέμβριο του 2022 η σταρ πόσταρε μια φωτογραφία του συντρόφου της, συνοδεύοντάς τη με το όνομά του και μια κόκκινη καρδιά. Φυσικά ακολούθησαν αμέτρητα σχόλια με έναν από τους χρήστες να ρωτάει αν ο νέος της έρωτας θα τη συναντούσε κάπου στη Νέα Υόρκη. Η απάντηση της star ήταν «όχι, αφού δουλεύει».

Ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια ήταν και το εξής: «Δεν είμαι σίγουρος για το πώς νιώθω. Είμαι fan σου εδώ χρόνια και είμαι αρκετά επιφυλακτικός για τις προθέσεις του απέναντί σου. Ξέρουμε όλοι ότι είσαι υπέροχη και ότι ο κύκλος σου θα συνεχίζει να σε υποστηρίζει. Θέλω πολύ να είσαι ευτυχισμένη». Η Cher έσπευσε να απαντήσει στον θαυμαστή της αναφέροντας: «Όπως όλοι ξέρουμε... δεν γεννήθηκα χθες και αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα. Κάθε φορά που κάνουμε διάφορες επιλογές, παίζουμε με τις πιθανότητες. Κι εγώ το κάνω πάντα γιατί είμαι αυτή που είμαι».

Ποιος είναι ο Αlexander Edwards

Ο Alexander Edwards είχε βρεθεί στο επίκεντρο του Τύπου για τη σχέση που διατηρούσε με την πρώην του Κanye West, Amber Rose με την οποία έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι. Τον περασμένο Αύγουστο, η 39χρονη κατηγόρησε τον παραγωγό ότι είχε σχέσεις με 12 διαφορετικές γυναίκες και αργότερα εκείνος έκανε post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παραδέχθηκε ότι την απατούσε.

Πηγή κεντρικής: apimages.com