Η επιστροφή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Γη της ελιάς θα είναι δύσκολη μετά την «απώλειά» του

Κατερίνα Μπούσιου
Η επιστροφή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Γη της ελιάς θα είναι δύσκολη μετά την «απώλειά» του

Η παραμονή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Σκιάθο μετά την κηδεία της μητέρας του και η δυσκολία να διαχειριστεί την απώλειά της. 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περνά μία δύσκολη στιγμή μετά τoν θάνατο της μητέρας του στην οποία είχε και μεγάλη αδυναμία και προς το παρόν παραμένει για λίγο στην Σκιάθο μαζί με τη σύζυγό του. Η επιστροφή ακόμη και στα επαγγελματικά του καθήκοντα δεν θα είναι εύκολη. Γιατί οι σκηνές του ως Ορέστης συναισθηματικά θα είναι φορτισμένες και σε άμεση σχέση με την απώλειά του.

https://www.instagram.com/p/CxoX5bKNF2Y/

Η χαρά που έγινε θρήνος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με την σύζυγό του Δήμητρα Βαμβακούση , βίωσαν αυτό που κανείς δεν εύχεται σε κανέναν. Λίγες ώρες μετά την πιο ωραία στιγμή της ζωής τους με τον γάμο τους, έπρεπε να αποχαιρετήσουν τη μητέρα του. Την Ντανομάνα όπως την αποκάλεσε η Δήμητρα. Ο Γιώργος ήταν φανερά ανήσυχος και στη δεξίωση του γάμου του, καθώς όχι μόνο του έλειπε η μητέρα του, αλλά περίμενε το τέλος της. Όλοι οι φίλοι του και οι καλεσμένοι παρατήρησαν την αμηχανία του.

Η Δήμητρα Βαμβακούση αποχαιρέτησε τη μητέρα του Ντάνου με ένα τρυφερό μήνυμα

Ο ηθοποιός επαναλάμβανε σε όλους μετά την «απώλειά» της πως η μητέρα του δεν έχει φύγει από τη ζωή. Λίγο πριν την κηδεία της στην Σκιάθο, ο Γιώργος και ο αδελφός του Χάρης μαζί με φίλους και συγγενείς οδήγησαν τη μικρή πομπή στην εκκλησία όπου έγινε η εξόδιος ακολουθία. Η μόνη παρασπονδία σε όλο αυτό, ήταν η τηλεοπτική κάμερα που ακολουθούσε σε live μετάδοση την πομπή. Βέβαια η Κατερίνα Καινούργιου δικαιολόγησε την παρουσία του συνεργείου από τη δική της εκπομπή: «Αν δεν θα το επέτρεπε δεν θα ήμασταν εκεί, να το διευκρινίσουμε αυτό. Ζήτησε διακριτικότητα και μάλιστα είπε πως θα μιλήσει όταν εκείνος νιώθει έτοιμος. Το θεωρούμε απολύτως σεβαστό».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση για τη μαμά του μια ημέρα μετά τον γάμο του

Η δύσκολη στιγμή του Γιώργου επηρεάζει και τα γυρίσματα στη Γη της ελιάς όπου συμμετέχει. Τόσο ο Ανδρέας Γεωργίου όσο και το υπόλοιπο καστ του έχουν δώσει χρόνο για να ηρεμήσει. Τουλάχιστον για μία εβδομάδα θα απέχει. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει κάποια αναπροσαρμογή στα επεισόδια.

https://www.instagram.com/p/CqBGCe_qtid/

Όμως όπως είχε αποκαλύψει η Βάσια Παναγοπούλου στον Γιάννη Πουλόπουλο στην εκπομπή Super Κατερίνα, αυτή η επιστροφή δεν θα είναι εύκολη. Γιατί η σεναριακή πλοκή θα τον φέρει μπροστά σε μία δύσκολη συνθήκη η οποία θα του θυμίσει τη μητέρα του.

Και όπως είχε πει: «Μου είχε πει στα γυρίσματα πως η μητέρα του δεν ήταν καλά, αλλά από λόγους λεπτότητας δεν τον είχα ρωτήσει κάτι παραπάνω γιατί ήταν συναισθηματικά φορτισμένος. Όσοι ήμασταν στον γάμο συγκλονιστήκαμε όταν μίλησε για τη μητέρα του. Προφανώς του έλειπε εκείνη την ημέρα. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Μας ειδοποίησαν ότι ο Γιώργος δεν θα έρθει στα γυρίσματα αυτές τις ημέρες. Ξέρω ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθει. Έχουμε δύσκολα γυρίσματα γιατί από τη στιγμή που μαθαίνω ότι έχει την καρδιά του γιου μου, αναπτύσουμε μία σχέση σχεδόν μητρική. Οπότε καταλαβαίνεις ότι σημειολογικά αυτά τα γυρίσματα αποκτούν άλλη σημασία τώρα που ο Γιώργος βιώνει αυτό το πράγμα».

Η τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού στο Instagram αφορούσε και πάλι τη μητέρα του. Ευχόμενος καλό μήνα, μπροστά σε αναμμένα κεριά στο ίδιο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο οποίο και την αποχαιρέτησε.

ntanos_skiathos.jpg