Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Ζέτα Μακρυπούλια: Ανέλαβαν εκπομπές που ήταν ήδη γνωστές κι έχουν άλλο 1 κοινό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Ζέτα Μακρυπούλια: Ανέλαβαν εκπομπές που ήταν ήδη γνωστές κι έχουν άλλο 1 κοινό

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ζέτα Μακρυπούλια ανέλαβαν εκπομπές που ήταν ήδη γνωστές στο κοινό και την εβδομάδα της πρεμιέρας τους φόρεσαν το ίδιο ρούχο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από αυτή τη σεζόν θα είναι η νέα παρουσιάστρια του Shopping Star, το οποίο για 8η σεζόν έκανε πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η ίδια έκανε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα - συγκεκριμένα στις 25 Σεπτεμβρίου - και παρότι ήταν η πρώτη της φορά που ήρθε σε επαφή με το συγκεκριμένο concept κι ένα εύλογο άγχος υπήρχε, τα σχόλια του κοινού ήταν αρκετά θετικά.

Το λευκό φόρεμα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ολοκληρώνοντας την πρώτη της εβδομάδα στο αγαπημένο παιχνίδι styling επέλεξε να φορέσει ένα λευκό κοντομάνικο δαντελένιο maxi φόρεμα ασημένιες λεπτομέρειες στον λαιμό και τα κουμπιά. Όσον αφορά τις υπόλοιπες λεπτομέρειες του look της τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν χαλαρό κότσο, το μακιγιάζ της σε φυσικούς τόνους ενώ τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που επέλεξε ήταν επίσης σε λευκό χρώμα. Μια δόση extra λάμψης πρόσθεσαν τα Channel σκουλαρίκια, επίσης σε ασημί απόχρωση.

Κι ενώ το μοντέλο έδειχνε πολύ εντυπωσιακό με αυτό το outfit, το λευκό αυτό φόρεμα θύμισε κάτι σε κάποιους followers και τελικά δεν είχαν άδικο, αφού το ίδιο είχε επιλέξει να φορέσει κι η Ζέτα Μακρυπούλια προς το τέλος της δικής της πρώτης τηλεοπτικής βδομάδας με το Rouk Zouk γι' αυτή τη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, εκείνη το φόρεσε στην εκπομπή που προβλήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ όπως θα δεις το styling ήταν παρόμοιο αφού είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε μια χαμηλή αυστηρή κοτσίδα, ενώ τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ήταν όπως αυτά που φόρεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε λευκή απόχρωση.

Εμείς ψάξαμε το συγκεκριμένο φόρεμα και είδαμε πως ανήκει στη συλλογή του οίκου Self - Portrait.

382343706_681641407227384_8123499432406676300_n.jpg

Το κοινό τους σημείο στην παρουσίαση

Η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όμως, πέρα από την ίδια στιλιστική επιλογή την εβδομάδα της πρεμιέρας τους έχουν κι άλλο ένα κοινό, αφού κλήθηκαν να αναλάβουν εκπομπές που ήταν ήδη γνωστές στο τηλεοπτικό κοινό με άλλες παρουσιάστριες, ωστόσο. Στο μεν Shopping Star παρουσιάστρια ήταν η Βίκυ Καγιά, ενώ στο δε Rouk Zouk ήταν η Μαίρη Μηλιαρέση.

Και για τις δύο «νέες» παρουσιάστριες η σύγκριση με τις προκατόχους τους δεν αποφεύχθηκε. Παρ' όλα αυτά, αν και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ακόμα νωρίς για να δούμε αν μπορεί να «ανταπεξέλθει» στο συγκεκριμένο concept, όσον αφορά τη Ζέτα Μακρυπούλια κατάφερε να παρουσιάσει το Rouk Zouk με τον δικό της τρόπο με επιτυχία και γι' αυτό βρίσκεται για 8η σεζόν στους δέκτες μας.