Η Μαρία Ολυμπία έγινε 27 ετών και η Marie Chantal της ευχήθηκε με τρεις σπάνιες φωτογραφίες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαρία Ολυμπία έγινε 27 ετών και η Marie Chantal της ευχήθηκε με τρεις σπάνιες φωτογραφίες

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ γιόρτασε τα γενέθλιά της και δέχθηκε τις πιο γλυκές ευχές από τη μητέρα της.

H Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ έχει σχεδόν καθημερινή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου μοιράζεται στιγμές από τη glamorous ζωή της. Η κόρη του Παύλου και της Μarie Chantal μπορεί να μην γεννήθηκε ή να μεγάλωσε στην Ελλάδα ωστόσο είναι γνωστή στη χώρα μας, όχι μόνο ως απόγονος της πρώην βασιλικής οικογένειας αλλά και ως celebrity-μοντέλο.

Η νεαρή κοπέλα είναι το μεγαλύτερο παιδί του ζευγαριού και το μοναδικό κορίτσι της οικογένειας, με αποτέλεσμα να τρέφει μεγάλη αδυναμία στα αδέρφια της, τον 24χρονο Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον 22χρονο Αχιλλέα, τον 18χρονο Οδυσσέα-Κίμωνα και τον 14χρονο Αριστείδη-Σταύρο.

Το ξανθό it-girl ξέρει καλά πώς να αξιοποιεί τη φήμη και την ιστορία του παππού της, Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ και έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή στη βιομηχανία της μόδας. Σε ηλικία 17 ετών ξεκίνησε να εργάζεται στο καλλιτεχνικό τμήμα του οίκου Dior και αργότερα έκανε σπουδές φωτογραφίας στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη.

Το τρυφερό post της Marie Chantal για τα γενέθλια της κόρης της

Την Τρίτη (25/07) η Μαρία Ολυμπία γιόρτασε τα 27α γενέθλιά της και δέχθηκε ευχές από αγαπημένα πρόσωπα. Η μαμά της, Marie Chantal δημοσίευσε πριν λίγες ώρες στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών και το συνόδευσε με ένα πολύ γλυκό κείμενο.

https://www.instagram.com/p/CvJ-XkuALib/

«Χαρούμενα γενέθλια – αν και καθυστερημένα – στην καλύτερή μου φίλη, σύντροφο στο έγκλημα, κόρη του σύμπαντος, η αγάπη και το γέλιο σου με κάνουν τόσο χαρούμενη. Η ευτυχία είσαι εσύ», έγραψε η Marie Chantal στη λεζάντα της ανάρτησής της.

H Μαρία Ολυμπία είναι η βασίλισσα του bikini και το σώμα της είναι αψεγάδιαστο

1690376295008-23131540-olympia1.jpg

Aνάμεσα στα σπάνια στιγμιότυπα που δημοσίευσε η μαμά της εορτάζουσας ξεχωρίζει μια throwback φωτογραφία από την εποχή που η Ολυμπία ήταν ακόμη παιδί.

Tο σχόλιο της Τatiana Blatnik

Screenshot-2023-07-26-153356.png

Η Τatiana Blatnik θέλησε να ευχηθεί στην ανιψιά της γράφοντας κάτω από το post: «Χρόνια πολλά. Σου στέλνω την αγάπη μου Μαρία Ολυμπία, ανυπομονώ να γιορτάσω μαζί σου».

1690378045496-420374420-Screenshot-2023-07-26-161330.png

Η σύντροφος του αδερφού της, Isabella Massenet ήταν από τους πρώτους που ευχήθηκαν «Χρόνια πολλά» στην 27χρονη μέσω Instagram.

Screenshot-2023-07-26-161314.png

H σχέση του Αχιλλέα με την Isabella Massenet

Ο Αχιλλέας-Ανδρέας Γλύξμπουργκ είναι σε σχέση από το 2021 με την Isabella Massenet, μοντέλο, DJ και κόρη της Natalie Massenet, ιδρύτριας του Net-a-Porter.

Oι δύο νέοι αποφοίτησαν από το ίδιο πανεπιστήμιο και περνούν μαζί όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο, κάνοντας ταξίδια και διάφορες δραστηριότητες που τους ευχαριστούν.

Πηγή κεντρικής: mariechantal22