Τα «Παντρολογήματα» της Σάρα Εσκενάζυ είναι ο λόγος που έφυγε από τον γάμο Αγγελόπουλου-Βαμβακούση

Τα «Παντρολογήματα» της Σάρα Εσκενάζυ είναι ο λόγος που έφυγε από τον γάμο Αγγελόπουλου-Βαμβακούση

Σε δύο γάμους η Σάρα Εσκενάζυ το σαββατοκύριακο. Ο λόγος που αποχώρησε από τον γάμο του Ντάνου και οι δύο δημιουργίες που συζητήθηκαν. 

Η Σάρα Εσκενάζυ έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 2017 όπου κατέκτησε την 7η θέση. Μετά το reality επιβίωσης η 36χρονη ασχολείται ενεργά με την υποκριτική και τα κοινά, αφού το 2019 εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση στον γάμο Αγγελόπουλου-Βαμβακούση

Πριν λίγες ώρες η Σάρα Εσκενάζυ παρευρέθηκε στον γάμο Αγγελόπουλου-Βαμβακούση στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό και έλαμψε μέσα στο maxi, rose gold φόρεμά της με έντονο σκίσιμο.

sara3.jpg

Η ηθοποιός και αρκετοί από τους Survivor-φίλους του Γιώργου Αγγελόπουλου έδωσαν το παρών στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού και έστειλαν τις ευχές τους στις τηλεοπτικές κάμερες.

Στο video που ακοολουθεί μπορείς να ακούσεις καλύτερα τις δηλώσεις των λαμπερών καλεσμένων.

Ο Ντάνος παντρεύτηκε ακριβώς όπως ήθελε: Το νυφικό της Βαμβακούση, η αγκαλιά και ο λιτός στολισμός

Γιατί η Σάρα Εσκενάζυ έφυγε από τον γάμο Αγγελόπουλου-Βαμβακούση

«Να μας ζήσουν. Περιμένουμε όλους (από το Survivor). Εγώ θα φύγω λίγο νωρίτερα γιατί έχω παράσταση στους Αγίους Αναργύρους, παίζουμε τα «Παντρολογήματα» του Γκόγκολ, οπότε είμαι εκεί αι θα ξανάρθω μετά στο τραπέζι», είπε η Σάρα Εσκενάζυ στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η Σάρα Εσκενάζυ πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Παντρολογήματα» η οποία συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία. Πριν λίγες ώρες η ηθοποιός αναγκάστηκε να αποχωρίσει από τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση για να βρεθεί επί σκηνής, επέστρεψε ωστόσο λίγο αργότερα στην γαμήλια δεξίωση.

SARA1.jpg

Λίγες ημέρες νωρίτερα η πρώην παίκτρια του Surviror τίμησε ένα ακόμη ζευγάρι που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και έκανε μια αξιομνημόνευτη εμφάνιση επιλέγοντας κόκκινο, maxi φόρεμα και χρυσά μποτάκια.

SARA2.jpg

Πηγή κεντρικής: eskenazisara