Η Taylor Swift πήγε με φίλους της στον αγώνα του Kelce και τα εισιτήρια εκτοξεύτηκαν

Η Taylor Swift πήγε με φίλους της στον αγώνα του Kelce και τα εισιτήρια εκτοξεύτηκαν

Με φίλους και... οικογένεια βρέθηκε για δεύτερη φορά στον αγώνα των Kansas City Chiefs η Taylor Swift για να δει τον Travis Kelce και η διοργάνωση έκανε «χρυσες δουλειές» λόγω της παρουσίας της.

Με σκοπό να στηρίξει τον Travis Kelce, με τον οποίο φημολογείται ότι είναι ζευγάρι, η Taylor Swift βρέθηκε στο MetLife Stadium, όπου οι Kansas City Chiefs αντιμετώπισαν τους New York Jets.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της 1ης Οκτωβρίου η 33χρονη τραγουδίστρια έφτασε στο στάδιο συνοδευόμενη από φίλους της Blake Lively, Ryan Reynolds, Hugh Jackman και Sabrina Carpenter.

Η επιτυχημένη καλλιτέχνης φορούσε ένα ψηλόμεσο denim σορτσάκι, ένα μαύρο δερμάτινο σακάκι και μαύρες μπότες. Εκτός από φίλοι της, στο γήπεδο βρέθηκε και ο αδερφός της, Austin.

Μαζί με την Taylor και την παρέα της βρέθηκαν να συνομιλούν και η μητέρα του Kelce, Donna, αλλά και η Brittany Mahomes , η οποία είναι σύζυγος του πασαδόρου των Chiefs, Patrick Mahomes.

Η έξοδος έγινε λίγες μόνο ώρες αφότου ο Kelce εθεάθη να φεύγει από το διαμέρισμα της Taylor στη Νέα Υόρκη.

Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα του Kelce μόνο με την υποψία ότι θα παραβρεθεί η Taylor!

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα άρχισαν να εκτοξεύονται καθώς οι πιθανότητες να παραβρεθεί η τραγουδίστρια αυξάνονταν σημαντικά, μετά την παρουσία της στον αγώνα του Kelce την περασμένη εβδομάδα. Σχετικά με αυτή την εξέλιξη, ένας χρήστης του Twitter αναρωτήθηκε «θα ήταν γλυκό ή ψυχωτικό να αγοράσει κανείς εισιτήρια για τους Kansas City Chiefs με την ελπίδα να δει την Taylor Swift;».

Συγκεκριμένα, μετά την είδηση ότι η Swift θα εμφανιστεί στο στάδιο MetLife στο New Jersey, η τιμή για τις οικονομικές θέσεις αυξήθηκε κατά 10%, αγγίζοντας τα 152 δολάρια, σύμφωνα με το Gametime, έναν διαδικτυακό ιστότοπο αγοράς εισιτηρίων. Μέχρι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, η μέση τιμή των εισιτηρίων είχε αυξηθεί κατά 35%, φτάνοντας τα 380 δολάρια.

Τέσσερα μαθήματα ζωής από φράσεις της Taylor Swift θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο

Η πρώτη φορά στο γήπεδο για τον Travis

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, η Taylor Swift βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα του αθλητή των Kansas City Chiefs, Travis Kelce. Μάλιστα, όχι μόνο είδε τον αγώνα των Chiefs εναντίον των Chicago Bears από την σουίτα του Kelce, αλλά, στη συνέχεια, βγήκε από το γήπεδο μαζί του.

Chicago Bears v Kansas City Chiefs

Μετά το τέλος του αγώνα, ο φακός απαθανάτισε την Taylor με τον Travis να περπατούν δίπλα-δίπλα βγαίνοντας από το γήπεδο και να κοιτάζουν τον φακό της κάμερας χαμογελώντας. Η Taylor, μάλιστα, χαιρέτησε λέγοντας «γεια».

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP