Η Κόρα Καρβούνη παντρεύτηκε τον επί σειρά ετών σύντροφό της- Ο λόγος που ο γάμος δεν έγινε νωρίτερα

Η Κόρα Καρβούνη παντρεύτηκε τον επί σειρά ετών σύντροφό της- Ο λόγος που ο γάμος δεν έγινε νωρίτερα
NDP photo agency

Η Κόρα Καρβούνη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παναγιώτη Γαλανό. Οι σπάνιες φωτογραφίες του ζευγαριού και το ιδιαίτερο νυφικό της ηθοποιού.

Η Κόρα Καρβούνη είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της την οποία το τηλεοπτικό κοινό απολαμβάνει φέτος ως Νίνα Αυγουστάκη στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ «Οι Πανθέοι».

Η Κόρα Καρβούνη παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της

Πριν λίγες ώρες η 43χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον επί χρόνια σύντροφό της, Παναγιώτη Γαλανό και έχει κάθε λόγο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το ευτυχές γεγονός γνωστοποίησε στα social media ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων, Βασίλης Κορομάντζος, ο οποίος δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού, στέλνοντας παράλληλα τις θερμότερες ευχές του.

https://www.instagram.com/p/CxuzhTFqhbF/

«Μια μικρή ανάπαυλα από τον προεκλογικό αγώνα για να παντρέψουμε αγαπημένα ζευγάρια στο δημαρχείο της Αθήνας. Χθες εν μέσω των γάμων είχα την τιμή και πάντρεψα και την γνωστή ηθοποιό κα Κόρα Καρβούνη με τον σύντροφο της Παναγιώτη Γαλανό. Τους εύχομαι βίον ανθόσπαρτον, να ζήσουν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι», έγραψε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Το νυφικό της ηθοποιού

Το νυφικό της ηθοποιού ήταν δημιουργία του Άγγελου Μπράτη, έναν σχεδιαστή που ξέρει πολύ καλά πώς να αναδείξει το σώμα μιας γυναίκας με τα μαγικά του bias cuts. Μιλάμε για ένα maxi, one shoulder gown με αρχαιοελληνικά στοιχεία και ρευστή σιλουέτα, που ταίριαζε ιδανικά στη minimal νύφη.

Λίγο πριν το φινάλε στο «Αυτή η νύχτα μένει» Καρβούνη και Τσορτέκης έγιναν τα είδωλα της σειράς

Γιατί το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε νωρίτερα

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό, «ΟΚ!», η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για το σύζυγό της, Παναγιώτη Γαλανό με τον οποίο μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας και δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο δεν είχαν παντρευτεί μέχρι και σήμερα.

karvouni4.jpg

«Γιατί να γνωρίζετε περισσότερα; Εγώ ξέρω τα δικά σας; Αστειεύομαι. Δεν είναι ότι γνωρίζετε λίγα, αλλά δεν ασχολείται και κανείς. Όντως, είμαι άνθρωπος αρκετά σταθερός. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, ακόμα και οι καλές. Με αναστατώνουν. Έχω την τύχη να έχω γνωρίσει έναν σπουδαίο άνθρωπο στη ζωή μου, με τον οποίο είμαστε αρραβωνιασμένοι. Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα γιατί είμαστε ράκη οικονομικά. Κατά την πανδημία ζούσαμε με το επίδομα. Έτσι, δεν μπορέσαμε να κάνουμε γάμο. Παρ’ όλα αυτά, πάντα λέω ο άντρας μου όταν αναφέρομαι στον Παναγιώτη», είχε τονίσει η Κόρα Καρβούνη.

Και πρόσθεσε: «Δούλευε στο Εθνικό Θέατρο, τώρα εργάζεται ως ηχολήπτης σε μια εταιρεία. Τότε ήμασταν και οι δύο μέσα στο θέατρο. Βιοποριζόμασταν από το θέατρο. Ήταν πολύ σκληρό αυτό, γιατί μόλις είχαμε ξεπεράσει και την οικονομική κρίση και, πάνω που πήγαμε να ανακάμψουμε, ήρθε ο κορονοϊός, που χτύπησε πάρα πολύ τους ανθρώπους της τέχνης. Πολύ περισσότερο από ό,τι φαντάζεται ο μέσος άνθρωπος. Εμείς δεν μπορούσαμε ούτε τηλεργασία να κάνουμε. Και οι μουσικοί, αλλά και οι τεχνικοί του θεάτρου. Τόσοι άνθρωποι εργάζονται μέσα στο θέατρο. Ακόμη και το κυλικείο του θεάτρου. Έτσι, λοιπόν, τα σχέδιά μας πήγαν πίσω, αλλά έτσι είναι η ζωή. Πάντα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο! Δεν έχουμε κανονίσει κάτι ακόμη, αλλά ο γάμος είναι μέσα στα σχέδιά μας».

Ποια είναι η Κόρα Καρβούνη

Η 43χρονη γεννήθηκε στην Ελλάδα και πήρε το όνομά της από την Αμερικανίδα γιαγιά της. Το 2002 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έκτοτε έκανε αξιοσημείωτες συμμετοχές σε projects τόσο στην Ελλάδα αλλά και στη Νότια Κορέα, την Αμερική και την Ιταλία.

https://www.instagram.com/p/CwAS2suIyXd/

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως «Άμυνα ζώνης», «Το 10», «Άγρια παιδιά» και «Καρυωτάκης», ενώ στον κινηματογράφο είναι χαρακτηριστικές οι ερμηνείες της στις ταινίες: «Tungsten» (2010) και «J.A.C.E.» (2011). Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις ανάμεσά τους οι: «Ο Βυσσινόκηπος» (2018), «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα» (2019), «Προμηθέας Δεσμώτης» (2018), «Βασιλιάς Ληρ» (2015).

Το 2006 τιμήθηκε ως η Καλύτερη Ελληνίδα Ηθοποιός από το περιοδικό, «Αθηνόραμα». Έχει λάβει δύο βραβεία από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου: Β' Γυναικείου Ρόλου για το «J.A.C.E.» και Α' γυναικείου ρόλου για το «September».

Πηγή κεντρικής: NDP