Στην πρώτη ανάρτηση της Κόρας Καρβούνη από τον γάμο της, αποδείχθηκε πως ήταν η πιο ροκ νύφη

Στην πρώτη ανάρτηση της Κόρας Καρβούνη από τον γάμο της, αποδείχθηκε πως ήταν η πιο ροκ νύφη
Instagram

Μια καλύτερη ματιά στην one shoulder gown με αρχαιοελληνικά στοιχεία και γιατί ήταν η πιο ροκ νύφη.

Την περσινή σεζόν την απολαύσαμε ως Νίτσα στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» όπου έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας και φέτος μάς συστήνεται ως Νίνα Αυγουστάκη στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ «Οι Πανθέοι». Ο λόγος για την Κόρα Καρβούνη η οποία και συγκαταλέγεται στις πιο σημαντικούς ηθοποιούς της γενιάς της.

Με ένα αξιόλογο βιογραφικό που μετρά σημαντικότατες δουλειές και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον, η ταλαντούχα ηθοποιός είναι το ίδιο επιτυχημένη και στην προσωπική της ζωή καθώς γνώρισε τον σύντροφο ο οποίος την κάνει ευτυχισμένη και με τον οποίο αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας πριν από λίγες ημέρες.

Η Κόρα Καρβούνη παντρεύτηκε τον επί σειρά ετών σύντροφό της- Ο λόγος που ο γάμος δεν έγινε νωρίτερα

Όπως γράψαμε σχετικά, η 43χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον επί σειρά σύντροφό της, Παναγιώτη Γαλανό, την περασμένη εβδομάδα και το ευτυχές γεγονός γνωστοποίησε στα social media ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων, Βασίλης Κορομάντζος, ο οποίος δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού, στέλνοντας παράλληλα τις θερμότερες ευχές του.

https://www.instagram.com/p/CxuzhTFqhbF/

Όπως επίσης είχαμε γράψει σχετικά, το νυφικό της ηθοποιού ήταν δημιουργία του Άγγελου Μπράτη, έναν σχεδιαστή που ξέρει πολύ καλά πώς να αναδείξει το σώμα μιας γυναίκας με τα μαγικά του bias cuts. Μιλάμε για ένα maxi, one shoulder gown με αρχαιοελληνικά στοιχεία και ρευστή σιλουέτα, που ταίριαζε ιδανικά στη minimal νύφη.

Λίγο πριν το φινάλε στο «Αυτή η νύχτα μένει» Καρβούνη και Τσορτέκης έγιναν τα είδωλα της σειράς

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο και η Κόρα επέλεξε το μεσημέρι της Δευτέρας (2/10) να κάνει την πρώτη της ανάρτηση μετά τον γάμο. Η περήφανη νύφη, έκανε ένα καλλιτεχνικό post από τη σημαντική εκείνη ημέρα, στο οποίο απεικονίζεται να καπνίζει ως άλλη Femme Fatale γεμάτη ροκ vibes.

https://www.instagram.com/reel/Cx5Wgn9o-1F/

«Το πιο όμορφο νυφικό από τον αγαπημένο μου @angelosbratis.
Σε ευχαριστώ για την φροντίδα και την αγάπη σου», έγραψε η περήφανη νύφη για τη δημιουργία για να πάει ως απάντηση από τον γνωστό σχεδιαστή:

Untitled.pngRRR.png

Στην ανάρτηση της Κόρας, με τρία emoji αγάπης απάντησε η συνάδελφός της και τηλεοπτική Μάρμω Πανθέου, Μέλια Κράιλινγκ.

1696251701786-814687595-Untitled.png
https://www.instagram.com/p/CwXkAx1o7Z3/

Γιατί το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε νωρίτερα

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό, «ΟΚ!», η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για το σύζυγό της, Παναγιώτη Γαλανό με τον οποίο μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας και δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο δεν είχαν παντρευτεί μέχρι και σήμερα.

karvouni4.jpg

«Γιατί να γνωρίζετε περισσότερα; Εγώ ξέρω τα δικά σας; Αστειεύομαι. Δεν είναι ότι γνωρίζετε λίγα, αλλά δεν ασχολείται και κανείς. Όντως, είμαι άνθρωπος αρκετά σταθερός. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, ακόμα και οι καλές. Με αναστατώνουν. Έχω την τύχη να έχω γνωρίσει έναν σπουδαίο άνθρωπο στη ζωή μου, με τον οποίο είμαστε αρραβωνιασμένοι. Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα γιατί είμαστε ράκη οικονομικά. Κατά την πανδημία ζούσαμε με το επίδομα. Έτσι, δεν μπορέσαμε να κάνουμε γάμο. Παρ’ όλα αυτά, πάντα λέω ο άντρας μου όταν αναφέρομαι στον Παναγιώτη», είχε τονίσει η Κόρα Καρβούνη.

O πραγματικός έτερος εγώ της Κόρας Καρβούνη είναι η δίδυμη αδερφή της Βικτωρία

Και πρόσθεσε: «Δούλευε στο Εθνικό Θέατρο, τώρα εργάζεται ως ηχολήπτης σε μια εταιρεία. Τότε ήμασταν και οι δύο μέσα στο θέατρο. Βιοποριζόμασταν από το θέατρο. Ήταν πολύ σκληρό αυτό, γιατί μόλις είχαμε ξεπεράσει και την οικονομική κρίση και, πάνω που πήγαμε να ανακάμψουμε, ήρθε ο κορονοϊός, που χτύπησε πάρα πολύ τους ανθρώπους της τέχνης. Πολύ περισσότερο από ό,τι φαντάζεται ο μέσος άνθρωπος. Εμείς δεν μπορούσαμε ούτε τηλεργασία να κάνουμε. Και οι μουσικοί, αλλά και οι τεχνικοί του θεάτρου. Τόσοι άνθρωποι εργάζονται μέσα στο θέατρο. Ακόμη και το κυλικείο του θεάτρου. Έτσι, λοιπόν, τα σχέδιά μας πήγαν πίσω, αλλά έτσι είναι η ζωή. Πάντα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο! Δεν έχουμε κανονίσει κάτι ακόμη, αλλά ο γάμος είναι μέσα στα σχέδιά μας».

Ποια είναι η Κόρα Καρβούνη

Η 43χρονη γεννήθηκε στην Ελλάδα και πήρε το όνομά της από την Αμερικανίδα γιαγιά της. Το 2002 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έκτοτε έκανε αξιοσημείωτες συμμετοχές σε projects τόσο στην Ελλάδα αλλά και στη Νότια Κορέα, την Αμερική και την Ιταλία.

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως «Άμυνα ζώνης», «Το 10», «Άγρια παιδιά» και «Καρυωτάκης», ενώ στον κινηματογράφο είναι χαρακτηριστικές οι ερμηνείες της στις ταινίες: «Tungsten» (2010) και «J.A.C.E.» (2011). Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις ανάμεσά τους οι: «Ο Βυσσινόκηπος» (2018), «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα» (2019), «Προμηθέας Δεσμώτης» (2018), «Βασιλιάς Ληρ» (2015).

Το 2006 τιμήθηκε ως η Καλύτερη Ελληνίδα Ηθοποιός από το περιοδικό, «Αθηνόραμα». Έχει λάβει δύο βραβεία από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου: Β' Γυναικείου Ρόλου για το «J.A.C.E.» και Α' γυναικείου ρόλου για το «September».