Τα τρία στυλιστικά μυστικά της Βίκυς Καγιά για αψεγάδιαστα looks και στην παραλία

Τα τρία στυλιστικά μυστικά της Βίκυς Καγιά για αψεγάδιαστα looks και στην παραλία

Γιατί ακόμη και στην παραλία η Βίκυ έχει τον τρόπο να είναι ultra fashionable. 

Είμαστε ακόμη σε διάθεση διακοπών. Τι και αν πέρασε ο Δεκαπενταύγουστος; Το δικό μας καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ και θα συνεχίσουμε τα μπάνια μας κανονικότατα μέχρι και το Σεπτέμβριο (ή μπορεί και αργότερα). Οπότε η οποιαδήποτε έμπνευση, από όπου και αν έρχεται, είναι φυσικά καλοδεχούμενη, ειδικά όταν αυτή είναι η έμπνευση που μας δίνει η Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει πάρει τον τίτλο της fashion expert στη χώρα μας, αφού εδώ και πολλά χρόνια η Βίκυ χαρίζει τις συμβουλές της κάθε μέρα στο κοινό μέσα από το Shopping Star. Καθώς, λοιπόν, αυτό το project ολοκληρώθηκε για την ίδια, μπορούμε πλέον να παίρνουμε inspo από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CvZ2WWYocET/

Εκεί η Βίκυ ανεβάζει σχεδόν όλα της τα καλοκαιρινά της looks από τις παραλίες της χώρας μας, όπου περνάει το τελευταίο διάστημα με τα παιδιά της και τον Ηλία Κρασσά. Φυσικά και η Βίκυ είναι μια απόλυτα elegant παρουσία και στην παραλία και έχει ένα μοναδικό τρόπο να παραμένει κομψή χωρίς να είναι ποτέ υπερβολική ή loud. Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα καλύτερα styling tips που ακολουθεί σε κάθε της εμφάνιση στην παραλία.

Η Chloë Sevigny είναι η μούσα των Proenza Schouler και η νέα τους καμπάνια ήρθε σε ασπρόμαυρο film

Τα 3 styling tips της Βίκυς Καγιά για κομψά beach looks.

Oversized πουκάμισο: Το μεγάλο, ανδρικό πουκάμισο είναι ένα από τα must items με το οποίο θα δεις τη Βίκυ στην παραλία. Σε μπλε, γαλάζιο, λευκό, αλλά και σε ριγέ printed εκδοχές, η Βίκυ Καγιά έχει πάντα ένα πουκάμισο στην τσάντα της παραλίας της. Είναι η πιο εύκολη λύση για να ντυθείς, όπου και αν έχεις πάει για μπάνιο και η αλήθεια είναι ότι λειτουργεί πάντα.

vicky_kaya-(4).jpg

Photo: NDP Photo Agency

vicky_kaya-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Κόκκινο: Μπορεί η Βίκυ να είναι γνωστή για τις minimal επιλογές της, ωστόσο το κόκκινο χρώμα είναι ίσως ένα από τα λίγα bold στοιχεία που αγαπά να φοράει στην παραλία. Το strapless, κόκκινο, ολόσωμο μαγιό της είναι το inspo που ψάχναμε.

vicky_kaya-(6).jpg

Photo: NDP Photo Agency

vicky_kaya-(5).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Keep it simple: Αυτή μοιάζει να είναι μια συμβουλή βγαλμένη από το στόμα της. Τα all time classic σχέδια σε μαγιό είναι τα αγαπημένα της και φροντίζει πάντα να τα κάνει λίγο πιο ενδιαφέροντα με κάποια statement αξεσουάρ. Οπότε go classic και εμπστεύσου το αβίαστο στυλ ενός μαύρου ολόσωμου, ή ενός μπικίνι σε κάποια δικιά σου αγαπημένη μονοχρωμία.

vicky_kaya-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency