Η Σοφία Αλιμπέρτη με λευκό φόρεμα και φόντο το απέραντο γαλάζιο, λέει πως δεν φοβάται τον χρόνο

Η Σοφία Αλιμπέρτη με λευκό φόρεμα και φόντο το απέραντο γαλάζιο, λέει πως δεν φοβάται τον χρόνο
Instagram

«Και ξαφνικά συναντώ τον μελλοντικό μου εαυτό!!! Και δεν φοβάμαι τα χρόνια που θα έρθουν γιατί θα φοράω τον κόκκινο μπερέ μου και θα χορεύω!!!».

Δυναμική και ευαίσθητη, ταλαντούχα και επιτυχημένη χωρίς να είναι εξαρτημένη από την τηλεόραση και την προβολή, η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ξεκάθαρα ένα αγαπημένο παιδί της εγχώριας showbiz. Ένα κορίτσι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους θαυμαστές της όταν αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση έπειτα από 14 χρόνια απουσίας. Η απόφαση αυτή ήρθε την περσινή σεζόν με την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» την οποία ελπίζουμε να δούμε ξανά, σε οποιονδήποτε σταθμό, καθώς το format είναι αυτό που ταιριάζει ταμάμ στη Σοφία.

Η Σοφία Αλιμπέρτη με το σούπερ οικονομικό Zara φόρεμα στα εγκαίνια της έκθεσης του Μιχαήλ στο Παρίσι

Κάνοντας ξανά ένα διάλειμμα (ελπίζουμε προσωρινό) από τους δέκτες μας και η ηθοποιός/ παρουσιάστρια βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Παρίσι στο πλαίσιο σημαντικής στιγμής του μεγάλου γιου της. Ειδικότερα, με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Μιχαήλ Βαρθακούρη με τίτλο «Πλην Πυρός» στο «Maison de La Grece». Το Παρίσι λούστηκε από το φως της Ελλάδας και ταξίδεψε στις Κυκλάδες μέσα από την έκθεση του νεαρού καλλιτέχνη που παρουσιάστηκε στην Πόλη του Φωτός.

295649-(1).jpg

Όπως ήταν λογικό, η περήφανη μαμά μοιράστηκε αρκετά υπέροχα πλάνα από τη διαμονή της στη μαγική τοποθεσία.

https://www.instagram.com/reel/CxvYkomIqEQ/

Το υπέροχο post για την πραγματική ομορφιά και τον χρόνο

Ένα από τα υπέροχα πλάνα που ανέβασε ως post η Σοφία και αυτό στο οποίο μάς μετέφερε στο Παρίσι με τον πιο μελωδικό τρόπο.

O Μιχαήλ Βαρθακούρης βρίσκεται στο Παρίσι για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο και η χαρά του δεν κρύβεται

«Και ξαφνικά συναντώ τον μελλοντικό μου εαυτό!!! Και δεν φοβάμαι τα χρόνια που θα έρθουν γιατί θα φοράω τον κόκκινο μπερέ μου και θα χορεύω!!!», έγραψε ως λεζάντα στο post που θα δεις παρακάτω.

https://www.instagram.com/reel/Cx0QJL7o3Sh/

Και κάπως έτσι φανταστήκαμε ήδη τη Σοφία να μεγαλώνει όμορφα φορώντας τον κόκκινο μπερέ της.

Μιλώντας πριν από περίπου 2 χρόνια στη δημοσιογράφο Ανθή Μιμηγιάννη στην πρώτη έκθεση φωτογραφίας του μεγαλύτερου γιου της, «Πλην Πυρρός», είχε πει σχετικά:

«Έχω επιλέξει να μπορώ να μεγαλώνω όπως εγώ θέλω. Χωρίς κανένα άγχος, χωρίς κανένα πανικό, να παχαίνω και να είμαι ΟΚ, να αδυνατίζω και να είμαι ΟΚ. Να βγαίνουν οι ρυτίδες στο πρόσωπό μου και να είμαι χαρούμενη, να μην έχω αυτή την αγωνία».

«Καλό μήνα» ευχήθηκε η Σοφία με φόντο το απέραντο γαλάζιο

Πίσω στην Ελλάδα τώρα, και η γλυκιά Σοφία, έκανε μία νέα ανάρτηση την Κυριακή (1/10) στο αγαπημένο της Instagram προκειμένου να ευχηθεί «καλό μήνα» στους followers της. Φορώντας λευκό μάξι φόρεμα και καπέλο το πλάνο με φόντο το απέραντο γαλάζιο εισέπραξε εκατοντάδες likes.

https://www.instagram.com/p/Cx2_-EdIQoz/

Ο Good Job Nicky μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για την επιστροφή της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη στην τηλεόραση

Πριν από περίπου έναν μήνα ο μικρός γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη είχε δηλώσει αναφορικά με την τηλεοπτική επιστροφή της μητέρας του.

«Η μαμά μου και να μην είναι εδώ είναι πάντα εδώ. Με παίρνει τηλέφωνο για να κρίνει και αυτό που άκουσε από το τηλέφωνο. Είναι ο νούμερο ένα κριτής μου και ο άνθρωπος που ακούω όσο κανέναν άλλο. Απολύτως νορμάλ μου φαίνεται η τηλεοπτική της επιστροφή. Μετά από 14 χρόνια αποφασίζει ότι κάτι της κολλάει, της αρέσει, την ιντριγκάρει και μόνο τότε σηκώνεται. Δεν συμβιβάστηκε ότι ίσως έχω την ανάγκη να βγω να πω κάτι. Δεν περίμενα την επιστροφή της. Εδώ δεν μας είχε πει καν ότι θα μετακομίσουμε. Μια μέρα σηκώθηκε και είπε πάω να κάνω τηλεόραση».

Ο Κωνσταντίνος Δέδες για τη φιλία του με τη Σοφία Αλιμπέρτη

Για τη συνεργάτιδά του στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» μίλησε και ο γνωστός οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες στο «Γεια σου» το περασμένο σαββατοκύριακο. Όπως αποκάλυψε, η συνεργασία τους οδηγήθηκε σε φιλία ενώ δεν αποκλείεται να τους δούμε ξανά στο project αγαπήσαμε.