Το εντυπωσιακό look της Κατερίνας Ζαρίφη στο τρέιλερ έκανε τους fans και την «KatKen» να σχολιάσουν

Το εντυπωσιακό look της Κατερίνας Ζαρίφη στο τρέιλερ έκανε τους fans και την «KatKen» να σχολιάσουν

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι πιο glam από ποτέ στο trailer του OPEN και η Κατερίνα Καινούργιου την κάλεσε on air για να της εκφράσει το «παράπονό» της με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν πριν λίγα 24ωρα η Κατερίνα Καινούργιου και η Κατερίνα Ζαρίφη με αφορμή το trailer για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΟΡΕΝ που βγήκε στον αέρα τις προηγούμενες ώρες. Οι δύο παρουσιάστριες συνομίλησαν σε φιλικό και άκρως χιουμοριστικό πλαίσιο, με την οικοδέσποινα του «Super Katerina να εκφράζει την άποψή της.

H Κατερίνα Ζαρίφη είναι πιο glam από ποτέ στο trailer του Οpen

Η Κατερίνα Ζαρίφη επιστρέφει σύντομα στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του OPEN και σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, μαζί με τους συνεργάτες της (Δημήτρη Αλεξάνδρου, Άννα Ζηρδέλη, Αντώνη Παπαηλία (στον ρόλο της γιαγιάς και όχι ως Λόλα) θα βρίσκονται σε ένα σκηνικό που θα θυμίζει αρκετά το σπίτι στη δημοφιλή σειρά «Τα φιλαράκια».

«Πάμε να κάνουμε κάτι καινούργιο, παρεΐστικο. Δεν θα είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση, αλλά θέλουμε να δώσουμε τη δική μας ταυτότητα με έναν πρωτότυπο τρόπο», δήλωσε πρόσφατα η Κατερίνα Ζαρίφη πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Breakfast@star.

https://www.instagram.com/p/Cxu6E9NMCwm/

Στο trailer του OPEN για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, η Κατερίνα Ζαρίφη είναι κυριολεκτικά αγνώριστη, με το ultra glam look που επέλεξε να κολακεύει την αδυνατισμένη σιλουέτα της.

Φορώντας δερμάτινο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και φούξια σακάκι από παγιέτες η 47χρονη χαμογελά στον φακό και δείχνει πιο ανανεωμένη από κάθε άλλη σεζόν. Το έντονο μακιγιάζ και τα μακριά μαλλιά της (λόγω των extensions που έχει προσθέσει) προκάλεσαν «αναστάτωση» στους διαδικτυακούς της φίλους.

Screenshot-2023-09-29-112106.png

Οι fans της παρουσιάστριας διχάστηκαν με αρκετούς να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους ενώ άλλοι της συνέστησαν να αλλάξει στυλίστα.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τη μεγάλη αλλαγή της Κατερίνας Ζαρίφη

«Να σε ρωτήσω κάτι; Μόλις είδα το τρέιλερ του ΟΡΕΝ… Αν τολμήσεις και ξαναπείς κάτι για τις τρέσες μου, το μακιγιάζ μου ή το ντύσιμό μου, που έχεις βγει λες και πηγαίνεις σε γαμοβάφτιση στο Hollywood… με την παγέτα, τη φούξια σκιά και το μαλλί μέχρι το γόνατο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς αστειευόμενη στην παρουσιάστρια, ζωντανά στον αέρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά από 3 χρόνια, απάντησε όπως έπρεπε για την προσωπική της ζωή

«Ο πόλεμος της showbiz προς το πρόσωπο και την ομορφιά μου είναι φοβερός. Θα πάθω αυχενικό από τις τρέσες φέτος και ας μου κάνει μήνυση ο Ru Paul», αστειεύτηκε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Μόνο εσένα παρατηρώ στο τρέιλερ! Κοιτάξτε τη πως έχει βγει! Έτσι θα βγαίνεις μεσημεριάτικα; Θα τρομάζουν οι τηλεθεατές αν βγαίνεις τόσο βαμμένη!», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας εγκάρδια τις ευχές της για τη νέα εκπομπή της παρουσιάστριας στο ΟΡΕΝ.

«Κλέβεις την παράσταση και είσαι θεά! Ανυπομονώ! Καλή επιτυχία!», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου στην παρουσιάστρια.

Πηγή κεντρικής: zarifious