Στο νέο του επαγγελματικό βήμα ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έχει δίπλα του...την Κατερίνα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο νέο του επαγγελματικό βήμα ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έχει δίπλα του...την Κατερίνα

Την ώρα που η Κατερίνα Καινούργιου γινόταν νονά, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στο νέο του ξεκίνημα δέχθηκε τη στήριξη ενός νέου «Κ».

Τον Φίλιππο Τσαγκρίδη τον γνωρίσαμε μέσα από τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου. Αν και στην αρχή οι δυο τους ήταν πολύ προσεκτικοί, η σχέση τους αποκαλύφθηκε κι έτσι μάθαμε ποιος ήταν ο άνθρωπος που «έκλεψε» την καρδιά της παρουσιάστριας. Ωστόσο, μετά από τρία χρόνια το ζευγάρι τράβηξε ξεχωριστούς δρόμους με τη σχέση τους να παραμένει πολιτισμένη στη νέα αυτή κατάσταση που είχαν να αντιμετωπίσουν.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία όσο ήταν ζευγάρι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μιλούσε για εκείνον και τη μεταξύ τους σχέση, δεν δίστασε να αναφερθεί και μετά τον χωρισμό τους στον εφοπλιστή με αφορμή μια πρόταση που του έγινε για το Dragons' Den την οποία, όπως φαίνεται απέρριψε. Χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια είχε αναφέρει: «Ξέρω ότι για τη συγκεκριμένη θέση, του Πολ Ευμορφίδη, έχουν απευθυνθεί και σε εφοπλιστές. Ρε παιδιά, καλά κάνετε, ο άνθρωπος είναι πετυχημένος, αλλά εδώ, πας για το ριάλιτι. Του έγινε πρόταση. Ο Φίλιππος, παρόλο που έχουμε χωρίσει, είναι εξαιρετικός και πολύ πετυχημένος. Απλά, το να απευθύνεσαι και να κάνεις πρόταση σε έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι δε τον θες μόνο γιατί έχει μια πολύ καλή πορεία. Θες και το ριάλιτι. Τέλοσπάντων».

https://www.instagram.com/p/CViRcuktUrJ/

Υπάρχει νέο πρόσωπο στη ζωή του Φίλιππου Τσαγκρίδη;

Ο εφοπλιστής δείχνει το τελευταίο διάστημα να έχει προχωρήσει στη ζωή του, ενώ φέρεται να έχει σχέση και πάλι με μία «Κατερίνα». Ο λόγος για την Κάθριν Εμπειρίκου, το νεότερο μέλος της δυναστείας των Εμπειρίκων που έχουν καταγωγή από την Άνδρο. Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία, ενώ παππούς της υπήρξε ο Γιώργος Εμπειρίκος, ένας από τους ισχυρούς άνδρες της ναυτιλίας και από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης.

Παράλληλα, η Κάθριν έχει χωρίσει με τον δισεκατομμυριούχο Harrison LeFrak με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα 4χρονο γιο, ενώ οι φήμες ότι είναι η νέα σύντροφος του Φίλιππου Τσαγκρίδη ξεκίνησαν ύστερα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε εκείνος στο Instagram του με τον Νικόλα Κρόκο, τη σύντροφό του, Αλίκη αλλά και την Κάθριν Εμπειρίκου, καθώς ήταν όλοι τους καλεσμένοι σε γάμο.

Το νέο του επαγγελματικό βήμα και το μήνυμα της Κάθριν

Ο εφοπλιστής στις 3 Οκτωβρίου, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, θα έχει τα εγκαίνια του μαγαζιού εστίασης που αποφάσισε να ανοίξει στο κέντρο της Αθήνας.

https://www.instagram.com/p/CxyeVgmre-r/

Στην ανάρτησή του λοιπόν αυτή, η Κάθριν Εμπειρίκου σχολίασε βάζοντας κάποια emoji - ανάμεσά τους και καρδούλες - με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να απαντά με τον ίδιο τρόπο, δείχνοντας έτσι πως ίσως η σχέση τους δεν είναι μόνο φιλική.

384071898_1302980240347674_3314989227590414042_n.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε νονά!

Πάντως η σημερινή μέρα ήταν ξεχωριστή για την Κατερίνα Καινούργιου, αφού βάφτισε την κόρη συνεργάτιδάς της, τη νεοφώτιστη Αριάδνη.

Η παρουσιάστρια ήταν πανέμορφη μέσα στο λευκό στράπλες φόρεμα που επέλεξε να φορέσει με τα ανάγλυφα λουλούδια ενώ η χαρά της ήταν απερίγραπτη. Φυσικά όλος ο στολισμός στο πάρτι που ακολούθησε ήταν στις αποχρώσεις του ροζ για τη μικρή Αριάδνη.