O Μιχαήλ Βαρθακούρης βρίσκεται στο Παρίσι για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο και η χαρά του δεν κρύβεται

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Μιχαήλ Βαρθακούρης βρίσκεται στο Παρίσι για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο και η χαρά του δεν κρύβεται

O Μιχαήλ Βαρθακούρης είναι στην Πόλη του Φωτός και συναντήθηκε με τον Έλληνα πρόξενο. Το νέο επαγγελματικό βήμα, οι δύσκολες στιγμές και οι δηλώσεις για τους γονείς του.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης είναι ο πρωτότοκος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη και ανερχόμενο ταλέντο στο χώρο της φωτογραφίας.

Πριν περίπου ένα χρόνο ο γνωστός φωτογράφος πραγματοποίησε τη δεύτερη έκθεση φωτογραφίας του στην Πάρο με τίτλο ONIrON ενώ λίγους μήνες αργότερα είδαμε έργα του στην Αθήνα και στην ARCO, με πολλούς celebrities, συγγενείς και φίλους να δίνουν το παρών, ανάμεσά τους ο αδερφός του, Good Job Nicky.

H έκθεση φωτογραφίας στο Παρίσι

Στο Παρίσι βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Μιχαήλ Βαρθακούρης για την έκθεση φωτογραφίας του «Πλην πυρός» στο La Maison De La Grece.

Screenshot-2023-09-22-085624.png

O καλλιτέχνης εμφανίστηκε στο Ελληνικό προξενείο όπου μίλησε στους παρευρισκομένους για τα έργα του και ευχαρίστησε τον Έλληνα πρόξενο για την άμεση ανταπόκρισή του. Η γνωστή δημοσιογράφος, Μαίρη Αυγερινοπούλου συνάντησε τον Μιχαήλ Βαρθακούρη και φωτογραφήθηκε μαζί του, δημοσιεύοντας αργότερα τη selfie τους στο Instagram.

Screenshot-2023-09-22-085842.png

«Ένα παιδί ζάχαρη. Πόσο χαρούμενη για την πρώτη παρουσίαση της δουλειάς του στο Παρίσι», έγραψε η δημοσιογράφος.

Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης: Η σπάνια εμφάνιση στην συναυλία του πατέρα του Γιάννη πάριου

https://www.instagram.com/reel/CxdpxNMo08h/

«Μια πολύ ωραία σκέψη της @gavgerinopoulou που αγκάλιασε ο Πρόξενος μας στο Παρίσι Γιώργος Κοντός, να παρουσιαστεί η φωτογραφική δουλειά του @mihail_v στο Παρίσι - έγινε πράξη σήμερα στο La Maison de la Crece!!!!», έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι δύσκολες στιγμές και η σχέση με τους γονείς του

Σε παλαιότερη συνέντευξη στο περιοδικό OK! ο φωτογράφος μίλησε για τις κακές φάσεις που πέρασε στη ζωή του αναφέροντας:

«Υπήρξαν δυο-τρία χρόνια που ήμουν νεκρός-άσχημη λέξη, αλλά έτσι το ένιωθα. Είχα ψυχολογικά προβλήματα που εξελίχθηκαν σε ψυχοσωματικά. Το έψαξα, πήγα σε γιατρούς, όλοι μου έλεγαν δεν έχεις κάτι και ότι για αυτή την πτώση ευθύνεται το μυαλό μου. Για πολλά χρόνια συνεχίστηκαν οι αρρυθμίες, μέχρι που έπειτα από πολλές συνεδρίες με ψυχολόγους κατάλαβα ότι δεν μιλούσα και πως ότι με απασχολούσε το κρατούσα μέσα μου και δεν το έλεγα. Πλέον, είμαι πολύ καλά, ό,τι έχω ή σκέφτομαι το επικοινωνώ και ευτυχώς οι αρρυθμίες υποχώρησαν».

Μιλώντας πριν λίγους μήνες στις τηλεοπτικές κάμερες ο Μιχαήλ Βαρθακούρης είχε αναφερθεί και στη σχέση που έχει με τους γονείς του, Σοφία Αλιμπέρτη και Γιάννη Πάριο.

Για τη μητέρα του ο νεαρός καλλιτέχνης δήλωσε:

«Πράγματα που δεν λέω καν στον εαυτό μου, τα λέω στη μητέρα μου για να τα ακούσω κι εγώ ο ίδιος. Είναι τρομερή φίλη η μαμά Σοφία. Ήταν πάντα τόσο αυστηρή, όσο έπρεπε. Για εμένα, ο Γιάννης και η Σοφία δεν είναι η μαμά και ο μπαμπάς. Όταν ωρίμασα και κατάλαβα το μεγαλείο, τους είδα περισσότερο με τη ματιά ενός fan».

Για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο και την πορεία του στο τραγούδι, ο 32χρονος ανέφερε: «Στα 19 μου, με είχε πάρει στη Θεσσαλονίκη ο πατέρας μου να δουλέψω δίπλα στον ηχολήπτη του. Πρώτη φορά είδα μέσα από την αγάπη του κόσμου ποιος είναι ο Γιάννης Πάριος».

https://www.instagram.com/p/CTr7XhMoRde/

H Σοφία Αλιμπέρτη είναι πολύ περήφανη για τους γιους της και στηρίζει έμπρακτα κάθε επαγγελματικό τους βήμα. Η 57χρονη έχει μιλήσει αρκετές φορές με λόγια θαυμασμού τόσο για τον Μιχαήλ όσο και για τον Νικόλα αναφέροντας: «Ευχαριστώ τον Γιάννη Πάριο, γιατί εκτός από τα υπέροχα παιδιά μου, μου χάρισε και μια πατρίδα».

https://www.instagram.com/p/CZ6xEx7rSap/

«Έχω συγκλονιστική σχέση με τους γιους μου. Ήθελα να μεγαλώσω άντρες. Όταν έμεινα έγκυος ένιωσα πως είναι τιμή μου που θα γεννήσω τα παιδιά μου, αλλά δεν είναι δικά μου. Τα παιδιά μου ανήκουν στον εαυτό τους και αποφάσισα να φύγω για να τους δώσω χώρο να αναπτυχθούν», έχει αναφέρει παλαιότερα η Σοφία Αλιμπέρτη.

https://www.instagram.com/reel/Cv2EqDMoJtg/

Mιλώντας στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου η ηθοποιός-παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Εκτός από τη σχέση που έχουμε ως μαμά με παιδιά, είμαστε μία παρέα που αγαπιόμαστε πολύ μεταξύ μας. Θα βρισκόμασταν έτσι και αλλιώς σε αυτή τη ζωή, με έναν άλλο τρόπο ενδεχομένως, αν δεν είχαμε αυτή τη συγγενική σχέση. Είμαστε άνθρωποι που υποστηρίζουμε ο ένας τα όνειρα του άλλου. Όποια και αν είναι αυτά, όπου και αν φτάνουν. Ωθούμε ο ένας τον άλλον στο να τα κυνηγήσει, γιατί ο καθένας μας το οφείλει στον εαυτό του. Δεν ήμουν από αυτές τις μαμάδες που υπέδειξαν στα παιδιά τους ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσουν. Τους άφησα εντελώς ελεύθερους. Δεν με ενδιέφερε αν θα βγάλουν το Πανεπιστήμιο, γιατί είχα εμπιστοσύνη πως θα έβρισκαν τελικά τον δρόμο τους. Όπως και εγώ τον βρήκα, χωρίς να τελειώσω κάποια σχολή Πανεπιστημίου».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: mihail_v