Η Άννα Λουιζίδη με την συγκλονιστική της σκηνή στις «Ψυχοκόρες» έκανε το κοινό να «λυγίσει»

Κατερίνα Μπούσιου
Η Άννα Λουιζίδη με την συγκλονιστική της σκηνή στις «Ψυχοκόρες» έκανε το κοινό να «λυγίσει»

«Καμία γυναίκα δεν αξίζει να περάσει αυτό το μαρτύριο», έγραψαν οι γυναίκες στο Twitter για την σκηνή του βιασμού της Φρόσως που υποδύεται η Άννα Λουιζίδη στις «Ψυχοκόρες». Το κοινό ζητά από τον ΑΝΤ1 να βάλει τη σειρά - έκπληξη της σεζόν στην κανονική ροή του προγράμματός του. 

Η σειρά «Ψυχοκόρες» στον ΑΝΤ1 + είναι η έκπληξη της χρονιάς όπως εξελίσσεται και στο 4ο επεισόδιο της ειδικής προβολής του και από τον ΑΝΤ1 το κοινό ανακάλυψε το μεγάλο ταλέντο της Άννας Λουιζίδη. Η σκηνή του βιασμού και η μεταγενέστερη αντίδρασή της, έδειξε με τον πιο συγκινητικό τρόπο το μαρτύριο αυτών των κοριτσιών. Οι γυναίκες που έβλεπαν τη σειρά συγκλονίστηκαν από την ερμηνεία της.

Η γυναικεία κακοποίηση και η ταπείνωση

Τα τέσσερα κορίτσια της ιστορίας μας, οι ψυχοκόρες αδελφές, βρέθηκαν σε τρία διαφορετικά σπίτια της Αθήνας, ξεριζωμένες από το σπίτι τους στην επαρχία και χωρίς καμία ιδέα για το μαρτύριο που θα βίωναν. Η κοινωνική πληγή εκείνης της εποχής με τα νεαρά κορίτσια που «παγιδεύτηκαν» σε έναν άλλο τρόπο ζωής και βίωσαν την εκμετάλλευση και τη βία κάθε μορφής, είναι ένα θέμα λιγότερο γνωστό στους περισσότερους από εμάς.

Τα κορίτσια του χθες, οι γυναίκες του σήμερα: Oι 4 «Ψυχοκόρες» μιλούν για τα κοινωνικά πρότυπα

Η Βασιλική (Μαργαρίτα Αλεξιάδη), η Μαρίκα (Μαριάννα Κιμούλη), η Δεσποινιώ (Ασημένια Βουλιώτη) και η Φρόσω (Άννα Λουιζίδη) Πολύζου έχουν γίνει ήδη τα αγαπημένα τηλεοπτικά κορίτσια του κοινού. Οι 4 ταλαντούχες ηθοποιοί είναι μέρος αυτής της τηλεοπτικής έκπληξης με τον τρόπο που υποδύονται τις ηρωίδες τους. Η μία εξ αυτών, η Άννα Λουιζίδη ως Φρόσω, χθες έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στην πιο δύσκολη σκηνή του ρόλου της, μετά τον βιασμό της από τον ευεργέτη της.

https://www.instagram.com/reel/CxF5X_EIqgS/

Η μικρή Πολύζου βρίσκεται στο σπίτι του γαιοκτήμονα Νάτση και ο κρυφός σκοπός εκείνου και της γυναίκας του, είναι η ψυχοκόρη τους να αποκτήσει τον γιο που εκείνος πάντα επιθυμούσε, για να κληρονομήσει την περιουσία του.

https://www.instagram.com/reel/Cx0UiwqoNZm/

Αυτή η σκηνή αλλά και η δεύτερη που επακολούθησε με τον λυγμό της και την απόγνωση της ενώ ήταν στο ποτάμι, η ψυχική κάθαρση που επεδίωξε αλλά δεν ήρθε, ο σπαραγμός της στο τέλος, έκανε το κοινό να λυγίσει. Το «μπράβο» ήρθε αυθόρμητα.

Η Φρόσω η οποία (για όσους βλέπουν τη σειρά στον ΑΝΤ+) θα βρει έναν ανέλπιστο σύμμαχο, έναν νεαρό καλοσυνάτο βοσκό, όταν το σκάσει για ένα διάστημα από το σπίτι, θα αλλάξει ολοκληρωτικά. Θα αποκτήσει δύναμη και θα αντισταθεί. Και εντελώς ξαφνικά ακόμη και η γυναίκα του Νάτση (πολύ ωραία η Μαρίνα Ασλάνογλου στον ρόλο της) θα σταθεί στο πλευρό της. Έχει γνωρίσει και η ίδια την κακοποίηση και νιώθει τον πόνο της. Με τη δική της περιουσία ο σύζυγός της έγινε ο άρχοντας του Θεσσαλικού κάμπου.

https://www.instagram.com/reel/Cx0UiwqoNZm/

Για τους φανς της σειράς, οι οποίοι και πλέον ζητούν από τον ΑΝΤ1 να ξεκινήσει κανονικά τη μετάδοση και από το κανάλι, να τους ενημερώσουμε ότι θα έχουμε και δεύτερο και τρίτο κύκλο. Με πολύ σημαντικές εξελίξεις. Γιατί η μοίρα των 4 κοριτσιών είναι ακόμη απρόβλεπτη. Γιατί η Βασιλική και η Μαριάννα θα ζήσουν εξίσου δύσκολες καταστάσεις. Και εκτός του σπιτιού όπου φιλοξενούνται μέχρι σήμερα.