Η πιο πρόσφατη ανάρτηση της Κλέλιας Ανδριολάτου θύμισε στους ξένους fans του Maestro την Grace Kelly

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η πιο πρόσφατη ανάρτηση της Κλέλιας Ανδριολάτου θύμισε στους ξένους fans του Maestro την Grace Kelly

Η Κλέλια Ανδριολάτου, η πρωταγωνίστρια του «Μaestro» με την αλλαγή στα μαλλιά της και το styling στην τελευταία της ανάρτηση θύμισε την Πριγκίπισσα του Μονακό.

H Κλέλια Ανδριολάτου, η πρωταγωνίστρια της μεγάλης επιτυχίας, του Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πέρα από μια πολύ καλή ηθοποιός είναι και μια πολύ όμορφη γυναίκα. Άλλωστε, η ίδια ασχολείται και με το modelling από την ηλικία των 14.

Η ανάρτηση και η ομοιότητα με την Πριγκίπισσα του Μονακό

Η νεαρή ηθοποιός δημοσίευσε πρόσφατα στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της με ένα ιδιαίτερο σατέν πράσινο πουκάμισο που τόνιζε τα μάτια της ενώ φορούσε στο κεφάλι μια λευκή στέκα.

Η ανάρτηση πήρε πολλά likes και σχόλια σχετικά με το πόσο εντυπωσιακή έδειχνε σε αυτές τις φωτογραφίες, τόσο από Έλληνες followers της ίδιας όσο κι από ξένους followers της, αφού το Maestro έχει «ταξιδέψει» κι έχει αγαπηθεί παγκοσμίως πλέον, αφού κατάφερε να είναι η πρώτη ελληνική σειρά που μπήκε στην συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix.

Ωστόσο, το πιο εύστοχο σχόλιο το έκανε ένας follower, ο οποίος έγραψε ότι η Κλέλια Ανδριολάτου «κάποιες φορές του θυμίζει την επίσης όμορφη Grace Kelly».

353210473_279063571363810_5705032767732292321_n.jpg

H αλήθεια είναι πως ο follower της δεν έχει κι άδικο αφού και η Grace Kelly ήταν μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, ενώ κι εκείνη είχε ξανθά μαλλιά και ανοιχτό χρώμα μάτια.

princess_grace_of_monaco_306767532_138499245324555_4202398087857946720_n.jpg

Η αλλαγή στα μαλλιά της

H ηθοποιός και μοντέλο παρότι τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να έχει τα ξανθά μαλλιά της αρκετά μακριά, προχώρησε σε μια αρκετά ανατρεπτική αλλαγή επιλέγοντας ένα κοντό καρέ με αφέλειες. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της η ίδια έκανε αυτή την αλλαγή καθώς πρωταγωνιστούσε το χειμώνα στην θεατρική παράσταση «Μοτέλ».

Η συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

H Κλέλια Ανδριολάτου είναι πολύ ενθουσιασμένη με τόσο με την συμμετοχή της στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όσο και με το ότι κατάφεραν να προβάλλεται από το Netflix.

Η ίδια μάλιστα σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πώς έγινε η επικοινωνία για να συμμετάσχει στο Maestro λέγοντας:

«Ήμουν σε μια δουλειά και χτύπησε το τηλέφωνό μου από έναν άγνωστο αριθμό και μου λέει γεια σου είμαι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θες να πιούμε έναν καφέ; Είπα ναι κι όταν βγήκαμε συζητήσαμε για το Maestro κι ότι αυτό το κορίτσι θα έχει ταλέντο στο πιάνο. Πήγα στον καφέ, αλλά δεν είναι ότι αυτός ο άνθρωπος με πήρε. Εγώ έμαθα ότι με πήραν για το ρόλο από την τηλεόραση. Όταν έφυγα από τον καφέ, ξεκίνησα μαθήματα πιάνου για να είμαι σίγουρη ότι αν πάρω αυτόν το ρόλο, θα έχω τουλάχιστον μια αίσθηση. Αφιέρωνα 7 ώρες διάβασμα μόνο για αυτό. Τελικά, αφού με πήραν μετά από κάποιους μήνες να κάνω οντισιόν για αυτήν τη σειρά, έκανα 4-5. Δεν είναι ότι μας είπε κάποιος συγχαρητήρια, πήρες το ρόλο. Απλώς το είδα στην τηλεόραση, η νέα μούσα του Παπακαλιάτη, Κλέλια Ανδριολάτου. Πήρα την manager μου και της είπα πρέπει να πήρα το ρόλο».

https: