Η Κατερίνα Καινούργιου φέτος ποντάρει στο office look -Τα 3 σύνολα που θα σε εμπνεύσουν

Η Κατερίνα Καινούργιου φέτος ποντάρει στο office look -Τα 3 σύνολα που θα σε εμπνεύσουν

Η επιστροφή της Κατερίνας έφερε και μια διαφορετική οπτική στο στυλ της.

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε ξανά όλς τις αγαπημένες μας εκπομπές στον τηλεοπτικό αέρα. Και έτσι η Κατερίνα Καινούργιου, η μεγάλη νικήτρια της περασμένης χρονιάς, που είδε τα νούμερα της τηλεθέασης να την ανταμείβουν, μας είπε και πάλι την πρώτη της καλημέρα, με το γνωστό στυλ της. Ένα ολόλευκο look από την αγαπημένη της Celia Kritharioti με maxi φούστα και ασορτί crop top. Ήταν μια αναμενόμενη εμφάνιση, μέσα στην οποία η Κατερίνα ήταν φυσικά πολύ όμορφη και λαμπερή, αλλά είχε τη συνηθισμένη της εικόνα.

https://www.instagram.com/p/CxDluOeoqjI/

Τις επόμενες μέρες, βέβαια, είδαμε την Κατερίνα να φοράει κάποια πιο πρωτότυπα σύνολα σε ένα στυλ που δεν την έχουμε συνηθίσει και τόσο. Οπότε αμέσως σκεφτήκαμε ότι η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης και η στυλίστριά της Γεωργία Παντελέ, έχουν μάλλον άλλα σχέδια για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, που θα μας συστήσει μια νέα Κατερίνα με φρέσκο look. Και το στυλ που έχει επιλέξει σε πολλές από τις τελευταίες της εμφανίσεις είναι το office.

Αυτό είναι το τζιν που θα αγαπήσουμε το φθινόπωρο -Η Τόνια Σωτηροπούλου το φοράει ήδη

Τα τρία office looks της Κατερίνας Καινούργιου.

Όταν θέλουμε να δοκιμάσουμε ένα διαφορετικό στυλ, κάτι το ιδιαίτερο που δεν έχουμε τολμήσει μέχρι χθες, δεν σημαίνει ότι πρέπει ξαφνικά να φορέσουμε κάτι τελείως ξένο σε εμάς. Αντίθετα, μπορείς να κάνεις ότι έκανε και η Κατερίνα, που ναι μεν δοκίμασε το αυστηρό office style, αλλά το έφερε στα μέτρα της. Γιατί office style είναι συνήθως τα looks που φοράμε στο γραφείο ή τις υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά τώρα τελευταία το έχουμε υιοθετήσει και τις υπόλοιπες ώρες. Η Κατερίνα, λοιπόν, το έκανε πιο sexy και θηλυκό, ακριβώς όπως της αρέσει να ντύνεται.

katken-(5).jpg

Το πρώτο look της περιλαμβάνει μια pencil, midi φούστα με ασορτί strapless top, που η Κατερίνα συνδύασε με χρυσή ζώνη αλυσίδα και ψηλοτάκουνα mules. H δεύτερη πρότασή της είναι ένα κοστούμι με wide leg παντελόνι και σταυρωτό σακάκι που δένει σταυρωτά σαν κιμονό στο χρώμα της κρέμας.

https://www.instagram.com/p/Cxak7FIofJC/

Το τρίτο και τελευταίο είναι ένα 3 pieces set με mini, πλισέ φούστα, γιλέκο και matching σακάκι, όλα σε ανοιχτό γκρι χρώμα με λεπτές ρίγες. Αυτό το σύνολο ταιριάζει τέλεια με loafers και Mary Janes. Δοκίμασε και εσύ τη νέα office αισθητική του φθινοπώρου με έμπνευση από την Κατερίνα Καινούργιου.

katken-(1).jpg