H γλυκιά έκπληξη του Νικόλαου για τα γενέθλια της Τατιάνας Μπλάτνικ και την επέτειo γάμου

H γλυκιά έκπληξη του Νικόλαου για τα γενέθλια της Τατιάνας Μπλάτνικ και την επέτειo γάμου
7418168

«Χρόνια πολλά to me», έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ στη λεζάντα της φωτογραφίας της στο κρεβάτι μετά την έκπληξη του Νικόλαου Γλύξμπουργκ.

H Τατιάνα Μπλάτνικ είχε δύο γιορτές αυτή την εβδομάδα, δύο ξεχωριστές στιγμές ευτυχίας.

Στις 27 Αυγούστου η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ έγινε 43 ετών ενώ στις 25 Αυγούστου το ζευγάρι συμπλήρωσε 13 χρόνια γάμου.

https://www.instagram.com/p/CwdVEqJNaCu/

«Για όσους με γνωρίζουν, δεν κάνω γενέθλια, αλλά το κέικ καρότου στο κρεβάτι πρωινό Κυριακής δεν μου έφερε τύψεις, αυτό ήταν το πιο χαρούμενο από τα γενέθλιά μου, σε ευχαριστώ Νικόλαε και Ρούμι», είπε η Tatiana και συνέχισε το ποστ της τονίζοντας:

«Σήμερα είναι μια υπενθύμιση για εμένα για το πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι και η οικογένεια και πόσο τα απλά πράγματα κάνουν ξεχωριστή τη ζωή μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη, τα μηνύματα, τις τούρτες, τα μήλα, τα χρήματα, τα βραχιολάκια, τα μπαλόνια, τα βιντεάκια, ακόμα και τις προσωπικές μουσικές λίστες που μου φτιάξατε.

Σας ευχαριστώ όλους που μου υπενθυμίσατε πόσο ανάγκη έχουμε να γιορτάζουμε τους εαυτούς μας, να το πω λοιπόν, χρόνια πολλά σε μένα. Σας παρακαλώ βρείτε μια στιγμή και νιώστε ευγνωμοσύνη για τα απλά πράγματα και μην ξεχνάτε, είναι μόνο ένας από εσάς, οπότε γιορτάστε, είστε η μαγεία που περιμένε»!

Φίλοι και συγγενείς έκαναν stories για να γιορτάσουν ακόμα και διαδικτυακά με την Τατιάνα:

Επέτειος για τα 13 χρόνια γάμου του Νικόλαου και της Τατιάνας:

Ήταν 25η Αυγούστου όταν ο Νικόλαος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Μπλάτνικ στις Σπέτσες σε μια ξεχωριστή τελετή.

Φέτος, ποστ για την επέτειο έκανε ο Νικόλαος σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, ο οποίος είχε πολλούς μήνες να κάνει κάποια δημοσίευση στο Instagram.

Με μια φωτογραφία της Τατιάνας σε ένα μαγικό τοπίο, πόζα που τράβηξε ο ίδιος με το ξεχωριστό του ταλέντο στις φωτογραφίες, ο Νικόλαος έγραψε χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/CwYCeNaICrF/

«Τόσο όμορφη, όσο την ημέρα που σε γνώρισα!»

https://www.instagram.com/p/CS_muaXHDx1/

Στις 25 Αυγούστου του 2010, στη Μονή του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες, τελέστηκε ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνα Μπλάτνικ, από τον Μητροπολίτη της Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, Εφραίμ. Λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα ο Νικόλαος έφτασε από τη θάλασσα και από το Πόρτο Χέλι ενώ η νύφη κατέφθασε στην εκκλησία με μια ανθοστολισμένη άμαξα, με τη συνοδεία του πατριού της. Το εντυπωσιακό νυφικό της Τατιάνας Μπλάτνικ, είχε την υπογραφή του οίκου Angel Sanchez. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι αδελφοί του Νικόλαου, Παύλος και Φίλιππος, τα τρία αδέλφια της Τατιάνας, Μπόρις, Ιγκόρ και Ατίλιο και ο παιδικός φίλος του Νικόλαου, Νάσος Θανόπουλος .

H ζωή στην Ελλάδα και ο Νικόλαος

Μιλώντας το 2022 για τη ζωή στην Ελλάδα στο πλευρό του συζύγου της Νικόλαου Γλύξμπουργκ, η Τατιάνα είχε πει:

«Απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη Ελλάδα, όπως το να πάω στο μανάβικο το οποίο αγαπώ γιατί μαγειρεύω. Μού πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω να τρώω αργά βραδινό στην Ελλάδα, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στα περισσότερα πράγματα.

Μαγειρεύω, καθαρίζω, ξεφλουδίζω καρότα και πατάτες, βγάζω βόλτα το σκύλο, περπατάω στη φύση, μεριμνώ για τα υδραυλικά που δεν δουλεύουν…όπως όλοι! Εάν θεωρούσα ότι είμαι όμορφη, ευκατάστατη, πριγκίπισσα και ότι όλα είναι τέλεια, δεν θα καθόμουν εδώ να συζητάω για όλα αυτά τα θέματα», είπε και τόνισε:

«Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι είναι μια χαρά το να μην είναι κάνεις τέλειος. Την πρώτη φορά που είδα την Ελλάδα, ήταν μέσα από τα ματιά του συζύγου μου. Τη ζήλεψα την Ελλάδα, γιατί ο Νικόλαος ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και ήταν σαν την άλλη γυναίκα μέσα στο σπίτι. Όταν μετακόμισα πλέον, αφέθηκα και δημιούργησα τη δική μου Ελλάδα».

https://www.instagram.com/p/CRyZWpYnIUF/

Λατρεύω τα Ζαγοροχώρια, το Πήλιο, τα βουνά, τις διαδρομές στην ενδοχώρα, την Κρήτη. Μου αρέσει να εκπλήσσω τους άλλους αλλά δεν μου αρέσει να μου κάνουν εκπλήξεις. Μετά από 12 χρόνια γάμου, αυτό που με εκπλήσσει ακόμη ευχάριστα στο σύζυγό μου είναι, η υπομονή και ευγένεια του», πρόσθεσε η Τατιάνα Μπλάτνικ το 2022.