Η Κλέλια Ανδριολάτου μάκρυνε τα μαλλιά της και μάς έδειξε την πιο aesthetic γωνιά του σπιτιού της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κλέλια Ανδριολάτου μάκρυνε τα μαλλιά της και μάς έδειξε την πιο aesthetic γωνιά του σπιτιού της

Η νεαρή πρωταγωνίστρια του Maestro είτε με καρέ είτε με μακριά μαλλιά είναι το ίδιο εντυπωσιακή όπως και οι γωνιές του σπιτιού της.

Κι ενώ τα γυρίσματα για το Maestro 2 έχουν ξεκινήσει με τα επεισόδια να αναμένεται να προβληθούν μέσα στο 2024, η Κλέλια Ανδριολάτου - η πρωταγωνίστρια της σειράς - έκανε και πάλι μια αλλαγή στα μαλλιά της. H νεαρή ηθοποιός φαίνεται πως τα μακραίνει ξανά, αποχαιρετώντας το κοντό καρέ που είχε υιοθετήσει μετά τον πρώτο κύκλο του Maestro.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, βέβαια συμπλήρωσε, μιλώντας για τον ρόλο της στo Maestro: «Ήμουν σε μια δουλειά και χτύπησε το τηλέφωνό μου από έναν άγνωστο αριθμό και μου λέει γεια σου είμαι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θες να πιούμε έναν καφέ; Είπα ναι κι όταν βγήκαμε συζητήσαμε για το Maestro κι ότι αυτό το κορίτσι θα έχει ταλέντο στο πιάνο. Πήγα στον καφέ, αλλά δεν είναι ότι αυτός ο άνθρωπος με πήρε. Εγώ έμαθα ότι με πήραν για το ρόλο από την τηλεόραση. Όταν έφυγα από τον καφέ, ξεκίνησα μαθήματα πιάνου για να είμαι σίγουρη ότι αν πάρω αυτόν το ρόλο, θα έχω τουλάχιστον μια αίσθηση. Αφιέρωνα 7 ώρες διάβασμα μόνο για αυτό»

H επιστροφή στα μακριά μαλλιά

Την αλλαγή είδαμε μέσα από story που έκανε στο προφίλ της στο Instagram η φίλη της και σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά τις προηγούμενες μέρες.

379657625_2142812272575344_1571517099924256143_n.jpg

Ωστόσο, από τα καλοκαιρινά της στιγμιότυπα είχαμε καταλάβει πως η ίδια ήθελε να επανέλθει σιγά σιγά στο χτένισμα με το οποίο την γνωρίσαμε. Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή της ο λόγος που είχα αποχωριστεί τη μακριά της κόμη ήταν για μια θεατρική παράσταση. Χαρακτηριστικά είχε πει: «Τα έκοψα για την παράσταση. Τίποτα δεν πρέπει. Ό,τι έχουμε έμπνευση κάνουμε οι άνθρωποι. Έτσι θέλω να ελπίζω».

Η καινούργια γωνιά του σπιτιού της είναι ένας «ύμνος στη γυναίκα»

To σπίτι της Κλέλιας Ανδριολάτου είναι αρκετά μοντέρνο, όπως άλλωστε αρμόζει και στην ηλικία που έχει. Παρ' όλα αυτά, πρόσφατα μάς έδειξε μια ακόμα γωνιά του σπιτιού της η οποία είναι «αφιερωμένη» στη γυναίκα - θα μπορούσε να πει κανείς - αφού έχει δύο κάδρα το ένα μάλιστα, με μια topless γυναίκα που της μοιάζει κι ένα ακόμα όπου μπλέκονται οι φιγούρες που δείχνει, ενώ το decor συμπληρώνουν δύο λευκά βάζα με λουλούδια.

383546533_1330657004215432_1985080922539752645_n.jpg

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το σημείο του σπιτιού της Κλέλιας Ανδριολάτου που είναι ιδιαίτερα όμορφο και cozy, υπάρχουν κι άλλα, καθώς όπως θα δεις κι από τις φωτογραφίες πιο κάτω η ίδια αγαπάει να φτιάχνει μικρές γωνιές είτε με διακοσμητικά είτε με βιβλία. Για παράδειγμα, το σαλόνι της στο οποίο υπάρχει μια μεγάλη άσπρη βιβλιοθήκη με πολλά βιβλία επάνω αλλά κι ένα πιο μικρό έπιπλο με βιβλία βαλμένα πιο «άτακτα».

Παράλληλα, η ηθοποιός αγαπάει και τα φυτά εσωτερικού, τα οποία δίνουν το καταλληλότερο χρώμα στο σπίτι της, του οποίου οι αποχρώσεις στον τοίχο και τον καναπέ είναι σε γκρι και λευκό χρώμα.