Τατιάνα Μπλάτνικ:Στις ευχές της για τα γενέθλια του Νικόλαου υπήρχε κι ένα σχόλιο για την ηλικία του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Τατιάνα Μπλάτνικ:Στις ευχές της για τα γενέθλια του Νικόλαου υπήρχε κι ένα σχόλιο για την ηλικία του

Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η Τατιάνα Μπλάτνικ του ευχήθηκε με ένα τρυφερό post και μια κοινή τους φωτογραφία.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ είναι εδώ και 13 χρόνια παντρεμένοι και ακόμα πολύ ερωτευμένοι. Οι δυο τους εν αντιθέσει με τα αδέρφια του Νικόλαου μένουν στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σε μια υπερπολυτελή μεζονέτα που χτίστηκε στους χώρους της ιστορικής βίλας «Γαλήνη», του Γεωργίου Παπανδρέου. Μάλιστα, για ένα διάστημα υπήρξαν και γείτονες με εκείνον.

https://www.instagram.com/p/Cf84rLgjSAO/

Τo post της Τατιάνας Μπλάτνικ για τα γενέθλια του συζύγου της

Έτσι, λοιπόν σήμερα που ο Νικόλαος γιορτάζει τα 54α γενέθλιά του εκείνη του ευχήθηκε δημοσίως με μια κοινή τους φωτογραφία, ενώ στην λεζάντα έγραψε κάποια πολύ τρυφερά λόγια αγάπης για εκείνον. Πιο συγκεκριμένα η Τατιάνα Μπλάτνικ έγραψε κάνοντας κι ένα χαριτωμένο σχόλιο για την ηλικία του: «Χρόνια Πολλά! Φέρνεις τόση χαρά και γέλιο στις ζωές και τις καρδιές των ανθρώπων - πάντα, με όλους τους τρόπους. Μέσα από τις φωτογραφίες σου, φέρνεις φως, μέσω της πίστης, της ενότητας και της εμπιστοσύνης σου (και με την ηλικία, λίγη σοφία)! Συνέχισε να λάμπεις - σήμερα σε γιορτάζουμε σε όλο σου το μεγαλείο!»

https://www.instagram.com/p/Cx21WWvtRqU/

Στα τέλη Αυγούστου και συγκεκριμένα στις 27 Αυγούστου η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε δημοσιεύσει στα social media της την έκπληξη που της έκανε ο Νικόλαος με μια τούρτα στο κρεβάτι, καθώς 27 Αυγούστου είχαν επέτειο γάμου αλλά 25 Αυγούστου έχει κι εκείνη γενέθλια. Ανάμεσα σε όσα έγραψε στην ανάρτησή της εκείνη τη μέρα η Τατιάνα Μπλάτνικ ήταν και τα εξής: «Σήμερα είναι μια υπενθύμιση για εμένα για το πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι και η οικογένεια και πόσο τα απλά πράγματα κάνουν ξεχωριστή τη ζωή μας».

https://www.instagram.com/p/CwdVEqJNaCu/