Η Σοφία Αλιμπέρτη ξέρει να περνάει καλά στις διακοπές της όπως ξέρει να βγάζει & άψογες φωτογραφίες

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σοφία Αλιμπέρτη ξέρει να περνάει καλά στις διακοπές της όπως ξέρει να βγάζει & άψογες φωτογραφίες
Instagram

Η φωτογραφία από τον γάμο της που προστέθηκε στο άλμπουμ των διακοπών, η Πάρος, οι φίλοι της και το ταλέντο που φαίνεται πως πήρε από εκείνη ο μεγάλος γιος της.

Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε το μεγάλο comeback φέτος στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια απουσίας. Η ίδια αποχωρίστηκε την Πάρο, όπου έμενε τα τελευταία χρόνια και ανέλαβε τα ηνία της απογευματινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Ζήσε Αλλιώς», η θεματολογία της οποίας αφορούσε κυρίως θέματα υγείας και διατροφής.

https://www.instagram.com/p/Cry4e9frZNd/

Αν και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα συνεχιστεί η εκπομπή της και τη νέα σεζόν, η παρουσιάστρια και ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει κάποιες χαλαρές στιγμές πού αλλού, μα φυσικά στην αγαπημένη της Πάρο.

Άλλωστε, πέραν του ότι η ίδια είχε επιλέξει τον συγκεκριμένο τόπο τόσα χρόνια για τη διαμονή της, έχει επενδύσει και κάποια χρήματα σε ένα εκπληκτικό Αrt Cafe στο νησί. Η Σοφία Αλιμπέρτη είχε απαντήσει μάλιστα, στο queen.gr σε όσους είχαν πει ότι εκ του ασφαλούς επέλεξε την Πάρο ως μόνιμο τόπο κατοικίας, μιας και είχε την οικονομική άνεση να το κάνει πως: «Ο κόσμος πάντα έχει την τάση να κοιτά το αποτέλεσμα και όχι τον αγώνα που έχεις δώσει. Είναι άδικο. Δεν έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα γιατί όταν πήγα στην Πάρο, δεν κάθισα να απολαύσω τους κόπους μου, συνέχισα να δουλεύω. Και τότε πήρα ένα πολύ μεγάλο ρίσκο. Γιατί έκανα κάτι που δεν το γνώριζα και επένδυσα όσα χρήματα είχα για να έχω στο μέλλον ένα εισόδημα για να ζήσω στο νησί».

https://www.instagram.com/p/CjNpKeUIpqi/

Οι στιγμές με τους φίλους της

Έτσι λοιπόν, η Σοφία Αλιμπέρτη συνεχίζει τις διακοπές της στην Πάρο, όπου έχει συναντήσει και αρκετούς καλούς της φίλους ενώ την επισκέφτηκε και ο Κωνσταντίνος Δέδες, με τον οποίο συνεργάστηκαν αυτή τη σεζόν στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» και με τον οποίο φαίνεται να έδεσαν εξ' αρχής.

Πέρα από τις όμορφες selfies που έχει βγάλει αυτό το καλοκαίρι η παρουσιάστρια με τους φίλους της, στα stories της στο Instagram οι followers της είχαν όλο αυτό το διάστημα την ευκαιρία να ανακαλύψουν άλλο ένα ταλέντο της, αυτό της φωτογραφίας μιας και οι εικόνες από τις στιγμές στο νησί της Πάρου που δημοσιεύει είναι ιδιαίτερα καλλιτεχνικές και ατμοσφαιρικές.

Η throwback φωτογραφία από τον γάμο της

Μια αντίστοιχη καλλιτεχνική και ατμοσφαιρική φωτογραφία δημοσίευσε πρόσφατα ο γιος της με τον Γιάννη Πάριο, Μιχαήλ Άγγελος, στο προφίλ του στο Instagram από τον γάμο των γονιών του με τη Σοφία Αλιμπέρτη να αναρωτιέται «Πού τη βρήκες;;», κάνοντάς την repost.

alimperti.jpeg

Με τον Γιάννη Πάριο η Σοφία Αλιμπέρτη πέρα από τον Μιχαήλ Άγγελο - ο οποίος ασχολείται με την φωτογραφία και ίσως να πήρε το «φωτογραφικό μάτι» από τη μαμά του τελικά - έχει αποκτήσει κι άλλον έναν γιο τον Νικόλα ή Good Job Nicky, όπως είναι ευρέως γνωστός μιας και κάνει ήδη καριέρα στο τραγούδι.

O Good Job Nicky δεν γράφει πια μόνο βιωματικά, βρίσκει την έμπνευση πίσω από κάθε προσωπική ιστορία

https://www.instagram.com/p/ChZ_PJ-MD6f/