Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε «νυφικό» κι έδωσε ένα μήνυμα για τον γάμο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε «νυφικό» κι έδωσε ένα μήνυμα για τον γάμο

Η Ζέτα Μακρυπούλια με την εμφάνιση που έκανε στο πρόσφατο επεισόδιο του Rouk Zouk θύμισε σε όλους νύφη και το «έζησε» λες κι όντως ήταν ο γάμος της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέστρεψε για 7η σεζόν με το Rouk Zouk, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 18 του Σεπτέμβρη. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός εμφανίστηκε αρκετά ανανεωμένη και με πολύ διάθεση υποδέχτηκε και πάλι τους παίκτες που βρέθηκαν δίπλα της για να ακούσουν το γνωστό πια «και ο χρόνος αρχίζει από rouk zouk».

Βέβαια, όπως ανέφερε στην ανάρτησή της για τη νέα σεζόν αυτή ήταν μια από τις πιο «αμήχανες» πρεμιέρες που έχει κάνει λόγω όλων αυτών που συνέβησαν στη χώρα μας μέσα στο καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Το Rouk Zouk επιστρέφει για έβδομη χρονιά και έχουμε ιδιαίτερη χαρά γι' αυτό, παρόλα αυτά όμως οφείλω να ομολογήσω πως αυτή είναι η πιο αμήχανη πρεμιέρα που έκανα ποτέ, σε σχέση με όλα αυτά που έχουν συμβεί γύρω μας. Η αλήθεια είναι ότι όταν γράφαμε αυτή την έναρξη δεν είχαν συμβεί όλα αυτά που μας κρατούν μουδιασμένους & μονίμως αντιμέτωπους με τρομερά δυσάρεστα γεγονότα. Με μόνη ευχή, καθώς δεν υπάρχει επιλογή, να είμαστε ενωμένοι και μαζί σε όλο αυτό που μας συμβαίνει, θα προσπαθήσουμε να είμαστε η καλύτερη δυνατή παρέα τα μεσημέρια σας».

Παρ' όλα αυτά, η ίδια επέλεξε για το πρώτο επεισόδιο της φετινής σεζόν να φορέσει ένα ροζ κοστούμι συνδυασμένο με cropped top σε αντίστοιχη απόχρωση, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν ψηλό κότσο. Φυσικά, η εμφάνιση αυτή θύμισε σε αρκετούς την Barbie, γράφοντας στα σχόλια πως η Ζέτα Μακρυπούλια θα μπορούσε να είναι η ελληνική εκδοχή της.

Το «νυφικό» και η ευχή της Ζέτας

Κάθε εμφάνιση, όμως της παρουσιάστριας στο Rouk Zouk είναι μοναδική, αφού κι η ίδια είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Ωστόσο, στο επεισόδιο που είδαμε χθες, η επιλογή του φορέματος που έβαλε, θύμισε στους συνεργάτες της και όχι μόνο, νύφη. H παρουσιάστρια και ηθοποιός έδειχνε ιδιαίτερα λαμπερή μέσα στο λευκό φόρεμα από δαντέλα που φορούσε, ενώ αντιμετώπισε κι η ίδια με πολύ χιούμορ το γεγονός πως έμοιαζε με νύφη. Μάλιστα, έκατσε και δίπλα δίπλα με τον συνεργάτη της, τον Παναγιώτη, για να υποδυθούν σωστά το ζευγάρι που παντρεύεται.

Αλλά δεν μείναμε μόνο σε αυτό, αφού καθ' όλη τη διάρκεια του επεισοδίου οι συνεργάτες της έβαζαν τραγούδια που ακούμε στους γάμους, όπως το «Ωραία πού 'ναι η νύφη μας», ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια έγραψε και κάτω από τα «νυφικά» παπούτσια της τα ονόματα των ανύπαντρων της εκπομπής, όπως είναι το έθιμο, για να δουν στο τέλος ποιος θα παντρευτεί.

https://www.instagram.com/p/CxabGdUouRY/

Η Ζέτα Μακρυπούλια στο τέλος του επεισοδίου πόζαρε με το παπούτσι που είχε τα ονόματα πάνω του στην κάμερα της επί χρόνια make up artist της, Γωγώς Νικηφοράκη δίνοντας μια ευχή: «Και στα δικά σας οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες».

379536403_1455001742000095_5280796072416167857_n.jpg

Η Ζέτα Μακρυπούλια πάντως σε συνέντευξη που είχε δώσει παλιότερα στην εκπομπή «Μega με μία» κι ενώ ήταν σε σχέση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είχε δηλώσει για το ενδεχόμενο γάμου: «Όταν ζεις με έναν άνθρωπο μαζί δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά του να παντρευτείς κιόλας. Θα έκανα παιδί χωρίς να παντρευτώ, ίσως όμως αυτό να ήταν και ένας λόγος να παντρευτώ».