Η Κλέλια Ανδριολάτου έγινε νονά του ανιψιού της: Το σπάνιο κλικ με τον 14χρονο αδελφό της Ιάσονα

Η Κλέλια Ανδριολάτου έγινε νονά του ανιψιού της: Το σπάνιο κλικ με τον 14χρονο αδελφό της Ιάσονα

Η Κλέλια βάφτισε τον ανιψιό της Διονύση και φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με τον μικρότερο αδελφό της και την αδελφή της, σε μία γιορτή χαράς για όλη την οικογένεια Ανδριολάτου. 

Η Κλέλια Ανδριολάτου για μία ακόμη φορά μας έδειξε την αδυναμία που έχει στην οικογένειά της. Αυτή τη φορά η περίσταση ήταν ιδιαίτερη, αφού έγινε νονά του γιου της αδελφής της Ναστάζια. Την παράσταση εκτός από το διπλό υπέροχο look της νονάς, έκλεψε και ο βενιαμίν της οικογένειας Ανδριολάτου, ο 14χρονος Ιάσονας.

adriolatouvaftisi.jpg

Η γιορτή αγάπης και το ζειμπέκικο της νονάς Κλέλιας

Η Κλέλια Ανδριολάτου γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Θεσσαλονίκη, αλλά έχει ιδιαίτερους δεσμούς με το Κατάκολο Ηλείας, τόπο καταγωγής της οικογένειας και λατρεμένο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Εκεί έγινε πριν από λίγες ώρες και ένα ιδιαίτερο family reunion αλλά και μία βάφτιση - γιορτή αγάπης όπως την χαρακτήρισε η ίδια.

Η μεγαλύτερη αδελφή της Ναστάζια βάφτισε τον μικρότερο γιο της Διονύση και νονά φυσικά ήταν η Κλέλια.

Parisian chic! Η Κλέλια Ανδριολάτου με τα δύο αγαπημένα printed φορέματα των Γαλλίδων

kleliaandriolatou_anipsios.jpg

Αλλά όχι μόνη της, αλλά μαζί με τον μικρότερο αδελφό τους. Ο 14χρονος Ιάσονας είναι η μεγάλη της αδυναμία και για πρώτη φορά μας χάρισε ένα κλικ μαζί του για να μας τον συστήσει.

andriolatouadelfos.jpg

Η Κλέλια φορώντας ένα άσπρο top και φούστα σε στυλ παρεό έκανε τον τέλειο στιλιστικό συνδυασμό για την βάφτιση κάνοντας και μία αφιέρωση στην κούκλα μελαχρινή αδελφή της Ναστάζια.

andriolatouafierosi.jpg

Και όπως έγραψε συγκινημένη για μία από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της: «Μια τεράστια γιορτή χαράς αφιερωμένη στην αδερφή μου και στον Διονύση μας. Νονά με τον αδελφό μου στο παιδί της αδελφής μας . Τι άλλο να ζητήσω; Σας ευχαριστούμε όλους για το μοίρασμα και την αγάπη σας».

Η Κλέλια επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα για το μικρό πάρτι που ακολούθησε της βάφτισης, προς τιμήν του νεοφώτιστου Διονύση. Και μας έδειξε μάλιστα και το ταλέντο της στο χορό. Το ζεϊμπέκικο ήταν αφιερωμένο στον ανιψιό της.

Καλεσμένη στη βάφτιση ήταν και η αγαπημένη της φίλη Βάσια Κωσταρά όπως θα δεις και στις φωτογραφίες πριν και μετά την τελετή.