Η Βίκυ Καγιά μπορεί να χαλαρώνει εκτός τηλεόρασης αλλά οι fans του Shopping Star την αναζητούν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Βίκυ Καγιά μπορεί να χαλαρώνει εκτός τηλεόρασης αλλά οι fans του Shopping Star την αναζητούν

Η σύγκριση που κάνουν στις παρουσιάστριες του Shopping Star οι fans του, θύμισε τα σχόλια που γίνονταν την πρώτη σεζόν του Rouk Zouk στη Ζέτα Μακρυπούλια.

H Bίκυ Καγιά αυτή τη σεζόν μετά από χρόνια δεν θα βρίσκεται κάπου τηλεοπτικά - τουλάχιστον με βάση αυτά που γνωρίζουμε μέχρι αυτή τη στιγμή - αφού αποχαιρέτησε το Shopping Star, δίνοντας τη «σκυτάλη» στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Έτσι, όπως είδαμε και από τα social media της, η ίδια αυτό το καλοκαίρι έκανε ξέγνοιαστη τις διακοπές της, ενώ κάπου κοντά στις αρχές Αυγούστου έκανε κι αυτή ένα μικρό social media break για να απολαύσει τις στιγμές με την οικογένειά της.

Όπως είχε γράψει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της: «Χαρείτε ο ένας την αγκαλιά του άλλου, απολαύστε μια όμορφη συζήτηση, βιώσετε στιγμές με ουσία και χαρά, μακριά από τα social media - έστω και για λίγο. Θυμηθείτε πως ήταν όταν ήμασταν παιδιά και σταμάταγε ο χρόνος στις καλοκαιρινές διακοπές! Αυτό ακριβώς θα κάνω κι εγώ!
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!».

https://www.instagram.com/p/Cvmu3JOIbFG/

Η ίδια μπορεί να μην έχει κάποια τηλεοπτική ασχολία αυτή την στιγμή, έχει όμως την εταιρεία της με τις πολυβιταμίνες αλλά και τα διάφορα events, κυρίως μόδας, στα οποία παρευρίσκεται. Πιο πρόσφατα την είδαμε και στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας, όπου ήταν εκθαμβωτική με τις εμφανίσεις που έκανε και κυρίως με τη vintage ολόσωμη φόρμα Giorgio Armani.

https://www.instagram.com/reel/CwndhxFoVsQ/

Παράλληλα, με όλα αυτά η Βίκυ Καγιά και επιστρέφοντας στα social media η Βίκυ Καγιά συνέχισε και μια άλλη της αγαπημένη ασχολία, το να δίνει tips για διάφορα outfits. Έτσι στο πιο πρόσφατο posts της δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της με προτάσεις για casual ντύσιμο.

Οι fans του Shopping Star δεν μπορούν να την «ξεχάσουν»

Σε αυτήν την ανάρτησή της λοιπόν, τα περισσότερα σχόλια αφορούσαν το Shopping Star και πόσο καλή παρουσιάστριά του ήταν. «Shopping Star χωρίς Βίκυ Καγιά γίνεται...δεν γίνεται» έγραφαν στα σχόλιά τους οι followers της.

H σύγκριση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάτι μάς θύμισε

Η σύγκριση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι λογικό να γίνεται, καθώς η Βίκυ Καγιά παρουσίαζε την συγκεκριμένη εκπομπή για εφτά σεζόν και το project έχει «ταυτιστεί» κάπως μαζί της. Ωστόσο, πάντα το τηλεοπτικό κοινό κρίνει πολύ γρήγορα όταν γίνονται τέτοιες αλλαγές. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί κι όταν ανακοινώθηκε πως θα ξαναγίνει το Rouk Zouk με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια κι όχι τη Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία ήταν η παρουσιάστρια που το ανέδειξε. Ωστόσο, παρότι το κοινό τότε ήταν «καχύποπτο», το γεγονός πως η Ζέτα Μακρυπούλια το έκανε με δικό της τρόπο τελείως το έκανε να κλείνει φέτος την 8η τηλεοπτική του χρονιά.

https://www.instagram.com/p/CtbZFiloRVc/

Κάπως έτσι ξεκίνησε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία έκανε πρεμιέρα μόλις πριν από λίγες μέρες, στις 25 Σεπτεμβρίου, επομένως θα πρέπει να της δοθεί περισσότερος χρόνος. Μάλιστα, η πρώτη εντύπωση ήταν αρκετά θετική για αρκετούς χρήστες στο Twitter/X, αφού έδωσε έναν αέρα φρεσκάδας τόσο η ίδια όσο και το ανανεωμένο σκηνικό στην εκπομπή.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της η Ηλιάνα είχε αναφερθεί σε αυτή τη σύγκριση σε συνέντευξή της στο Breakfast@star: «Η σύγκριση δεν με αγχώνει, με αγχώνει όμως το να πάει καλά, να συνεχίσει να είναι ένα ωραίο project που το αγαπάει ο κόσμος. Επειδή από πίσω δουλεύουν και 50 άτομα, δεν θέλω να έρθω εγώ και να φέρω την καταστροφή.Είναι ένα project που δεν το ήξερα, που έχει μεγάλη ιστορία, που για εμένα έχει υπάρξει μεγάλη σύγκριση με το πρόσωπο που το παρουσίαζε. Μετά από αρκετή συζήτηση, η ιδέα ωρίμασε μέσα μου, έκατσα είδα το πρόγραμμα, σκέφτηκα αν εγώ θα ταίριαζα σε αυτό, δοκίμασα να δω πώς θα είμαι».

Γεγονός είναι πως κάθε μία από τις δύο έχει διαφορετική προσωπικότητα και αυτό είναι και το ωραίο όταν γίνονται τέτοιου είδους αλλαγές. Η Βίκυ Καγιά είχε τον δικό της τρόπο να συμβουλεύει τις παίκτριες για το στυλ τους και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τον δικό της όπως είδαμε αυτή την πρώτη εβδομάδα και δεν θα πρέπει να τις συγκρίνουμε.