Βίκυ Καγιά: Οι 4 red carpet εμφανίσεις της από τη Βενετία είχαν κάτι από τη λάμψη του σινεμά

Ναταλία Κατσακιώρη
Βίκυ Καγιά: Οι 4 red carpet εμφανίσεις της από τη Βενετία είχαν κάτι από τη λάμψη του σινεμά

Με αέρα star η Βίκυ Καγιά φόρεσε vintage αλλά και νέες δημιουργίες κορυφαίων σχεδιαστών.

Το Φεστιβάλ Βενετίας συνεχίζει την πορεία του και ανάμεσα στις φετινές προσκεκλημένες ήταν και η Βίκυ Καγιά, η οποία βρέθηκε αρκετές φορές στο κόκκινο χαλί της Βενετίας. Το γνωστό μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έχει πάντα μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τα red carpet looks, αφού όποιος παρακολουθεί το στυλ της ξέρει ότι αγαπά τη minimal chic αισθητική και δεν καταφεύγει ποτέ σε υπερβολές ή ακρότητες, διατηρώντας ψηλά τον πήχη στο προσωπικό της στυλ.

Hollywood glam: Η Δανάη Παππά με ombre φόρεμα Celia Kritharioti στο Φεστιβάλ Βενετίας

https://www.instagram.com/reel/CwvNDKJIq5j/

Για τη φετινή σεζόν, η Βίκυ φαίνεται πως είχε μελετήσει πολύ προσεκτικά όλες της τις εμφανίσεις. Η τελευταία περιλάμβανε ένα pale ροζ gown, δημιουργία του brand Dundas World, σε maxi γραμμή, με super sexy ανοιχτή πλάτη και ντεκολτέ, το οποίο η Βίκυ «διακόσμησε» με διακριτικά κολιέ με διαμάντια σε layering. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε βαγκ, ενώ το μακιγιάζ της παρέμεινε σε απόλυτα φυσική παλέτα.

Το Armani vintage look της Βίκυς που ξεχώρισε.

Η πρώτη εμφάνιση βέβαια που έκανε η Βίκυ Καγιά στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ ήταν και η πιο εντυπωσιακή, αφού την είδαμε με ένα vintage look δια χειρός Giorgio Armani, από τη συλλογή του κορυφαίου σχεδιαστή για το 1991. Πρόκειται για ένα κομμάτι από το αρχείο, μία ολόσωμη φόρμα ολοκέντητη με χάντρες και ημιπολύτιμες πέτρες, που έκανε ένα elegant mix and match με μικρές και μεγαλύτερες ρίγες. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, μαύρα thong sandals ολοκλήρωσαν το outfit μαζί με ένα ασημί clutch.

https://www.instagram.com/p/CwpmJa0oFHW/

Τις δύο προηγούμενες μέρες η Βίκυ είχε ανεβάσει στο Instagram και άλλα δύο βραδινά looks από τη Βενετία, ένα λευκό lingerie dress με μαύρη δαντέλα, συνδυασμένο με μαύρα sling backs και άλλη μία ολόμαυρη ολόσωμη φόρμα σε στυλ κολάν, που ανέδειξε τη συγκλονιστική σιλουέτα της. Για άλλη μια χρονιά ήταν υπέροχη!