Η Δήμητρα Ματσούκα με το νέο της look αποδεικνύει πως δεν έχει ηλικία: Η διπλή αλλαγή στη ζωή της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δήμητρα Ματσούκα με το νέο της look αποδεικνύει πως δεν έχει ηλικία: Η διπλή αλλαγή στη ζωή της

Στα 49 της θυμίζει τη Γωγώ από το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα». O ρόλος στις «Ψυχοκόρες» είναι η αιτία για το μεγάλο comeback της Δήμητρας Ματσούκα στην τηλεόραση. Αλλά και της επιστροφής της στο Instagram. 

Μετά από χρόνια ηθελημένης αποχής της από την τηλεόραση, η Δήμητρα Ματσούκα αποφάσισε να κάνει ένα δυναμικό comeback στη σειρά του ΑΝΤ1 + «Ψυχοκόρες». Και μετά από μήνες αποχής από τα social media, επέστρεψε και στο Instagram για να μας δείξει τα 4+1 νέα της looks. Και οι φανς της ήταν σα να ξαναγύρισαν 24 χρόνια πριν στο «Κάτι τρέχει με τους δίπλα».

https://www.instagram.com/p/Ck3Vjj0NGTF/

Από τη Γωγώ στη Νέλλα

Η νέα σειρά του ΑΝΤ + «Ψυχοκόρες» με ένα σπουδαίο καστ, είναι σίγουρα μία από τις πρόωρες εκπλήξεις της τηλεοπτικής χρονιάς που μόλις ξεκινά. Και δεν είναι μόνο οι 4 νέες ταλαντούχες πρωταγωνίστριες, (Η Μαριάννα Κιμούλη, η Μένια Βουλιώτη, η Μαργαρίτα Αλεξιάδη και η Άννα Λουΐζίδη), αλλά και οι εμπειρότεροι και λίγο πιο γνωστοί μας ηθοποιοί που συντελούν σε αυτή την επιτυχία. Σε αυτή την κατηγορία, ανήκει και η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία κάνει ως Νέλλα Κοτρώτση, έναν μοναδικό συνδυασμό με τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη που είναι ο τηλεοπτικός της σύζυγος.

Πλούσια, άπιστη, σπάταλη, τολμηρή και αρκετά σκληρή με την ψυχοκόρη της. Ενώ φαίνεται αρχικά ένας ρόλος που ίσως έχει στοιχεία με όσα έχει κάνει στο παρελθόν, η αλήθεια είναι πως σεναριακά έχει μεγάλες μεταβολές.

Το urban σπίτι της Δήμητρας Ματσούκα έχει vibe «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» και θέα όλη την Αθήνα

Η εμφάνισή της στη σειρά αποδεικνύει πως η Δήμητρα Ματσούκα στα 49 της χρόνια, είναι στην καλύτερη στιγμή της και ο χρόνος της έχει φερθεί υπέροχα. Εδώ, με μία ξεχωριστή φούξια δημιουργία του Βασίλη Ζούλια.

Η ηθοποιός απείχε πολλά χρόνια από την τηλεόραση και ο λόγος όπως και η ίδια έχει πει, είναι πως της πρότειναν συνέχεια πανομοιότυπους ρόλους. Πολύ κοντά στην ιδιοσυγκρασία της τηλεοπτικής Γωγώς στο «Κάτι τρέχει με τους δίπλα», 24 χρόνια πριν.

Aπό τον περασμένο Νοέμβριο έκανε και μία μεγάλη αποχή και από τα social media. Επανήλθε τον Ιούνιο με κάποια stories, ως μία μικρή διαφήμιση της συμμετοχής της στην παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Τι φάση πάλι ρε;», αλλά ουσιαστικά πριν από ένα 24ωρο έκανε το πρώτο της post. Για να μας δείξει την τριανταφυλλί όπως λέει κρεβατοκάμαρα της ηρωΐδας της Νέλλας Κοτρώτση στις «Ψυχοκόρες».

Οι followers της όχι απλά καλωσόρισαν την επιστροφή της αλλά όλοι έκαναν το ίδιο σχόλιο: Για το πόσο ίδια παραμένει στην εμφάνισή της όλα αυτά τα χρόνια. Ίδια φυσιογνωμία, ίδια σιλουέτα. Φυσικά η πιο ένθερμη θαυμάστριά της, ήταν για μία ακόμη φορά η αδελφή της Μαρία Ματσούκα, η οποία επικρότησε το νέο look της αδελφής της.

Δες και στη photo gallery που ακολουθεί την υπέροχη στιλιστικά μεταμόρφωση της Δήμητρας Ματσούκα για τη σειρά.